• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد کسب جواز و شروع کار مغازه

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام.
دوستان قصد دارم مغازه بستنی آبمیوه راه بندازم. سرمایه ای دستم اومده و برای بار اولم هست.
ایده های زیادی دارم و انرژی زیادی برای شروع دارم.
برای اجازه تو محدوده های خاصی مقدار پول پیش و اجاره رو هم جویا شدم.

اما مشکل اساسی جواز کسب و کار مرتبط با این رشته کار هست. دوستانی که تجربه دارن، لطفا راهنمایی کنند قدم اول برای کسب جواز چی هست؟ چه مشکلات و محدودیت هایی وجود داره و کلا برای شروع این کار باید ابتدا از کجا شروع کرد... با تشکر فروان

606060

Registered User
لایک‌ها
260
برو تو سايت ايرانيان اصناف همه چيزو توضيح داده

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنون. من نیازمند تجربه های شخصی دوستان هم هستم. اگر لطف کنن و اطلاعاتی بدن از تجربه هاشون ممنون میشم.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
کسی نظری نداره ؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان كمك كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
برای شروع کار دنبال گرفتن جواز کسب نباش میری اصناف تقاضا مینویسی مدارک بهت میدن میری میاری چند تا نامه هست میگیری میری واسه عدم سوئ پیشینه بعد آزمایشگاه واس عدم اعتیاد ی نامه هم واسه دارایی ک بهشون اطلاع بدی کار شروع کردی اگه اطلاع ندی جریمه میشی بعد نصف پول اصناف رو واریز کن برای بقیش مهلت بگیر کارتو شروع کن و اگه کارت گرفت ادامه کارها رو برای جواز انجام بده مزیتی ک این روشی ک بهت گفتم داره این ک اگه کارت نگرفت کلی پول واسه گرفتن جواز خرج نکردی همچنین کلی از دوندگی هات کم میشه هم موقع گرفتن هم باطل کردن فک کنم برای خوراکی ها مجوز بهداشت هم لازم چند جلسه کلاس و معاینه داره

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
برای شروع کار دنبال گرفتن جواز کسب نباش میری اصناف تقاضا مینویسی مدارک بهت میدن میری میاری چند تا نامه هست میگیری میری واسه عدم سوئ پیشینه بعد آزمایشگاه واس عدم اعتیاد ی نامه هم واسه دارایی ک بهشون اطلاع بدی کار شروع کردی اگه اطلاع ندی جریمه میشی بعد نصف پول اصناف رو واریز کن برای بقیش مهلت بگیر کارتو شروع کن و اگه کارت گرفت ادامه کارها رو برای جواز انجام بده مزیتی ک این روشی ک بهت گفتم داره این ک اگه کارت نگرفت کلی پول واسه گرفتن جواز خرج نکردی همچنین کلی از دوندگی هات کم میشه هم موقع گرفتن هم باطل کردن فک کنم برای خوراکی ها مجوز بهداشت هم لازم چند جلسه کلاس و معاینه داره
مطمئنی این رو شما؟
اگر اینجور باشه خیلی خوبه.
چون رفتن اتحادیه مربوطه گفت باید جا بگیری با اجاره نامه یا سند بیای اینجا درخواست بدی نزدیک 2-3 ماه طول میکشه و دوندگی خودش! اینجوری باشه مغازه بگیرم الکی 3 ماه خوابیده هست!!
پس من میتونم کار رو شروع کنم با مغازه و بلافاصله برم اصناف و تقاضا بنویسم و بگم کار اونجا شروع کردم ؟؟

پرسیدم واسه جواز کسب گفتن 1 تا 1.5 میلیون. آیا بیشتر هم هست ؟ یا همینه هزینه فقط ؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
مطمئنی این رو شما؟
اگر اینجور باشه خیلی خوبه.
چون رفتن اتحادیه مربوطه گفت باید جا بگیری با اجاره نامه یا سند بیای اینجا درخواست بدی نزدیک 2-3 ماه طول میکشه و دوندگی خودش! اینجوری باشه مغازه بگیرم الکی 3 ماه خوابیده هست!!
پس من میتونم کار رو شروع کنم با مغازه و بلافاصله برم اصناف و تقاضا بنویسم و بگم کار اونجا شروع کردم ؟؟

پرسیدم واسه جواز کسب گفتن 1 تا 1.5 میلیون. آیا بیشتر هم هست ؟ یا همینه هزینه فقط ؟
بله مطمئن هستم همه بازاریها همین کارو میکنن هنوز هیچی نشده هیچ کی میره دنبال جواز؟شاید کارت نگرفت تغییر شغل خواستی بدی جمع کنی مشکلی پیش اومد نتونستی ادامه بدی, هزینه واس شهرهای مختلف فرق میکنه پارسال ک من خبر دارم اصناف 500 بود شهرداری 700 جدید نمیدونم تازه پول های ریزی ک دونه دونه ب حساب ادارات باید بریزی رو هم و هزینه رفت و امد هم حساب کن میری محل کسب یا همون مغازه رو اجاره یا میخری بعد از قولنامه یا سند مغازه کپی میگیری ب همراه مدارک دیگه ک بهت میگن میبری اصناف در همین حین ک مدارکو میبری مغازت هم باز و کارتو انجام میدی از همون روز شروع قرارداد اجاره یا خرید مغازه توضیحات بیشتر پست بالاتر دادم نکته خیلی مهم تنها پولی ک ب حساب اداره ای واریز باید بکنی نصف هزینه اصناف دیگه هیچ جا پول واریز نکن مگه این پولهای ریز مال آزمایش و عدم سو پیشینه

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
این جور شغلها پاتوقی هست و باید صبر کرد و صبر کرد و صبر کرد تا کم کم اسمی در کنی و بعد چندسال راه بیفتی خیلی ها تحملش رو ندارن یعنی اکثرا ولی اگه از کیفیت کارت مطمئنی و صبر خوبی هم داری ایشالا موفق میشی البته عواملی مثل جا و کیفیت هم تاثیر زیادی در زمانش داره، بعدش دیگه فقط سوده البته اگه مغازه ت اجاره ای نباشه که تا اسم در کردی تمام زحماتت به باد بره :cool:

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
این جور شغلها پاتوقی هست و باید صبر کرد و صبر کرد و صبر کرد تا کم کم اسمی در کنی و بعد چندسال راه بیفتی خیلی ها تحملش رو ندارن یعنی اکثرا ولی اگه از کیفیت کارت مطمئنی و صبر خوبی هم داری ایشالا موفق میشی البته عواملی مثل جا و کیفیت هم تاثیر زیادی در زمانش داره، بعدش دیگه فقط سوده البته اگه مغازه ت اجاره ای نباشه که تا اسم در کردی تمام زحماتت به باد بره :cool:
درسته کاملا.
مغازه فعلا توانایی خرید نیست و اجاره ای تو نظرم هست...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست گرامی شما اصلا نیاز نیس بری پول بریزی یا کاری بکنی مغازه رو افتتاح کن بعد از چند ماه انشاالله اگه کارت گرفت جمع نکردی خودشون از طرف صنف و اماکن میان سراغت میگن جواز؟ میگی دنبالشم بعد یه اخطاریه پلمپ میدن شما میری اصناف اینکاری که دوستمون گفتن انجام میدی نامه پلیس +10 رو بعد کارایی که گفتن بهت میدن میبری اماکن کسیم نمیاد پلمپ کنه اگه باز کارای ادامه داشت دیگه میری دنبال انجام کامل کارها و گرفتن جواز

606060

Registered User
لایک‌ها
260
هنوز دنبال جوازي؟

بالا