دوستان ببینید شاید یکمقدار سوالم عجیب بوده باشه براتون ولی من میخوام بدونم با هر کدم از این هزینه ها چه سایت یا سایتهایی بخرم یا بدم طراحی کنن که سودش ماهیانش چند میلیون باشه و مثلا نظرتون درباره هزینه یک میلیون و دو میلیون و سه میلیون یعنی برای هر کدام جداگانه یک نظری بدید و بگید با هر کدوم چقدر درمیاد من چند تا ایده سایت داشتم و دارم ولی متاسفانه بدلیل اینکه طراحی هر کدومش بالای 10 میلیون میشه نا امید شدم از زدنش مثلا میخواستم یک سایتی بزنم در حد ادگاه نه مثل اون از لحاظ سیستمی گفتم و به یه شرکت به اسم کاسپید گفتم دیدم میشه بالای 10 میلیون الانم موندم واقعا چیکار باید کرد؟؟؟؟
اون دوستمون هم که گفتن با وبلاگ میشه ماهی 5 میلیون درآمد داشت؟ کی تا حالا اینقدر درآورده؟ شما اسمشو بگو من هم بدونم بی رحمت!!!!!!!
ادگاه با 100 میلیون هنوز سر پا نشده اون وقت یه وبلاگ زپرتی چطوری آخه؟؟؟؟؟؟؟ (حتما با افزایش بازدید و متوسل شدن به سایتهای کسب درآمد کلیکی و همکاری در فروش و غیره دیگه درسته؟؟؟)
لطفا این تاپیک رو جدی بگیرید من هم خودم چند مورد میگم با هم تبادل نظر کنیم ببینیم چه راهکارهایی هست برای درآمد زایی افرادی که پول دارند و افرادی که پول ندارند!!!!!!!
فعلا میپردازیم به افرادی که پول دارند یعنی سرمایه دارند از یک میلیون تا چند میلیون
با توجه به اوضاع بد بازار فکر نکنم دیگه فروشگاه و سیستمهای همکاری در فروش و سیستمهای دیگه جواب بده البته یه نوع فروشگاه ایرن مارکت سنتر میفروشه و فروشگاهه ماله خودته و محصولات هم ماله ایران مارکت سنتر که اگه بفروشی بهت پورسانت میده یعنی به جای اینکه برای فروشگاههای مختلف بازاریابی کنی و براشون بازدید کننده جمع کنی خودت فروشگاه داری و اگه محصول رو خرید بهت پورسانت میدن و لازم نیست خودت محصولی داشته باشی و خیلی از این نظر خوبه و قیمتش هم 300 تومان هست (قیمت فروشگاه ایران ماکرت سنتر) البته دو نوع فروشگاه داره یه نوعش اینه یه نوعش هم فروشگاه معمولی حالا به نظرتون اگه این فروشگاه رو کسی بخره و در روز 10 هزار نفر بازدید کننده بیاره توی فروشگاهش متوسط چقدر ماهیانه گیرش میاد؟ با توجه به اینکه پورسانت محصولات بیشاز 5 هزار تومان باشه؟
میخواستم نظرتون رو درباره سیستمهای کلیکی و همکاری در فروش و سیستمی مثل ایستگاه و سیستم وبلاگدهی و کلی اسکریپت دیگه که در اینترنت میفروشن کدوم بهتره و با توجه به اشباع شدنشون درآمد ساز هست یا اینکه باید خودت ایده داشته باشی و بدی برات یه طرح نو طراحی کنن؟ که البته اونم گرون در میاد!!!!!!!!
کلا هر کس راهکارشو بزاره که میخوایم یه تاپیک راهبردی ازش بکشیم بیرون که بدرد خیلی ها هم بخوره
راستی نظرتون رو درباره یک میلیون و دو میلیون و سه میلیون جداگانه بگید که باهاش چیکار میشه کرد؟