Dr.B.M
Registered User
- نوشتهها
- 359
- لایکها
- 3
به تازگی یه آی میت مدل جم دست دوم گرفته ام(البته فعلا بصورت آزمایشی دستمه) با ورژن 1.11.00
1.می خوام از لحاظ سالم بودنش تستش کنم.چکار کنم؟
2.حافظه داخلیش پره ولی جائی برای فرمت کردنش پیدا نکردم
هارد ریست و سافت ریست رو هم امتحان کردم که متاسفانه هنوز خیلی از فایلهایی که قبلا و بصورت دستی بوسیله صاحب قبلیش داخلش ایجاد شده بود هنوز پاک نشده(میخام یه شستشوی کامل به رم داخلیش بدم واونو برای اجرای برنامه هام خالی نگه دارم)
3.یه رم mmc هم داره که متاسفانه بعد از فرمتش بوسیله کارت ریدرم
برنامه توش دیگه نصب نمیشه و انگار گوشی این فرمت رو نمشناسه(اصلا تو جعبه گوشی رم هستش یا نه؟)
هر چی گشتم تا منویی برای فرمتش از طریق گوشی پیدا کنم نبود.چکار کنم؟
4.خطوط مربوط به آنتن دهی کم و زیاد میشن.تو همه آیمیتها آنتن ضعیفه یا این ایراد داره؟(اونو با ورژن 1.12 هم آپگرید گردم ولی بازم آنتنم کم و زیاد میشه)
5.برای انجام بازیهاش فقط باید از قلم استفاده کرد؟گیم با قلم زیاد باحال نیست.
در ضمن الان n70 دارم.ولی زیاد خوشم ازش نمیاد چون کلا زیاد از گوشی برای حرف زدن استفاده نمیکنم و بیشتر از کاربردهای دیگه ی گوشی استفاده می کنم.
لطفا کمکم کنید(در ضمن بیشتر پستها رو در این زمینه و در چندین سایت توی این یکی دو روزه خوندم که بیشتر باعث گیج شدنم شد ند).متشکرم
1.می خوام از لحاظ سالم بودنش تستش کنم.چکار کنم؟
2.حافظه داخلیش پره ولی جائی برای فرمت کردنش پیدا نکردم
هارد ریست و سافت ریست رو هم امتحان کردم که متاسفانه هنوز خیلی از فایلهایی که قبلا و بصورت دستی بوسیله صاحب قبلیش داخلش ایجاد شده بود هنوز پاک نشده(میخام یه شستشوی کامل به رم داخلیش بدم واونو برای اجرای برنامه هام خالی نگه دارم)
3.یه رم mmc هم داره که متاسفانه بعد از فرمتش بوسیله کارت ریدرم
برنامه توش دیگه نصب نمیشه و انگار گوشی این فرمت رو نمشناسه(اصلا تو جعبه گوشی رم هستش یا نه؟)
هر چی گشتم تا منویی برای فرمتش از طریق گوشی پیدا کنم نبود.چکار کنم؟
4.خطوط مربوط به آنتن دهی کم و زیاد میشن.تو همه آیمیتها آنتن ضعیفه یا این ایراد داره؟(اونو با ورژن 1.12 هم آپگرید گردم ولی بازم آنتنم کم و زیاد میشه)
5.برای انجام بازیهاش فقط باید از قلم استفاده کرد؟گیم با قلم زیاد باحال نیست.
در ضمن الان n70 دارم.ولی زیاد خوشم ازش نمیاد چون کلا زیاد از گوشی برای حرف زدن استفاده نمیکنم و بیشتر از کاربردهای دیگه ی گوشی استفاده می کنم.
لطفا کمکم کنید(در ضمن بیشتر پستها رو در این زمینه و در چندین سایت توی این یکی دو روزه خوندم که بیشتر باعث گیج شدنم شد ند).متشکرم