• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی راجع به رشته طراحی داخلی و ساختمان سازی 22

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
سلام بر همه دوستان راستش من سال دیگه به امید خدا لیسانسمو میگیرم میخواستم فوق رو
عمران بخونم و از الان طراحی داخلی رو یاد بگیرم که تو اینده کمکم کنه

میخواستم دوستانی که تجربه دارن بگن به نظرشون این کار درسته یا نه
و بعدم مثلا تو بساز بفروشی این مورد ها کاربرد داره یا یخیر؟
مثل من تو خیلی از سایت ها دیدم که داخله ساختمان ها رو با متریال های مختلف درست کرده بودن
و به نظرم خیلی جالب امد و تو فروش ساختمان هم بسیار تاثیر داره
برای همین گفتم طراحی داخلی رو باید یاد بگیرم ولی تو اینترنت سرچ کردم دیدم طراحی داخلی جدا از مسائل بالا و... باید کار کردن با چند تا نرم افزارم یاد بگیری مثل 3d مکس

و یکی از دوستان تو یکی از تاپیک ها گفته بود الان اماده تمام این ها هست و احتیاج به طراحی نیست راستش نفهمیدم منظورشون چیه

دیگه فکر کنید من صفر کیلومترم و اطلاعاتی ندارم
و دوست دارم با این متریال اشنا بشم مثلا کاغذ دیواری کار میکنن یا سنگ و.. یا مواد جدید چون این موادی که تو این عمس ها و اون عکس ها دیدم انقد تنوع رنگ داشتن و... که ادم گیج میشد

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید مثلا از کجا شروع کنم چه فیلم های اموزشی خوب هست
اگه لازمه اموزشگاهی برم بگید بهم
کتابی لازم هست بخونم بگید
چه برنامه هایی احتیاجه
یا فایل های اماده ای هست برای این کار و سایت هایی که ایده بدن

در کل نمیخوام برای شرکتی کار کنم میخوام روزی با کسی ساختمانی ساختیم و با توجه به رشته عمران کارهایی توش کنم راحتتر فروش بره
ممنون از دوستانی که تجربشونو در اختیار من قرار میدن

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
اگه میخوای بری فقط تو زمینه طراحی داخلی ساختمان و این حرفا دیگه عمران چرا رفتی میرفتی معماری ولی اگه میخوای فقط طراحی داخلی با تری دی مکس یاد بگیری میتونی یه دوره یه جا بری مدرکشو بگیری

بالا