• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی...مشکل فنی

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
درود
من یه مین msi970a-g43 دارم ... یه پردازنده سری فنوم روش بود و بدون مشکل کارمیکرد...یه پردازنده fx4350 گرفتم و انداختم روش ولی تصویر نداد
منتهی بعد از کلی ور رفتن و چندبار ریست کردن یه بار تصویر داد اونم تا صفحه اول که قسمت بوته رفت دوباره ریست کرد و تصویر نداد
بایوسش هم آخرین ورژنشه که am3+رو ساپورت میکنه
حالا میخوام دوستان راهنمایی کنن که ایراد از کجاست؟ مین مورد داره یا پردازنده؟

arman405

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز احتمال زیاد پردازنده با مادربرد سازگار نیست.البته اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
از کسی که پردازنده رو ازش گرفتم اونم همین مین رو داره و میگه بدون مشکل کار میکرد
حالا میخوام بدونم مین من مورد داره یا پردازنده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود
من یه مین msi970a-g43 دارم ... یه پردازنده سری فنوم روش بود و بدون مشکل کارمیکرد...یه پردازنده fx4350 گرفتم و انداختم روش ولی تصویر نداد
منتهی بعد از کلی ور رفتن و چندبار ریست کردن یه بار تصویر داد اونم تا صفحه اول که قسمت بوته رفت دوباره ریست کرد و تصویر نداد
بایوسش هم آخرین ورژنشه که am3+رو ساپورت میکنه
حالا میخوام دوستان راهنمایی کنن که ایراد از کجاست؟ مین مورد داره یا پردازنده؟
درود. دماي پردازنده چقدره؟ اگر وارد باياش نميشه با دست روي هين سينك آلمينيومي بذاريد ببينيد گرماش زياده يا خير؟ در هر صورت تا زمانيكه پردازنده رو روي يه مادربورد ديگه تست نكنيد نميشه گفت مادربورد خرابه. ضمنا رم هارو هم موقتا بايد تعويض كنيد(منظور اينه كه از دور و برتون يه ماژول رم سالم بگيريد و تست كنيد و برگردونيد) ، شايد از رماهاتون باشه. از سلامتي پاور هم با تست يك پاور جايگزين بايد مطمئن بشيد. هاردديسك و ساير اقلام رو هم موقع تست از مادربورد جدا كنيد.

بالا