CP-YOU
Registered User
سلام دوستان پاک و جوهر
ببینید پدر من مطبشون رو از اول آبانماه تعویض می کنند
منهم برای کادوی مطب جدید براشون سرنسحه و کارت ویزیت طراحی کردم و حالا می خوام بدم چاپشون کنن
می خواستم از شما که با تجربه هستید کمک بگیرم
برای چاپ سرنسخه و کارت ویزیت من کجا برم ؟ لطفا آدرس بدید
راستش پولش زیاد برام مهم نیست ( نه اینکه اصلا مهم نباشه ) اما دنبال اینم نیستم که ارزون تموم بشه .
چیزی که برام مهمه شفافیت و وضوح کل کار ( رنگها و ... ) هنگام چاپ هست .
لطف می کنید اگر آدرس بدید
..................................
بعدش بنظرتون من کارت ویزیت رو روی مقوای بافت دار چاپ کنم یا روی این کارتها که مات هست ( انگار یک لایه پلاستیک مات کشیدن روش ) . کدومش پزشکانه تر میشه !!! ؟
پزشکانه کلمه جدیدیه که یعنی کدومش بیشتر بهش می خوره که مال یک پزشک باشه ( مردم )
مرسی :blush:
..............................
آهان یه چیز دیگه ببینید من فایل این طرحها رو با رزوله 300 و فرمت TIFF ببرم براي چاپخونه خوبه ديگه ؟
بازم مرسي
ببینید پدر من مطبشون رو از اول آبانماه تعویض می کنند
منهم برای کادوی مطب جدید براشون سرنسحه و کارت ویزیت طراحی کردم و حالا می خوام بدم چاپشون کنن
می خواستم از شما که با تجربه هستید کمک بگیرم
برای چاپ سرنسخه و کارت ویزیت من کجا برم ؟ لطفا آدرس بدید
راستش پولش زیاد برام مهم نیست ( نه اینکه اصلا مهم نباشه ) اما دنبال اینم نیستم که ارزون تموم بشه .
چیزی که برام مهمه شفافیت و وضوح کل کار ( رنگها و ... ) هنگام چاپ هست .
لطف می کنید اگر آدرس بدید
..................................
بعدش بنظرتون من کارت ویزیت رو روی مقوای بافت دار چاپ کنم یا روی این کارتها که مات هست ( انگار یک لایه پلاستیک مات کشیدن روش ) . کدومش پزشکانه تر میشه !!! ؟
پزشکانه کلمه جدیدیه که یعنی کدومش بیشتر بهش می خوره که مال یک پزشک باشه ( مردم )
مرسی :blush:
..............................
آهان یه چیز دیگه ببینید من فایل این طرحها رو با رزوله 300 و فرمت TIFF ببرم براي چاپخونه خوبه ديگه ؟
بازم مرسي