• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی شغلی

محمدرضاپ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

من تقریبا 26 سالمه و لیسانس مهندسی دارم یکجا نیمه وقت تا 1 و نیم مشغولم اما درامدم وزرات کاری پارسال هست و تایم ازاد رو میخوام یک مهارتی یاد بگیرم چند تا مورد مد نظرم اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه
1- میتونم وقت بزارم نرم افزار رشتم و کتیا و سالید و قوی باشم ولی همش باید منتظر استخدامیی باشی تا شاید استخدامت کنند نمیدونم چجوری میشه با اکثر افراد ک صحبت می کردم زیاد راضی نبودند
2-دوه های حسابداری بازار کار و برم شاید کارمندی باشه ولی بازار کارش زیاده ... اما نمیدونم با رشته غیر مرتبط میشه به جایگاه مناسب رسید یا لیسانس مرتبط باید داشت
3-دوره تعمیر موبایل ببینم
4-پکیج و لباسشویی... کولر گازی هم هست ... لوله کشی و...
5-تعمیرات خودرو حالا بیشتر برق و صافکاری (مکانیکی هم خوبه ولی بخاطر سنم گفتم چون 4 سالی طول میکشه یاد بگیری و)
6-برنامه نویسی
7-کابینت و کناف کاری
در کل اگر نظری چیزی دارید بهم بگید میدونم زیاد شد

flasis159

Registered User
لایک‌ها
307
برای یادگیری مهارت کناف کاری و بازسازی داخلی ساختمان نورپردازی .نصب پارکت . آینه پازل و .... نصب کاغذ دیواری و همچنین mdf کاری پیشنهاد میکنم

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
همه اونا که نوشتی خوبه - اما موارد 5 و 6 و 7 بنظر من بهتره .

محمدرضاپ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای یادگیری مهارت کناف کاری و بازسازی داخلی ساختمان نورپردازی .نصب پارکت . آینه پازل و .... نصب کاغذ دیواری و همچنین mdf کاری پیشنهاد میکنم
ممنون
والامیگن کارش کم هست و سخت میشه کار گرفت
شما تجربه ای دارید؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
من قبلا حسابدار بودم، درآمدش بد نیست ولی حوصله سربر هست و میتونه شغل پردردسری هم باشه و مثال مالی شوخی بردار نیست و با مدیر فروش و ... هی دعوام میشد

برنامه نویسی رو خیلی علاقه داشتم و خودم خوره کامپیوتر بودم و رفتم دنبالش و یه 3 سالی درآمد نداشتم و بعدش کم کم درآمد خوب شد
الان برای دو شرکت کار میکنم و سه برابر یک حسابدار متوسط درآمد دارم
البته این کار یادگیری مداوم میخواد و برای کسی خوبه که دوست داشته باشه وقتش رو با کامپیوتر بگذرونه
در ضمن دارم زبان رو تقویت میکنم برای گرفتن کارهای بین المللی بصورت دورکاری که کسایی که تونستن این کار رو بکنن، خیلی از اونها بین 3 تا 5 هزار دلار درآمد دارند

اگر هم کارهای مهندسی و تعمیرات و اینها رو دوست داشته باشی، تعمیرات خودرو شغل خیلی خوب و مناسبی هست و این شغل هم درآمد و آتیه خوبی رو داره و اگر علاقمند باشی، شغل فنی و خوبی هست

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
به نظر من هرکدوم بیشتر علاقه داری چون مهارتت میره بالا احتمال موفقیتت بالاتره

بالا