• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی شروع طراحی وب سایت

master9494

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی...
من میخوام طراحی وبسایت (وب نویسی) رو شروع کنم...
اینا رو بلدم:
html
css
کامل نه ولی 80% بلدم...
توی فتوشاپ هم میتونم مثلا قالب طراحی کنم و بعد psd رو به کد تبدیل کنم و بعد بشه قالب وردپرس (تا این حد رو بلدم)
حالا میخام ازین حد بیشتر یاد بگیرم،مثلا خودم cms بنویسم و ....
بین asp و php .... از php بیشتر خوشم میاد
حالا نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم الان و برم چی رو بخونم...؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی ببخشید اگه سوالم رو جای مناسبی نپرسیدم..

phpir.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز خوشحالم که جوانی مثل شما با به سوی پیشرفت در این وضعیت اقتصادی قدمی بر میدارد
برای شروع کد نویسی اختصاصی php میتونید از کتاب های استاد جعفرنژاد قومی کمک بگیرید (من خودم اولین منبعم بود )
بعد میتونید از آموزش های خارجی کد نویسی پی اچ پی و یا آموزش های وبسایت های و گروه های ایرانی که به صورت پروژه ارائه میشوند استفاده کنید
انشا الله که به هدفتون خواهید رسید البته باید پشتکار محکمی داشته باشید

master9494

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی تون... :general601:
پس اینجور که من فهمیدم الان باید برم php رو یاد بگیرم...درسته؟
من ++C رو تقریبا بلدم (نه خیلی) ، یه نگاهی به آموزش های php هم که انداختم نقریبا مثل همن... (++C)
ولی مثلا چیزایی مثل حلقه ها ،تابع ها و ... (توی php) ، هم برای وب نویسی لازمن...!!!؟
الان با اون چیزایی که گفتم،اولین کاری که باید کنم یاد گرفتن کامل php ه ؟
ممنون ;)

phpir.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام بله حلقه های و توابع هم لازم هستند
استارت بزنید انشا الله موفق خواهید شد

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
درود دوست عزیز
اولین پیشنهاد من به شما : چیزی یاد نگیرید ! پروژه رو استارت بزنید ... مهم نیست چی بلد هستین

یه پروژه شروع کنید و به هر زحمتی میتونید اون رو بالا بیارید ، از گوگل برای نوشتن کد های پی اچ پی کمک بگیرید ، هر جا واقعا گیر کردین توی همین انجمن ها مطرح کنید ، و CSS و HTML هم آشنایی دارید .
بعد از اینکه پروژه رو به پایان رسوندید ، یه فیلم آموزشی ببینید ( ترجیحا به زبان اصلی و جدید ) که توی اون فیلم هم یه برنامه نویس حرفه ای یه پروژه انجام میده ، اونجا دیگه هر چی ببینید همیشه یادتون میمونه .

کتاب رو بندازید دور ، هیچکس با کتاب برنامه نویس نمیشه ، اون هم کتاب های جعفر نژاد قمی !

در آخر هم اینکه گفتید 80 درصد HTML و CSS بلدید ، هر چی بیشتر یاد بگیرید و جلو برید ، میبینید که شاید 2 درصد هم بلد نباشید . ( همه همینطور هستیم ) پس نا امید نشید . پشتکار داشته باشید و از اینکه بلد نیستید نترسید ، از این بترسید که تلاش نکنید .

بالا