• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد یکی از plan های سایتsolidinvestment

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .من مبلغ 30 تا تو یکی از پلن های سایت solidinvestment.com گذاشتم امروز سود اولمو خاصتم بریزم تو ایگلد بعد دیدم که سودم اضافه شده به کل سرمایم بعد متوجه شدم که Rate of Compounding: 100% روی 100 درصد و اونو خواستم به 0 درصد تغییر بدم بعد با این پیغام مواجه شدم SPECIAL PLAN ENABLED. THE RATE CANNOT BE CHANGED .یعنی شما در پلن ویژه عضو شدین و نمی تونین کامپوند به 0 درصد تغییر بدین!:blink: من کی تو پلن ویژه ثبت نام کردم خدا می دونه جالب اینه که سایت روزانه 1.8 درصد سود می ده ولی این پلن 3 درصد روزانه .TOTALY DEPOSITED: 30 USD, YOUR CURRENT PAYOUT RATE: 3.0% DAILY
TO GET 4.0% DAILY YOU NEED TO DEPOSIT: 970 USD
حالا یکی خواهشن راهنماییم کنه این پلن ویژه شرایطش چیه و چجوری سودو می ده؟یعنی تا کی پولم اونجا می مونه .:rolleyes:
و ایا می شه من پلنم رو تغییر بدم به پلن اول 1.8 درصد روزانه؟
و چی کار کنم اگه خواستم دوباره دی پوست کنم تو این پلن ویژه پولم نره
3 تا سوال شد شرمنده:D

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
به نقل از fifty_okay :
سلام .من مبلغ 30 تا تو یکی از پلن های سایت solidinvestment.com گذاشتم امروز سود اولمو خاصتم بریزم تو ایگلد بعد دیدم که سودم اضافه شده به کل سرمایم بعد متوجه شدم که Rate of Compounding: 100% روی 100 درصد و اونو خواستم به 0 درصد تغییر بدم بعد با این پیغام مواجه شدم SPECIAL PLAN ENABLED. THE RATE CANNOT BE CHANGED .یعنی شما در پلن ویژه عضو شدین و نمی تونین کامپوند به 0 درصد تغییر بدین!:blink: من کی تو پلن ویژه ثبت نام کردم خدا می دونه جالب اینه که سایت روزانه 1.8 درصد سود می ده ولی این پلن 3 درصد روزانه .TOTALY DEPOSITED: 30 USD, YOUR CURRENT PAYOUT RATE: 3.0% DAILY
TO GET 4.0% DAILY YOU NEED TO DEPOSIT: 970 USD
حالا یکی خواهشن راهنماییم کنه این پلن ویژه شرایطش چیه و چجوری سودو می ده؟یعنی تا کی پولم اونجا می مونه .:rolleyes:
و ایا می شه من پلنم رو تغییر بدم به پلن اول 1.8 درصد روزانه؟
و چی کار کنم اگه خواستم دوباره دی پوست کنم تو این پلن ویژه پولم نره
3 تا سوال شد شرمنده:D

با سلام
شرایط این پلن جدید سالید بدین شکل است که شما بعد از کلیک کردن بر رویspecial plan دیگر قادر به تغییر ان به پلن های دیگر نیستیدو باید مدت 60 روز کاری صبر کرده ودیگر به صورت روزانه پولی دریافت نمی کنیدو بعد از 60 روز کاری همه پول خود همراه با سرمایه اصلی و اولیه خودتان را دریافت می کنید که تقریبا 6 برابر میشود.
اگر تمایل دارید باز هم سرمایه گذاری کنید ولی نه در پلن 60 روزه(پلن مخصوص) باید حساب دیگری باز کرده همراه بایک شماره ایگلد دیگر و ایمیل دیگر و در ان deposit کنید.نمیدانم که قرار است پرداخت کند یا نه من خودم 5000$ در پلن مخصوصش دارم و تقریبا 30 روز کاریش گذشته است و 30 روز کاری دیگر مانده است.http://www.solidinvestment.com/?ref=hosseinpro

Ali_B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

می خواستم ببینم این سایت چطوریاس؟ کسی ازش پولی گرفته؟

درضمن، اینکه میگه 3% سود میده، ماهانه است یا سالانه یا روزانه؟ :blink:

کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Ali_B :
سلام دوستان

سلام سود این پلن ویژه 3 درصد روزانه است و خیلی ها از این سایت پول گرفتن حدود 490 روزه فعالیت می کنه اگه خواستی عضو بشی از طرف من عضو شو 50 درصد کمسیون بت می دم برای اطلاعات بیشتر بیا تو وب من تو امضام هست:rolleyes:

حسین جان از راهنماییت ممنون

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ali_B :
سلام دوستان

آره از طرف فیفی عضو شو خیلی خوبه من دوسش دارم:D حمایت معنوی میکنه ازت:blush:

Ali_B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
سلام سود این پلن ویژه 3 درصد روزانه است و خیلی ها از این سایت پول گرفتن حدود 490 روزه فعالیت می کنه اگه خواستی عضو بشی از طرف من عضو شو 50 درصد کمسیون بت می دم برای اطلاعات بیشتر بیا تو وب من تو امضام هست:rolleyes:

حسین جان از راهنماییت ممنون

این طور که من دیدم 3% با پلان ویژه برای 10 دلار میشه ماهی 9 دلار یعنی 90% سود ماهیانه؟؟!!! :blink:

اگه این جوریه که من 1000 دلار بزارم پس فردا چند بیلیون دلار ازش بگیرم... :rolleyes:

حالا کسی تاحالا ازش پول گرفته؟

چطوری میشه پول بهش واریز کرد؟ چطوری هم میشه ازش پول گرفت؟ - کردیت کارت؟ پی پال؟ ایگلد؟ ...؟

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sascovach :
آره از طرف فیفی عضو شو خیلی خوبه من دوسش دارم:D حمایت معنوی میکنه ازت:blush:
خجالتم می دی :D منم خیلی مخلصتم به قوله یکی الاهی یو:D

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Ali_B :
این طور که من دیدم 3% با پلان ویژه برای 10 دلار میشه ماهی 9 دلار یعنی 90% سود ماهیانه؟؟!!! :blink:

اگه این جوریه که من 1000 دلار بزارم پس فردا چند بیلیون دلار ازش بگیرم... :rolleyes:

چطوری میشه پول بهش واریز کرد؟ چطوری هم میشه ازش پول گرفت؟ - کردیت کارت؟ پی پال؟ ایگلد؟ ...؟
سیستم با ایگلد کار می کنه این مطلبی که تو وبم نوشتم می تونی از وبم دیدن کنی www.rozeshanse.mihanblog.com
یکی از معروف ترین سایتهای هایپ که محبوبت زیادی ژیدا کرده جز بهترین های اکثر سایتهای مانیتورینگ هست و دارای طول عمر ۴۹۰ روز می باشد و سایت تا اگوست ۲۰۱۱ تمدید شده.

حداقل سرمایه گزاری ۱۰ دولار

سود روزانه ۱.۸ درصد روزانه

کمسیون رفرال ۵ درصد

سرمایه گزاری من ۳۰ دولار

ساینت دارای قالب خوب و سیستم امنیتی متوسطی می باشد

پیشنهاد می کنم عضو شین اننتخاب با شماست

به کسانی که از طرف من عضو شن نصف کمسیون را بشون هدیه می دهم .ایدی ایگلد خودتون در قسمت نظر ها یا ایمیل برای من بفرسید تا نصف کمسیون را دریافت کنید

از طریق لینک زیر عضو شویدو نصف کمسون رفرال منو هدیه بگیرید شماره ایگلدتون را در قسمت نظر ها بعد عضویت بزارید تا واستون واریز کنم

http://www.solidinvestment.com/?ref=siavashrapper

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Ali_B :

تازه اينطور هم كه شما حساب كردي نيست, اگه همون 10 دلار كه گفتي رو در حالت تركيبي 100% (COMPOUND) بذاري روز اول 3% از 10$ ميشه 30 سنت! روز دوم كه 30 سنت به 10$ اضافه شد سودت ميشه 31 سنت! و اين رو تا 60 روز حساب كني 10$ ميشه حدود 60$
39.gif

قبلا كه اين پلان 60 روزه رو نداشت كه خيلي خوب سود ها رو پرداخت ميكرد ولي من تاحالا از اين پلان 60 روزه پولي نگرفتم البته چون هنوز 60 روز نشده!
پول هم از طريق ايگلد ميشه واريز كرد و گرفت.

Ali_B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من که حساب ایگلد ندارم چطوری می توانم پول پرداخت کنم؟ از طریق paypal میشه؟ یا از طریق کردیت کارت؟

در ضمن برای این که مطمئن بشم اینو می پرسم، من 10 دلار پول واریز می کنم و هیچ کار و فعالیتی هم انجام نمی دم و سر دو ماه خداد دلار پارو می کنم. درسته؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Ali_B :
خب من که حساب ایگلد ندارم چطوری می توانم پول پرداخت کنم؟ از طریق paypal میشه؟ یا از طریق کردیت کارت؟

در ضمن برای این که مطمئن بشم اینو می پرسم، من 10 دلار پول واریز می کنم و هیچ کار و فعالیتی هم انجام نمی دم و سر دو ماه خداد دلار پارو می کنم. درسته؟
اين سايت فقط از طريق ايگلد پول ميگيره!
بله درست فكر ميكني اگه 10$ بذاري تو پلان 60 روزش بعد از 2 ماه چند برابرش دلار پارو ميكني;)
فقط اينكه ظاهرا تازه با اين جور سايتها آشنا شدي....
ببين من خودم هم توي اين سايت پول گذاشتم الان حدود 1 ماهه, اين جور سايتها هيچ تضميني ندارن كه اگه امروز كار كردن فردا هم كار كنن,يعني ممكنه همين فردا بگن حسابمون هك شد يا مشكل پيدا شده يا برميگرديم يا بگن شرمنده و تمام پولا رو بردارن و برن!
اگه ميخواي توي اين جور سايتها سرمايه گذاري كني بايد اين واقعيت رو هم بپذيري. البته اين سايت 500 روزه كه داره كار ميكنه ايشالا بازم كار كنه! ولي سايتهايي كه سودشون زياده احتمال اينكه زودتر تعطيل كنن طبيعتا خيلي بيشتره.
البته اگه 10$ تمام سرمايت نيست با 10$ از دست دادن كسي ورشكست نميشه:happy: ولي با بيشترش يا طمع بعد از گرفتن اولين سود ميشه!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا منم نظرم همینه اینطور که پیداس تازه با سایت های هیپ اشنا شدی .ریسک تو این سایتها زیاده .پس زیاد ریسک نکن .فکر اینم باش که اگه مبلغ بالایی گذاشتی . . .

Ali_B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوستان. فقط یه چیزی! خود سایته که میگه از سال 98 داره فعالیت می کنه. یه جای دیگش هم میگه از سال 99. شما هم میگید 500 روزه یعنی از پارسال. جریان این چیه؟ :blink:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ali_B :
ممنون دوستان. فقط یه چیزی! خود سایته که میگه از سال 98 داره فعالیت می کنه. یه جای دیگش هم میگه از سال 99. شما هم میگید 500 روزه یعنی از پارسال. جریان این چیه؟ :blink:

منم واقعا تو همینش موندم:f34r:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
منم واقعا تو همینش موندم:f34r:
خب از اين جور چيزا تو بعضي از سايتها هست!مثلا ميگن ما از سال 98 تو كار تجاري بوديم از 2004 هم آنلاين كار ميكنيم :happy:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ashimoto :
خب از اين جور چيزا تو بعضي از سايتها هست!مثلا ميگن ما از سال 98 تو كار تجاري بوديم از 2004 هم آنلاين كار ميكنيم :happy:

:lol:
معنی امضات چیه؟:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از sascovach :
:lol:
معنی امضات چیه؟:D
من یه چیزایی از امضاش میفهمم .
ولی بهتره خودش بگه .
خیلی فکر خوبی کرده مثلا فرض کن یه جا تو تاریکی تنها باشی بعد فکر کنی یه چیزایی حالا میخوای روح فرض کن اجنه فرض کن یا هر چیز دیگه دارن نگات میکنن بعد تو کارهات هم ایراد ایجاد میکنن بعد اگه بخوای بهشون بفهمونی که میدونی هستن چی میگی ؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
یه معنی دیگه هم میده یک مقدار هضمش سنگینتره به خاطر همین نمیگم.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeid.z :
یه معنی دیگه هم میده یک مقدار هضمش سنگینتره به خاطر همین نمیگم.
اصلا تريبون آزاده...
شايدم يه مدل اعتراض باشه;)

بالا