• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد واردات

Shahram_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
قبلا چند باری به سایت سر زدم و مطلالب مربوط رو خواندم. کم و بیش هم جواب خودم رو گرفتم اما اگه قضیه رو دوستانی که وارد هستن برام روشن تر کنن ممنون می شم

من خودم الان توی یک شرکت بازرگانی (واردات تجهیزات نفتی) کارشناس خرید و مکاتبات خارجی هستم چون زبان من عالی هست. اما واقعا کار دفتری خسته کننده هست برای همین خیلی وقته که تصمیم دارم حرکتی انجام بدم با یکی از دوستان...

سرمایه ما حدود 5 میلیون هست، و مد نظر داریم که لباس بیاریم از ترکیه... انقدر داستان شنیدیم که فلانی هر ماه میره بصورت خرد میخره میاره که به فکر این کار افتادیم ... اما هیچی از شرایط نمیدونیم.
یکی میگفت از قشم هم میشه آورد اما نمی دونم چقدر حرفش صحیح بوده

ایده های دیگه چیز به نظرشما می رسه دوستان ؟ ممنون میشم ما رو راهنمایی کنین. این خودش میشه گام اول ما برای تحقیق که چه کاری انجام بدیم

ممنون :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمت دوستان
قبلا چند باری به سایت سر زدم و مطلالب مربوط رو خواندم. کم و بیش هم جواب خودم رو گرفتم اما اگه قضیه رو دوستانی که وارد هستن برام روشن تر کنن ممنون می شم

من خودم الان توی یک شرکت بازرگانی (واردات تجهیزات نفتی) کارشناس خرید و مکاتبات خارجی هستم چون زبان من عالی هست. اما واقعا کار دفتری خسته کننده هست برای همین خیلی وقته که تصمیم دارم حرکتی انجام بدم با یکی از دوستان...

سرمایه ما حدود 5 میلیون هست، و مد نظر داریم که لباس بیاریم از ترکیه... انقدر داستان شنیدیم که فلانی هر ماه میره بصورت خرد میخره میاره که به فکر این کار افتادیم ... اما هیچی از شرایط نمیدونیم.
یکی میگفت از قشم هم میشه آورد اما نمی دونم چقدر حرفش صحیح بوده

ایده های دیگه چیز به نظرشما می رسه دوستان ؟ ممنون میشم ما رو راهنمایی کنین. این خودش میشه گام اول ما برای تحقیق که چه کاری انجام بدیم

ممنون :)

بايد خودت بري جاهاشو پيدا كني تا بتوني با قيمت خوب بخري و وارد كننده خوب هم پيدا كني

دردسراي خودشو داره اما مشتري داشته باشي نونت تو روغنه

تايلند هم خوبه

1000usd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشاً...تبلیغ خودم نباشه... اسپم نباشه...

به لینک توی امضام برو
توضيحات مفصل و کامل جهت واردات و صادرات و جابه جايي بار داخل و خارج ايران :شاني مناطق آزاد تجاري - -سفارش براي واردات کالا و مراحل آن - چگونگي درخواست و صدور کارت بازرگاني - قوانين امور گمرکي - بانک اطلاعاتي شرکتها و کارخانجات ايران - ليست و دايرکتوري شرکتهاي دبي ، ترکيه ، سوريه و ازبکستان ، هلند ، چين ، استراليا ، کانادا و صدها شرکت و کارخانه در اروپا + محصولات - آموزش صادرات و واردات - قوانين و مقررات تجاري و گمرکي و اطلاعات توريستي کشورها . - نام ها و نشاني هاي ضروري جهت تجارت در ايران!

فکر میکنم خیلی کمکن خواهد کرد داداشی :rolleyes:

بالا