• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد نرجمه متون عمومی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام
میخام به طور جدی این مدت باقیمونده تا ترم جدید رو اختصاص بدم به زبان انگلیسی
ممنون میشم در رابطه با سوالات زیر اطلاعات یا تجربه ای دارید در اختیارم قرار بدید

سوال ۱: زبان انگلیسی عمومی من معمولیه و میتونم بگم از هر ۱۰ کلمه عمومی ۷ تارو بلدم
اما مشکل اصلی من برمیگرده به ترجمه یه جمله
به طور مثال توی یه جمله ۳۰ کلمه ای٬ هر ۳۰ کلمه رو بلدم ولی وقتی میخام ترجمش کنم به طرز افتضاحی بی معنی میشه و بعضی از جملات کلا معنی خودشونو از دست میدن
میخام زبان انگلیسی رو فول بشم چون براش برنامه دارم و میتونه زندگیمو عوض کنه
بیشتر میخام از زبان توی موضوع سینمایی و متن های عمومی استفاده کنم

سوال ۲: توی زمینه دستور زبان مشکلات زیادی دارم که نمیدونم چ کتابی در رابطش باید بخونم یا باید چیکار کنم

سوال ۳: جملات یا کلمات بومی رو بلد نیستم و نمیدونم باید چه کتابی در رابطه باهاش مطالعه کنم و یا چه فیلم هایی باید ببینم

@F-May5th

ممنون :general310:

dashmoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
درمورد سوال 1 که مطمئنا مشکلتون ندونستن قواعد هست که تو سوال دومتون هم مطرح کردین. و مطالعه کتاب و جزوه به تنهایی نمیتونه مشکلتون رو برطرف کنه چون قواعد با تمرین و تکرار تو ذهن جا میوفته. اینکه معنی کلمه رو بدونید یه چیزه و استفاده از اون کلمه یه چیز دیگه. شما میگید تو ترجمه ضعف دارید و این نشون میده صد در صد تو اسپیکینگ هم ضعف دارید. البته بنده نمیدونم چقدر لیسنینگتون قوی هست ولی بخشی از مهارت در لیسنینگ هم برمیگرده به مهارت در قواعد. برای نوشتن متن هم باید حتما رایتینگتون رو قوی کنید که با توجه به ضعفتون تو قواعد حتما تو رایتینگ هم ضعف دارید. این ضعف هایی که گفتم رو به نظرم میتونید زیر نظر یه استاد زبان خوب (نه کسی که صرفا زبانش خوبه. کسی که به خوبی بتونه یاد بده) با شرکت توی کلاس های اموزش زبان (با توجه به دایره لغاتی که دارید دوره های intermediate یا upper-intermediate مناسبتون هست) بسیار پیشرفت کنید.
در رابطه با سوال سوم کتابی رو نمیشناسم ولی دیدن فیلم های عموما درام بخاطر (عموما) دیالوگ محور بودنشون بسیار مفید هست. دیدن سریال ها خصوصا کمدی مثل friends و big bang theory بسیار عالی هست. پیشنهاد من سریال friends هست

بالا