• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی دز زمینه خرید سایت

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

میخواستم بودنم با یک میلیون تومان چه سایتی یا چه سایتهایی بخرم که درآمد ماهیانش چند میلیون تومان باشه کلا درآمد خوب و بالایی داشته باشه چه گزینه هایی رو معرفی میکنید گزینه های مختلفی معرفی کنید از سود یک میلیون در ماه تا چند میلیون در ماه لطفا نظرتون رو بگید.

با تشکر

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام

میخواستم بودنم با یک میلیون تومان چه سایتی یا چه سایتهایی بخرم که درآمد ماهیانش چند میلیون تومان باشه کلا درآمد خوب و بالایی داشته باشه چه گزینه هایی رو معرفی میکنید گزینه های مختلفی معرفی کنید از سود یک میلیون در ماه تا چند میلیون در ماه لطفا نظرتون رو بگید.

با تشکر

به نظرم چرا الکی 1 میلیون تومان را هدر میدید شما برو یه وبلاگ تو بلاگفا بزن میتونی راحت ماهی 5 میلیون ازش دربیاری!!!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
به نظرم چرا الکی 1 میلیون تومان را هدر میدید شما برو یه وبلاگ تو بلاگفا بزن میتونی راحت ماهی 5 میلیون ازش دربیاری!!!

شما که به این خوبی راهنمایی میکنید خوب بفرمایید 5 وبلاگ برنید 5*5 میلیون تومان درآمد داشته باشید

البته بلاگ فا خیر , شاید بلاگ اسکای...

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما که به این خوبی راهنمایی میکنید خوب بفرمایید 5 وبلاگ برنید 5*5 میلیون تومان درآمد داشته باشید

البته بلاگ فا خیر , شاید بلاگ اسکای...

مهم نوع سرویس دهنده نیست , مهم اینه که همه دارن مفت و مجانی ماهی 5 تا 10 میلیون تومان در میارن, ایشون برای چی الکی بیان 1 میلیون هزینه بکنند.!!!

+Amin+

Registered User
لایک‌ها
0
کسی هست راهنمایی بده برای راه اندازی چند سایت تک و با در آمد معقول؟ درصدی کار کنیم :دی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان ببینید شاید یکمقدار سوالم عجیب بوده باشه براتون ولی من میخوام بدونم با هر کدم از این هزینه ها چه سایت یا سایتهایی بخرم یا بدم طراحی کنن که سودش ماهیانش چند میلیون باشه و مثلا نظرتون درباره هزینه یک میلیون و دو میلیون و سه میلیون یعنی برای هر کدام جداگانه یک نظری بدید و بگید با هر کدوم چقدر درمیاد من چند تا ایده سایت داشتم و دارم ولی متاسفانه بدلیل اینکه طراحی هر کدومش بالای 10 میلیون میشه نا امید شدم از زدنش مثلا میخواستم یک سایتی بزنم در حد ادگاه نه مثل اون از لحاظ سیستمی گفتم و به یه شرکت به اسم کاسپید گفتم دیدم میشه بالای 10 میلیون الانم موندم واقعا چیکار باید کرد؟؟؟؟

اون دوستمون هم که گفتن با وبلاگ میشه ماهی 5 میلیون درآمد داشت؟ کی تا حالا اینقدر درآورده؟ شما اسمشو بگو من هم بدونم بی رحمت!!!!!!!

ادگاه با 100 میلیون هنوز سر پا نشده اون وقت یه وبلاگ زپرتی چطوری آخه؟؟؟؟؟؟؟ (حتما با افزایش بازدید و متوسل شدن به سایتهای کسب درآمد کلیکی و همکاری در فروش و غیره دیگه درسته؟؟؟)

لطفا این تاپیک رو جدی بگیرید من هم خودم چند مورد میگم با هم تبادل نظر کنیم ببینیم چه راهکارهایی هست برای درآمد زایی افرادی که پول دارند و افرادی که پول ندارند!!!!!!!

فعلا میپردازیم به افرادی که پول دارند یعنی سرمایه دارند از یک میلیون تا چند میلیون

با توجه به اوضاع بد بازار فکر نکنم دیگه فروشگاه و سیستمهای همکاری در فروش و سیستمهای دیگه جواب بده البته یه نوع فروشگاه ایرن مارکت سنتر میفروشه و فروشگاهه ماله خودته و محصولات هم ماله ایران مارکت سنتر که اگه بفروشی بهت پورسانت میده یعنی به جای اینکه برای فروشگاههای مختلف بازاریابی کنی و براشون بازدید کننده جمع کنی خودت فروشگاه داری و اگه محصول رو خرید بهت پورسانت میدن و لازم نیست خودت محصولی داشته باشی و خیلی از این نظر خوبه و قیمتش هم 300 تومان هست (قیمت فروشگاه ایران ماکرت سنتر) البته دو نوع فروشگاه داره یه نوعش اینه یه نوعش هم فروشگاه معمولی حالا به نظرتون اگه این فروشگاه رو کسی بخره و در روز 10 هزار نفر بازدید کننده بیاره توی فروشگاهش متوسط چقدر ماهیانه گیرش میاد؟ با توجه به اینکه پورسانت محصولات بیشاز 5 هزار تومان باشه؟

میخواستم نظرتون رو درباره سیستمهای کلیکی و همکاری در فروش و سیستمی مثل ایستگاه و سیستم وبلاگدهی و کلی اسکریپت دیگه که در اینترنت میفروشن کدوم بهتره و با توجه به اشباع شدنشون درآمد ساز هست یا اینکه باید خودت ایده داشته باشی و بدی برات یه طرح نو طراحی کنن؟ که البته اونم گرون در میاد!!!!!!!!

کلا هر کس راهکارشو بزاره که میخوایم یه تاپیک راهبردی ازش بکشیم بیرون که بدرد خیلی ها هم بخوره :)

راستی نظرتون رو درباره یک میلیون و دو میلیون و سه میلیون جداگانه بگید که باهاش چیکار میشه کرد؟:rolleyes:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
خلاصه بنویس ...
من که تنبل تر از اونی هستم که کل اینو که نوشتی بخونم بقیه رو نمیدونم :wacko:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
دوستان ببینید شاید یکمقدار سوالم عجیب بوده باشه براتون ولی من میخوام بدونم با هر کدم از این هزینه ها چه سایت یا سایتهایی بخرم یا بدم طراحی کنن که سودش ماهیانش چند میلیون باشه و مثلا نظرتون درباره هزینه یک میلیون و دو میلیون و سه میلیون یعنی برای هر کدام جداگانه یک نظری بدید و بگید با هر کدوم چقدر درمیاد من چند تا ایده سایت داشتم و دارم ولی متاسفانه بدلیل اینکه طراحی هر کدومش بالای 10 میلیون میشه نا امید شدم از زدنش مثلا میخواستم یک سایتی بزنم در حد ادگاه نه مثل اون از لحاظ سیستمی گفتم و به یه شرکت به اسم کاسپید گفتم دیدم میشه بالای 10 میلیون الانم موندم واقعا چیکار باید کرد؟؟؟؟

اون دوستمون هم که گفتن با وبلاگ میشه ماهی 5 میلیون درآمد داشت؟ کی تا حالا اینقدر درآورده؟ شما اسمشو بگو من هم بدونم بی رحمت!!!!!!!

ادگاه با 100 میلیون هنوز سر پا نشده اون وقت یه وبلاگ زپرتی چطوری آخه؟؟؟؟؟؟؟ (حتما با افزایش بازدید و متوسل شدن به سایتهای کسب درآمد کلیکی و همکاری در فروش و غیره دیگه درسته؟؟؟)

لطفا این تاپیک رو جدی بگیرید من هم خودم چند مورد میگم با هم تبادل نظر کنیم ببینیم چه راهکارهایی هست برای درآمد زایی افرادی که پول دارند و افرادی که پول ندارند!!!!!!!

فعلا میپردازیم به افرادی که پول دارند یعنی سرمایه دارند از یک میلیون تا چند میلیون

با توجه به اوضاع بد بازار فکر نکنم دیگه فروشگاه و سیستمهای همکاری در فروش و سیستمهای دیگه جواب بده البته یه نوع فروشگاه ایرن مارکت سنتر میفروشه و فروشگاهه ماله خودته و محصولات هم ماله ایران مارکت سنتر که اگه بفروشی بهت پورسانت میده یعنی به جای اینکه برای فروشگاههای مختلف بازاریابی کنی و براشون بازدید کننده جمع کنی خودت فروشگاه داری و اگه محصول رو خرید بهت پورسانت میدن و لازم نیست خودت محصولی داشته باشی و خیلی از این نظر خوبه و قیمتش هم 300 تومان هست (قیمت فروشگاه ایران ماکرت سنتر) البته دو نوع فروشگاه داره یه نوعش اینه یه نوعش هم فروشگاه معمولی حالا به نظرتون اگه این فروشگاه رو کسی بخره و در روز 10 هزار نفر بازدید کننده بیاره توی فروشگاهش متوسط چقدر ماهیانه گیرش میاد؟ با توجه به اینکه پورسانت محصولات بیشاز 5 هزار تومان باشه؟

میخواستم نظرتون رو درباره سیستمهای کلیکی و همکاری در فروش و سیستمی مثل ایستگاه و سیستم وبلاگدهی و کلی اسکریپت دیگه که در اینترنت میفروشن کدوم بهتره و با توجه به اشباع شدنشون درآمد ساز هست یا اینکه باید خودت ایده داشته باشی و بدی برات یه طرح نو طراحی کنن؟ که البته اونم گرون در میاد!!!!!!!!

کلا هر کس راهکارشو بزاره که میخوایم یه تاپیک راهبردی ازش بکشیم بیرون که بدرد خیلی ها هم بخوره :)

راستی نظرتون رو درباره یک میلیون و دو میلیون و سه میلیون جداگانه بگید که باهاش چیکار میشه کرد؟:rolleyes:
با توجه به این پستتون متوجه شدم اطلاعات شما در مورد وب بسیار سطحی هستش !
اگه سوالاتو تو این تاپیک تک تک بپرسی بنده می تونم جواب تمام سوال هاتو بدم . http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?p=3727075&posted=1#post3727075

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
با توجه به این پستتون متوجه شدم اطلاعات شما در مورد وب بسیار سطحی هستش !
اگه سوالاتو تو این تاپیک تک تک بپرسی بنده می تونم جواب تمام سوال هاتو بدم . http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?p=3727075&posted=1#post3727075

آقا لطفا توی همین تاپیک جواب بدید من دوست دارم در این تاپیک نظر شما و نظر بقیه رو هم بدونمو سوال اصلیم درباره اینه که با اون مقدار پولی که گفتم چیکار میشه کرد؟؟

یا مثلا شما به من بگید چقدر باید خرج یک سایت کرد که ماهیانه 5 میلیون سود بده؟

ایده های خودتون و راهکارهای خودتون در زمینه درآمدزایی رو بگید که چه سایتهایی الان درآمد زا هست؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز این تفکر غلط را از ذهنتون بیرون کنید :

با توجه به اشباع شدنشون

درسته ایده نو و جالب در اکثر مواقع موفقیت آمیز بوده ولی به متن زیر هم توجه کنید :

انسان های موفق کارهای متفاوتی انجام نمیدند ، بلکه کارهارا به گونه ای متفاوت انجام میدهند..

شما اول طرز تفکر خود را عوض کنید و سپس به دنبال 1 شب و 1 ماهه به 5 میلیون درامد رسیدن فکر نکنید

بلند پرواز باشید ولی عجله نکنید ! سنگ بزرگ علامت نزدن هست..

یک موضوع را انتخاب کنید و با توکل بر خدا کارتون را شروع کنید و تلاش و پشتکار داشته باشید و همچنین باید زمان بگذره تا بتونید به سوددهی خوب برسید.

سعی کنید عجولانه تصمیم نگیرید و به وعده وعید ها و آمار های الکی توجه نکنید .

ارادتمند

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز این تفکر غلط را از ذهنتون بیرون کنید :

درسته ایده نو و جالب در اکثر مواقع موفقیت آمیز بوده ولی به متن زیر هم توجه کنید :

انسان های موفق کارهای متفاوتی انجام نمیدند ، بلکه کارهارا به گونه ای متفاوت انجام میدهند..

شما اول طرز تفکر خود را عوض کنید و سپس به دنبال 1 شب و 1 ماهه به 5 میلیون درامد رسیدن فکر نکنید

بلند پرواز باشید ولی عجله نکنید ! سنگ بزرگ علامت نزدن هست..

یک موضوع را انتخاب کنید و با توکل بر خدا کارتون را شروع کنید و تلاش و پشتکار داشته باشید و همچنین باید زمان بگذره تا بتونید به سوددهی خوب برسید.

سعی کنید عجولانه تصمیم نگیرید و به وعده وعید ها و آمار های الکی توجه نکنید .

ارادتمند

دوست من من طرز تفکرم به هیچ وجه درآمد یک شبه نیست و پر توقع هم نیستم منظورم از ماهی 5 تومن پتانسیل اون پروژه هست نه یک درآمد محدود من میخوام روی یک پروژه یا چند پروژه کار کنم که پتانسیل بالایی داشته باشه و گرنه همه میدونیم که برای موفقیت یک پروزه حتی در مواقعی باید یکی دوسال براش تلاش کرد تا به نتیجه برسه و پشتکار مهمترینه من اصل سوالم این هست که با توجه به تجربه شما و بقیه دوستان شما خودتون پیشنهاد میدید من تو چه سایتهایی بخرم خوبه برام یا کلا چه پروژه ای برام خوبه و کلا تو کدوم زمینه برم در تجارت الکتورنیک برم سودش بهتره؟

کلا ممنون میشم از تجربه هاتون به من هم انتقال بدید تا هم من و هم کاربران تازه وارد دیگر موفقتر باشند.:)

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
دوست من من طرز تفکرم به هیچ وجه درآمد یک شبه نیست و پر توقع هم نیستم منظورم از ماهی 5 تومن پتانسیل اون پروژه هست نه یک درآمد محدود من میخوام روی یک پروژه یا چند پروژه کار کنم که پتانسیل بالایی داشته باشه و گرنه همه میدونیم که برای موفقیت یک پروزه حتی در مواقعی باید یکی دوسال براش تلاش کرد تا به نتیجه برسه و پشتکار مهمترینه من اصل سوالم این هست که با توجه به تجربه شما و بقیه دوستان شما خودتون پیشنهاد میدید من تو چه سایتهایی بخرم خوبه برام یا کلا چه پروژه ای برام خوبه و کلا تو کدوم زمینه برم در تجارت الکتورنیک برم سودش بهتره؟

کلا ممنون میشم از تجربه هاتون به من هم انتقال بدید تا هم من و هم کاربران تازه وارد دیگر موفقتر باشند.:)

با توجه به تجربیاتی که بنده دارم و صحبت های که از شما شنیدم به نظر من خرید سایت یه ریسک بزرگ هست برای شما , چون هنوز تجربه مدیریت یک سایت رو نداشتین و امکان داره ضرر کنید پس سعی کنید ابتدا از خرید یک سایت متوسط یا افتتاح یک سایت شروع کنید و بعد از کسب تجربیات , بتونید از یک سایت بزرگتر شروع کنید . البته بازم میتونید یه مشاور در کنار خودتون داشته باشید که بتونه شما رو در خرید یه سایت کمک کنه (آقای شمشاد توصیه میشه) که هم در زمینه کسب درآمد از سایت به شما کمک کنه و هم سایتتون رو ببره بالا .

در مورد اینکه چه سایت های بخرین و در چه زمینه ای سرمایه گذاری کنید بستگی به تجربه و دانش خودتون داره مثلا الان اگه به بنده 2 ت بدن که برم تو کار سرور و هاست و ... فکر نکنم بتونم موفق بشم ولی با این 2ت توی زمینه فروشگاه و ... میتونم درآمد خوبی از این 2 ت داشته باشم و برای بعضی های دیگه برعکس این موضوع هست مثلا آقای فخرایی :happy: .
خودتون باید ببینید در چه چیزی توانای دارید و تو اون زمینه شروع به فعالیت بکنید. هیچوقت هم خودتون رو دست کم نگیرید که خیلی تاثیر منفی تو فعالیت شما داره .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون از سعید عزیز بابت لطفی که بهم دارن..

ببینید دوست عزیز شما اول باید به سوالات زیر جواب بدید :

تخصصتون چیه ؟

علاقتون چیه ؟

حداکثر چقدر سرمایه دارید؟

کار دائمی دارید ؟

روزی چند ساعت رو این کار زمان میذارید ؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
ممنون از سعید عزیز بابت لطفی که بهم دارن..

ببینید دوست عزیز شما اول باید به سوالات زیر جواب بدید :

تخصصتون چیه ؟

علاقتون چیه ؟

حداکثر چقدر سرمایه دارید؟

کار دائمی دارید ؟

روزی چند ساعت رو این کار زمان میذارید ؟

نخصص در زمینه ایده :D تخصص خاصی ندارم مثلا تخصص خاصی دز زمینه بازاریابی یا مدیریت فروشگاه یا تخصص برنامه نویسی و غیره

(منظور از علاقه یعنی به چه سایتی علاقه دارم یا در چه زمینه ای؟) علاقه هم که زیاد دارم یعنی به همه چیز علاقه دارم یکیش اینه که علاقه دارم یک سایت داشته باشم که در زمینه تبادل بازدید باشه یعنی برای سایتهای بازدید بفرسته و در ازاش پول دریافت کنه (از لحاظ بزرگی و پتانسیل در حد ادگاه باشه) و خیلی سایتهای دیگه مد نظرم هست ولی خوب از لحاظ طراحی قیتمها رو بالا میدن شرکتها شاید بی ربط جواب دادم کلا منظورتون از علاقه به چی هست؟ تو چه زمینه ای؟

حداکثر هم 2 تومن سرمایه دارم

کار دائمی هم ندارم متاسفانه و بیکارم ;)

تا روزی 10 ساعت هم مشکلی نیست و میتونم وقت بزارم ولی من همیشه ایده هام اتوماتیکه یعنی بیشتر سایتها طوریه که 95 درصدش اتوماتیکه و لازم به کار و کوشش مدیر نیست:D

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
آقای شمشاد راه حلی پیدا کردید برای بنده؟؟

بالا