• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در نصب برنامه

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان.
من میخوام نرم افزار چاپگر رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست اینه که تا یه جایی از نصب میره بعد یه error میده میگه که برای نصب این برنامه باید Administrator باشی. این در حالیه که من تو user account که نگاه میکنم Admin هستم. حتی برای نصب راست کلیک کردم و Run as Administrator رو زدم ولی باز همون error رو میده.
ممنون میشم راهنمایی کنین!

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان.
من میخوام نرم افزار چاپگر رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست اینه که تا یه جایی از نصب میره بعد یه error میده میگه که برای نصب این برنامه باید Administrator باشی. این در حالیه که من تو user account که نگاه میکنم Admin هستم. حتی برای نصب راست کلیک کردم و Run as Administrator رو زدم ولی باز همون error رو میده.
ممنون میشم راهنمایی کنین!

یعنی کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه نمیشه. هزار بار از این کارا گردم نشده!
من که حقیقتش سواد ویندوزی اونچنانی ندارم بهت راه حل بدم ولی یه چیزی به ذهنم میرسه اینه که تو طرح مشکلت کاملتر توضیح بده مثلا نوع اون چاپگر نسخه ویندوز یا احیانا سیستمت اخیرا آلودگی ویروسی داشته یا نه و خلاصه هر چی به فکرت میرسه که ممکنه یه راهنمایی بکنه اینجا بذار حتما استادان فن دلسوز این سایت کمکت میکنن. همه که مثل بنده مبتدی نیستن که.

mani-number1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نهایتا دوباره اقدام به نصب ویندوز کنید حل میشه

بالا