• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد نرم افزار DAEMON Tools Pro ساختن درایو مجازی برای بازی

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
تو سایتهای دانلود بازی معمولآ بازی دانلودی به صورت iso ایمیج است
از یه سایت دانلود بازی gta iv با حجم 6گیگابایت دانلود کردم پایین صفحه نرم افزار DAEMON Tools Pro معرفی کرده که بدون نیاز به رایت CD می توانید بازی اجرا کنید.
حالا من هرچقدر با این نرم افزار کار کردم بازی اجرا نمی کنه!!!
کسی تا حالا با این نرم افزار کار کرده؟؟منظورم اینه بازی اجرا کرده است؟
روش استفاده این نرم افزار چطوریه؟؟
لطفآ راهنمایی کنید.
ممنون یاعلی مدد
تصویری از نرم افزار
DTPro-screenshot.jpg

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
کسی درمورد این نرم افزار سر رشته نداره؟؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
شما میخواهین یک فایل iso رو Mount کنید (در اصطلاحات کامپیوتر به اجرا کردن یک فایل ایمیج Mount کردن میگن) و WinMount هم برای چنین کارهایی ساخته شده. روش کارش هم به نظر من از Daemon Tools راحت تره، دانلودش کنید اگر سوالی داشتید همین جا مطرح کنید.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
شما میخواهین یک فایل iso رو Mount کنید (در اصطلاحات کامپیوتر به اجرا کردن یک فایل ایمیج Mount کردن میگن) و WinMount هم برای چنین کارهایی ساخته شده. روش کارش هم به نظر من از Daemon Tools راحت تره، دانلودش کنید اگر سوالی داشتید همین جا مطرح کنید.
جناب تا فایل iso بعد Mount می زنم پیغام Unspecified error میده اشکال از چیست؟؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
اگر از WinMount استفاده کردین و نسخه پولیش بوده (که کرک کردن) و همین مشکل رو داشتین باید بگم یا مشکل از ویندوزه یا از فایل iso و اگر با Daemon Tools امتحان کردین که نمیدونم! چون خیلی وقته با Daemon Tools کار نکردم و نمیدونم چقدر در این زمینه قدرتمنده.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگر از WinMount استفاده کردین و نسخه پولیش بوده (که کرک کردن) و همین مشکل رو داشتین باید بگم یا مشکل از ویندوزه یا از فایل iso و اگر با Daemon Tools امتحان کردین که نمیدونم! چون خیلی وقته با Daemon Tools کار نکردم و نمیدونم چقدر در این زمینه قدرتمنده.
با Daemon Tools که امتحان کردم هیچ پیغام خطایی نداد اما تو این نرم افزار پیغام میده!!!
ویندوزم ویستا و سالمه

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
شما میگین که با Daemon Tools هیچ پیغام خطایی نداد ولی با WinMount خطا میده. خوب پس میتونید با همون Daemon Tools کار کنید (نحوه کارش رو هم احتمالا بلدید چون تونستید Mount کنید)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
شما میگین که با Daemon Tools هیچ پیغام خطایی نداد ولی با WinMount خطا میده. خوب پس میتونید با همون Daemon Tools کار کنید (نحوه کارش رو هم احتمالا بلدید چون تونستید Mount کنید)
وقتی بازی اجرا نمی کنه چه فایده ای داره؟؟!!!

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
توصیه می کنم یک نرم افزار دیگه رو هم امتحان کنید. نرم افزار Virtual CloneDrive هم نرم افزار قدرتمندیه. اگر با اون error داد به احتمال قوی مشکل از فایله ولی اگر ایمیج باز شد ولی بازی اجرا نشد احتمالا بازی بد نصب شده. پس بازی رو یکبار با نرم افزاری مثل Advanced Uninstaller پاک کنید و دوباره نصب کنید.

Download Virtual CloneDrive 5.4.5.0 Free - Emulates your computer's CD/DVD-ROM drive - Softpedia

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
توصیه می کنم یک نرم افزار دیگه رو هم امتحان کنید. نرم افزار Virtual CloneDrive هم نرم افزار قدرتمندیه. اگر با اون error داد به احتمال قوی مشکل از فایله ولی اگر ایمیج باز شد ولی بازی اجرا نشد احتمالا بازی بد نصب شده. پس بازی رو یکبار با نرم افزاری مثل Advanced Uninstaller پاک کنید و دوباره نصب کنید.

Download Virtual CloneDrive 5.4.5.0 Free - Emulates your computer's CD/DVD-ROM drive - Softpedia
بازی از اینترنت دانلود کردم

بالا