• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد فعال کردن تنظیمات پیشرفته Yoast

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
سلام دوستان بنده پلاگین yoast رو نصب کردم و میخوام تنظیمات پیشرفتش برام فعال بشه اما تمام گزینه ها رو چک کردم قسمت advance setting رو پیدا نکردم که فعالش کنم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند چه جوری باید فعال کرد
yoast.JPG

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
از نسخه 7 به بعد، تغییرات گسترده ای روی افزونه دادن و بخشی از امکانات حذف شدن و بخشی دیگر با دیگر قسمت ها ادغام شدن
بخش های مثل قسمت تنظیمات پیشرفته سایت مپ(مثل تنظیم تعداد مطالب در هر سایت مپ و... )، حذف شدن

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
از نسخه 7 به بعد، تغییرات گسترده ای روی افزونه دادن و بخشی از امکانات حذف شدن و بخشی دیگر با دیگر قسمت ها ادغام شدن
بخش های مثل قسمت تنظیمات پیشرفته سایت مپ(مثل تنظیم تعداد مطالب در هر سایت مپ و... )، حذف شدن
یعنی الان مثه قبل نمیشه منو ها رو اورد عنوان ها و متاها و تنظیمات سایت مپ؟فقط نسخه رایگانش رو اینجوری کردن یا نسخه پرمیمومش هم به همین شکل هست؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
یعنی الان مثه قبل نمیشه منو ها رو اورد عنوان ها و متاها و تنظیمات سایت مپ؟فقط نسخه رایگانش رو اینجوری کردن یا نسخه پرمیمومش هم به همین شکل هست؟
قسمت متاها منتقل شده به بخش "ظاهر جستجو"
تنظیمات سایت مپ هم خیلی خلاصه شده. در حد قابلیت فعال یا غیرفعال کردن. در این منو هست: "عمومی > تب امکانات"
اطلاعی ندارم نسخه پرمیوم هم اینطور شده یا نه. ولی با توجه به بررسی ها، حدس میزنم نسخه پرمیوم هم همینطوره

بالا