• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد لنز دوربین SLR

miladsa

Registered User
لایک‌ها
102
سلام استاید محترم

اگر ممکن هست در مورد این لنز کانن با مدل زیر توضیح دهین که چه کاربردهایی دارد و به درد چه نوع عکاسی می خورد
Canon EF 28-135 mm F/3.5-5.6 IS USM

و اساسا فرق آن با لنز هایی که رو دوربین های 450d و یا 550d و نمونه های مشابه هست(لنزی که تو جعبه به فروش می رسد) چی هست دقیقا

miladsa

Registered User
لایک‌ها
102
یعنی این همه بازدید داشته هیچ کس بلد نیست ؟؟؟؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
من استاد نیستم ولی به هر حال یه کمی از لنزهای کنون سر در میارم
فرق این لنز با لنز کیت (18-55is ) به صورت زیر هست:
لنز نامبرده کلاس ef هست که به دوربین های فول فریم هم میخوره ولی لنز کیت فقط به دوربین های کراپ دار (همون رده ی سه رقمی و یا دو رقمی کنون مثل 600d/60d و .... ) میخوره.
18-55 واید بیشتری داره.روی بدنه ی کراپ دار معمولی میزان فوکال این لنز ضربدر 1.6 میشه یعنی 28.8 تا 88 میلی متر رو پوشش میده که حدودا" رنج واید تا تله است.ولی 28-135 روی کراپدارها میشه 44.8 تا 202.5 که رنج نرمال تا تله محسوب میشه.
اگر برای عکاسی پرتره بخواید استفاده کنید 28-135 بیشتر به کارتون میاد تا 18-55 چون معمولا" برای پرتره فوکالی بین 85 تا 135 رو انتخاب میکنند تا خطاهای دیستوریشن و فرم دماغ خراب نشه.هر دو لنز برای عکاسی اجتماعی و شهری حدودا" مناسب هستند و لنز 18-55 برای عکاسی از طبیعت به خاطر واید بودن بیشترش کاربرد بیشتری داره.
اگر منظور شما لنز کیت 18-135 هم باشه باید عرض کنم باز هم کیفیت ساخت 28-135 و کاربردهاش بیشتره.منتها تنها مشکلش در مقابل دو لنز کیت نامبرده کم بودن میزان وایدی اون هست که برای یک عکاس حرفه ای مشکل جدی ای نیست چون کیفیت لنز در اولویت خرید قرار داره

همون طور که بالا گفتم کاربردهای 28-135 ا عکاسی اجتماعی/شهری/پرتره و ... هست که به هر حال کیفیت ساخت بهتری هم نسبت به 18-55 داره و موتور فوکوسش اولترا سونیک هست که نسل بهتری از فوکوس و کم صداتر بودن رو به ارمغان میاره
میزان دیافراگم هر دو لنز یکسان هست ولی چون 28-135 تله ی بلندتری داره در فوکال های بالا محدوده ی فوکوس کمتر میشه و باعث بلور شدن پس زمینه یا همون بک گراند کار میشه.که این یکی برای عکس های کلوز آپ و پرتره مورد مهمی هست.

اگر سوال دیگری بود بپرسید و اگر تونستم جواب میدم

بالا