• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی راه اندازی سایت موزیک حرفه ای

masi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام یکی از دوستام میخواد یک سایت موزیک راه اندازی کنه منم باهاش میخوام اشتراک کنم
یک سری اطلاعات میخواستم من هیچی از راه اندازی سایت بلد نیستم قبلا یکی دو تا تمرینی راه انداختم اما اون جریان 4 یا 5 سال پیش بود الان همه ی سایت ها جدید شدن و تغیراتی زیادی کردن
سایتی که میخوام
کارایش شبیه سایت فارس کیدس باشه اما میدونم اون سایت خیلی حرفه ای هست من هم در حد اطلاعات میخوام بدونم
میخوام پلیر داشته باشه صوتی
و قالبش هم شبیح سایت فارس کیدز باشه چون خیلی شیک هست ( سایت فارس کیدز از چه cms استفاده میکنه؟)
و اگر به کسی واگذار کنم چقدر هزینه میگیره تا اماده تحویلم بده و من فقط پست ارسال کنم.
و میخوام هاستینگ خارجی بگیرم از کدام حاستینگ بگیرم که برای شروع خوب باشه و اطمینانی و ایرادی هم به کپی رایت خیلی نگیره و یا بتونم دور بزنم این محدودیت را .
و در مورد دامین اگر فیلتر شد حتما باید دامین جدید بخرم و یا راهایه دیگه ای هم هست برای دور زدن فیلترینگ. من خیلی از سایت ها را دیدم هر ماه 3 یا 4 بار دامین عوض میکنند ایا دامین جدید میخرند و یا از روش خواصی استفاده میکنن
شبیه این
Music.com
Music1.com
Www.1.music.com
چطوری این کار هارا انجام میدن اگر هر ماه دامین بخرند خوب هزینه سایت بالا میره اصلا به صرفه نیست
هرچند سایت مورد نظر شاید درامدش بالا باشه اما بازم خیلی ضد حال هست ماهی 3 یا 4 .30 هزار تومان هزینه دامین بدن در این مورد هم راهنمایی کنید تشکر از شما

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
سلام

سایت فارس کیدز از وردپرس استفاده میکنه

در مورد پلیر هم / پلاگین های مختلفی هستش که روی وردپرس نصب میشه (در سایت وردپرس موجود است)

در مورد هاستینگ هم / سرورهاش در ایران نباشه و از هرجا خواستی هاست بگیری اول یه نگاه کن ببین چه سایتهایی از اون هاست گرفتن و چه مشکلاتی دارن

در مورد دامین هم / اون سایتها هرچند وقت یه بار یه دامین جدید میخرند (چاره ای نیست مگر استفاده از ssl)

masi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بسیار ممنون از شما جناب اقای شاهین من خودم در استرالیا هستم و مشکل با خرید هاست خارجی ندارم فقط احتمال داره مشکل با کپی رایت داشته باشم
مثلا از بلو هاست بگیرم خوبه و یا نه؟
و در خیلی از انجمنها گفته شده سایتهای معتبر از vps و ip اختصاصی استفاده میکنن منظورشون چی هست از ip اختصاص کارایش در هاستینگ چی هست البته از vps یک چیزهای اطلاع دارم اما یعنی برای یک سایت دانلود حتما vps نیاز هست؟
یعنی نمیشه یک هاستینگ معتبر و سرعت بالا و با بهنای باند نامحدود بگیری (خارجی) و cms و همه چیز را در همان هاست نصب کنی؟ و هم بجای هاست دانلود استفاده کنید و هم بجای پایگاه cms ؟
اگر هم بشه احتمال چه مشکلاتی هست؟
و در مورد ssl یکمی توضیح بدید چی هست این ssl ?

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
در مورد هاست : اول هاست گیتور / دوم بلو هاست

http://www.hostgator.com/
در مورد کپی رایت بهتره با هاستینگ مورد نظر تماس بگیرید

در مورد وی پی اس : وی پی اس مخفف Virtual Private Server است یعنی سرور خصوصی مجازی

● سرورهای مجازی چهار فایده اساسی در به اشتراك گذاری دارند:
▪ كنترل :
سرور اختصاصی مجازی دسترسی Root را به شما خواهد داد، به این ترتیب امكان اعمال تغییرات رادر تنظیم و ساختار سیستم فایل خواهید داشت و قادر خواهید بود نرم افزار را نصب کنید ، آن را تغییر دهید یا حذف کنید. در محیط به اشتراك گذارده شده ، می توانید به ساختار اعتماد کنید و بهترین كارایی را از سیستم انتظار داشته باشید.
▪ امنیت :
با سرور مجازی، سیستم فایل شما قابل مشاهده توسط دیگر سرورهای مجازی نیست. در سیستم های به اشتراگ گذاری، کاربران دیگر با دسترسی Shell ، می تواند هركاری در محیط به اشتراك گذارده شده انجام دهند. اما این امکان در سرور های مجازی وجود ندارند و امنیت و اختصاصی بودن اطلاعات حفظ خواهد شد.
▪ ایزوله بودن :
در محیط های به اشتراك گذارده شده درصورت اجرای چندین اسكریپت، امكان اختلال در كار و نقصان وجود دارد ، زیرا منابع به طور كامل ایزوله نیستند. در VPS شما دارای منابع كاملا ایزوله هستید و نرم افزارهای به اشتراك گذارده شده در روند كاری سرور اشکال ایجاد نمی كند.
▪ كارایی :
در محیط به اشتراك گذاری منابع، امكان استفاده از حداكثر منابع توسط پردازشی خاص وجود دارد. این امکان ، از قابلیت و كارایی سیستم می كاهد. در سرور اختصاصی مجازی در واقع شما ظرفیتی از منابع را برای كارهر سرور تضمین می كنید. به این ترتیب امكان استفاده از آن ها در صورت نیاز وجود خواهد داشت و كارایی فدای نوع استفاده از منابع توسط نرم افزارها نخواهد شد.

در مورد ssl : منظور همون https هستش / اطلاعات بیشتر در سایت زیر

http://www.digicert.com/ssl.htm

Last edited:

masi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تشکر از شما جناب اقای شاهین خدا خیرتون بده
تا اینجا خیلی کمکم کردین
فقط خیلی از سایت ها هستند وب هاستینگ شون جدا هاست و فایل هاستینگ شان هم جدا موضوع اونها چی هست ؟
و اگر من هاست از هاستینگ های خارجی ( بلو هاست ) بگیرم میتونم هم بجای وب هاست و فایل هاست استفاده کنم ؟
بهترین روش پیشنهادی شما چی هست؟
با ورد پرس شروع کنم خوب هست و یا نیوک ؟
منابع اموزشی این دو نرم افزار کدام سایت بهترین هستند؟
بهتر نیست اول از یک هاستینگ خیلی معمولی استفاده کنم بعد انتقال بدم به هاستینگ خارجی؟
ایا انتقال هم هزینه بر هست؟
بهترین سایت قالب ساز و با انصاف را هم معرفی کنید بسیار عالی میشود
تشکر از شما

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
فقط خیلی از سایت ها هستند وب هاستینگ شون جدا هاست و فایل هاستینگ شان هم جدا موضوع اونها چی هست ؟
سلام ؛

ببخشید آقا شاهین ، شما جوابگویی رو دست گرفته بودید. اما گفتم بنده هم کمک کنم. به هرحال ببخشید و خوشحال می شیم راهنمایی های شما هم بشنویم.

درباره سوال شما بله ، دلیل اینه که وب هاستینگ معمولا به دلیل کنترل پنل و امکانات و غیره از فایل هاستینگ ها یا همون هاست های دانلود گرونترند و برای فایل بهتره که سراغ مورد ارزان تر که هاست های دانلود هستند بروید. البته بیشتر سایت های موزیک و فیلم سراغ هاست دانلود نمی رن و به دلایلی که آقای شاهین گفت معمولا سراغ VPS می رن که هم بهتره و هم امکانات زیادی داره مثل Remote که می تونید باهاش آهنگ ها را از سایت های مختلف دانلود و به نام سایت خودتون Rename و تگ گذاری کنید.

و اگر من هاست از هاستینگ های خارجی ( بلو هاست ) بگیرم میتونم هم بجای وب هاست و فایل هاست استفاده کنم ؟
بهترین روش پیشنهادی شما چی هست؟
می تونید ، اما هزینه الکی هست و باید کلی پول هاستتون رو بدید.
بهترین پیشنهاد خرید یک وب هاستینگ خوب و پایدار برای سایت هست و خرید یک VPS ( سرور مجازی ) برای نگهداری و آپلود و دانلود و ... فایل های موزیک.

با ورد پرس شروع کنم خوب هست و یا نیوک ؟
منابع اموزشی این دو نرم افزار کدام سایت بهترین هستند؟
هر کسی نظری داره ، اما به نظر من وردپرس خیلی بهتر و قابل توسعه تر هست. ( بیشتر افراد هم همین نظر رو دارن )
منابع آموزشی می توانید از ویدئو های Lynda و شرکت های دیگه استفاده کنید ، اما نیازی نیست ، کمی استفاده و ور رفتن و تجربه خودش به یک استاد تبدیلتون می کنه.

بهتر نیست اول از یک هاستینگ خیلی معمولی استفاده کنم بعد انتقال بدم به هاستینگ خارجی؟
ایا انتقال هم هزینه بر هست؟
می تونید با توجه به بودجه این کار رو هم بکنید. اما نه اینکه یک هاست بیخود شروع کنید از یک هاست با کیفیت و البته ارزان شروع کنید و بعدا انتقال بدید. کمی شاید سخت باشه و به سئو صدمه بزنه ؛ اما اگه درست و به صورت حساب شده انجام بشه زیاد مشکلی نداره و هزینه زیادی هم نداره ؛ فقط هزینه سالانه / ماهانه هاست هست که افزایش پیدا می کنه و هزینه انتقال بسیار کم و یا حتی رایگان است.

بهترین سایت قالب ساز و با انصاف را هم معرفی کنید بسیار عالی میشود
در این زمینه مربوط به سلیقه هست بیشتر. در گوگل یک سرچ کنید و نتایج رو ببینید. طراح های قالب وردپرس زیادی هم اکنون در سطح ها و قیمت های مختلف درحال فعالیت هستند. با کمی گردش می توانید مورد هماهنگ با سلیقه و بودجه خود را پیدا کنید.

با تشکر
فرزاد
09367316024

بالا