• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG راهنمایی رجیستری

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
در ابتدا اینکه امیدوارم تاپیک تو بخش مناسبی میزنم اگر اشتباست پیشاپیش از مدیر محترم عذرخواهی میکنم
من پارسال برای یکی از بستگان گوشی موبایل سامسونگ اس 8 با گارانتی همراه سرویس خاورمیانه خریدم - اس ام اس پیگیری گارانتی رو هم تو گوشی خودم دارم - قبل از اینکه طرح رجستیر اجرا بشه.
ایشون چند روز بعد به مسافرت خارجه رفتند من هم نگران که فراموش کردم توش سیم کارت بندازم و تازه برگشتند و بعد از انداختن سیم کارت همون پیغام یک ماه مهلت استفاده رو دریافت کردند
با همتا تماس گرفتم منتهی موفق نشدم با کسی صحبت کنم.
کسی به همچی مشکلی برخورد کرده و راه حل مناسب رو میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
با اینکه احتمال میدم در ایران قبل از اجرای طرح رجیستری سیم کارت داخل گوشی انداخته شده و بعد از اجرای طرح گوشی در ایران استفاده نشده، یحتمل سریال در سامانه همتا ثبت نشده (با اینکه با یه سیم کارت قبلا در ایران استفاده شده)
تقریبا مشابه همین مشکل رو دارم و یه گوشی دارم که از ایران تهیه کردم و دو سال خاموش بوده و با اینکه از ایران خارج نشده، میگه باید رجیستری بشه !!!
دوستان همتا هم مسلما به شما میگن در سامانه گمرک، گمرکی رو پرداخت کن تا گوشی ثبت بشه و ادامه ماجرا...

ezio8

Registered User
لایک‌ها
25
از شرکت گارانتی کننده پیگیر شید اگه بهتون کد دادن خوبه اگه نه هیچ باید پول بدید فعالش کنید
من دو تا هواوی داشتم با اینکه سیم انداخته بودم بازم ریجستر نشده بودن زنگ زدم گارانتی مدیاپردازش کد بهم داد اوکی شدن

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
گارانتی همراه سرویس قاچاق حساب میشه
باید هزینه گمرکیشو بدی ریجستر کنی
خواستی من انجام میدم

09359618839

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
درود
دوستان برای گوشیهای ساده ، دست دوم هم نیاز هست کاری انجام بشه؟

مثلا من یه گوشی مال 10سال پیش خریدم، بعد از انداختن سیمکارت همچین پیامی اومد:
"مالک این دستگاه شماره تلفن دیگریست. اگر دستگاه را خریداری نموده اید از فروشنده بخواهید تا از طریق سامانه همتا، مالکیت دستگاه را به شما منتقل کند، در غیر اینصورت نیازی نیست اقدامی انجام دهید"

حالا تکلیف چیه ؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
درود
دوستان برای گوشیهای ساده ، دست دوم هم نیاز هست کاری انجام بشه؟

مثلا من یه گوشی مال 10سال پیش خریدم، بعد از انداختن سیمکارت همچین پیامی اومد:
"مالک این دستگاه شماره تلفن دیگریست. اگر دستگاه را خریداری نموده اید از فروشنده بخواهید تا از طریق سامانه همتا، مالکیت دستگاه را به شما منتقل کند، در غیر اینصورت نیازی نیست اقدامی انجام دهید"

حالا تکلیف چیه ؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

مشکلی نداره

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اگر جدیدن از یکی بخری باید انتقال بده
اگر نه مال خودت بوده موردی نداره اون اخطار است چیز مهمی نیست

A.Z.R

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان
من هم یک سوال در مورد با این طرح مسخره داشتم
من یک گوشی دو سیم داشتم که همیشه با یک سیمش کار میکردم و الان یک ماهه سیم دوبه علت رجیستر نشدن قطع شده و روش فعال کردن هم میدونم با افزودن دستگاه هست ولی متاسفانه اون سیم کارتی که گوشی باهاش رجیستر شده به هیچ عنوان در دسترس نیست روش دیگه ای برای فعال کردنش نیست ؟ به سامانه همتا زنگ زدم چیزی نمیدونستن

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان
من هم یک سوال در مورد با این طرح مسخره داشتم
من یک گوشی دو سیم داشتم که همیشه با یک سیمش کار میکردم و الان یک ماهه سیم دوبه علت رجیستر نشدن قطع شده و روش فعال کردن هم میدونم با افزودن دستگاه هست ولی متاسفانه اون سیم کارتی که گوشی باهاش رجیستر شده به هیچ عنوان در دسترس نیست روش دیگه ای برای فعال کردنش نیست ؟ به سامانه همتا زنگ زدم چیزی نمیدونستن
چنج سریال

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
در ابتدا اینکه امیدوارم تاپیک تو بخش مناسبی میزنم اگر اشتباست پیشاپیش از مدیر محترم عذرخواهی میکنم
من پارسال برای یکی از بستگان گوشی موبایل سامسونگ اس 8 با گارانتی همراه سرویس خاورمیانه خریدم - اس ام اس پیگیری گارانتی رو هم تو گوشی خودم دارم - قبل از اینکه طرح رجستیر اجرا بشه.
ایشون چند روز بعد به مسافرت خارجه رفتند من هم نگران که فراموش کردم توش سیم کارت بندازم و تازه برگشتند و بعد از انداختن سیم کارت همون پیغام یک ماه مهلت استفاده رو دریافت کردند
با همتا تماس گرفتم منتهی موفق نشدم با کسی صحبت کنم.
کسی به همچی مشکلی برخورد کرده و راه حل مناسب رو میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
منم مشکل شما را داشتم 3ماه پیش یه گوشی ایسوس اکبند خریدم با گارانتی حامی کلا پلمپ بود و روشن نشده بود البته اون شخص هم قبل از رجیستری خریداری کرده بود گوشی هم کد فعالسازی نداشت بعد از روشن کردن پیام اومد که گوشی قانونیه ولی 1 ماه وقت داری ثبتش کنی که نمیشد بدون کد اکتیو با گارانتی تماس میگرفتم میگفتن به همتا زنگ بزن همتا هم گفت مشکلت را ثبت کردیم از پشتیبانی باهات تماس میگیرن که بعد از 20 روز گفتن ما کد اکتیو نمیدیم میگفتم برفرض من این گوشی را 6ماه خریدم قانونی و با گارانتی بعد رفتم خارج از کشور و نتونستم تو اون زمان ضرب الاجل روشنش کنم الان چیکار کنم گوشیم را بندازم دور بعد خودشون میگفتن این یه باگه باید سیستم را درست کنن تا اینکه 1روز بردم گارانتی گفتن باید 1هفته باشه تا سریال را بدیم رگولاتوری بعد 1 هفته هم رفتم کد اکتیو دادن مشکلم حل شد جالبه قبل که تلفنی تماس میگرفتم میگفتن ما کد نمیدیم شما هم باید خودت حضوری ببری اونجا

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
منم مشکل شما را داشتم 3ماه پیش یه گوشی ایسوس اکبند خریدم با گارانتی حامی کلا پلمپ بود و روشن نشده بود البته اون شخص هم قبل از رجیستری خریداری کرده بود گوشی هم کد فعالسازی نداشت بعد از روشن کردن پیام اومد که گوشی قانونیه ولی 1 ماه وقت داری ثبتش کنی که نمیشد بدون کد اکتیو با گارانتی تماس میگرفتم میگفتن به همتا زنگ بزن همتا هم گفت مشکلت را ثبت کردیم از پشتیبانی باهات تماس میگیرن که بعد از 20 روز گفتن ما کد اکتیو نمیدیم میگفتم برفرض من این گوشی را 6ماه خریدم قانونی و با گارانتی بعد رفتم خارج از کشور و نتونستم تو اون زمان ضرب الاجل روشنش کنم الان چیکار کنم گوشیم را بندازم دور بعد خودشون میگفتن این یه باگه باید سیستم را درست کنن تا اینکه 1روز بردم گارانتی گفتن باید 1هفته باشه تا سریال را بدیم رگولاتوری بعد 1 هفته هم رفتم کد اکتیو دادن مشکلم حل شد جالبه قبل که تلفنی تماس میگرفتم میگفتن ما کد نمیدیم شما هم باید خودت حضوری ببری اونجا
مرسی من هم همین فکر کردم گفتم شنبه برم نمایندگی همراه خاورمیانه
باز هم ممنون. مسخره بازی در اوردن که نگو.
جالبه باید بریم تو سایت گوشی هایی که قبل از اجرای طرح استفاده میکردیم هم ثبت کنیم.

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
لطفا فوری راهنمائی کنید
یکی از دوستان میخواد بیاد ایران و میخواهد گوشی برام بیاره لطف میکنید بفرمائید آیا واقعا نیاز به ریجستر کردن داره در ایران
و اگر قیمتش 200 دلار باشه و آمد ایران و گفت باید ریجستر بشه حدودا چقدر هرینه داره که فعال بشود کلا برای سامانه همتا و همه چی چقدر میشود هزینه آن ؟
ممنون

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
لطفا فوری راهنمائی کنید
یکی از دوستان میخواد بیاد ایران و میخواهد گوشی برام بیاره لطف میکنید بفرمائید آیا واقعا نیاز به ریجستر کردن داره در ایران
و اگر قیمتش 200 دلار باشه و آمد ایران و گفت باید ریجستر بشه حدودا چقدر هرینه داره که فعال بشود کلا برای سامانه همتا و همه چی چقدر میشود هزینه آن ؟
ممنون
30 روز از زمانی که سیمکارت ایران بخوره وقت داری ریجستر کنی
مدل و رنگ رو بگو تا قیمت ریجستری امروز رو اعلام کنم

بالا