دوستان من یه دامین دارم به اسم moregig نمیدونم باهاش چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟ ممنون
AeroSpace Registered User تاریخ عضویت 5 مارس 2012 نوشتهها 626 لایکها 17 18 آگوست 2012 #1 دوستان من یه دامین دارم به اسم moregig نمیدونم باهاش چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟ ممنون
A.Ordibehesht Registered User تاریخ عضویت 17 دسامبر 2010 نوشتهها 127 لایکها 10 19 آگوست 2012 #2 یه سرور میگرفتم هاست رایگان میدادم به ملت :دی
AeroSpace Registered User تاریخ عضویت 5 مارس 2012 نوشتهها 626 لایکها 17 19 آگوست 2012 #3 خب این چه سودی داره برای من ؟؟ تازه باید ماهی 300 پول سرور بدم :blush: به نقل از A.Ordibehesht : یه سرور میگرفتم هاست رایگان میدادم به ملت :دی کلیک کنید تا بازشود...
خب این چه سودی داره برای من ؟؟ تازه باید ماهی 300 پول سرور بدم :blush: به نقل از A.Ordibehesht : یه سرور میگرفتم هاست رایگان میدادم به ملت :دی کلیک کنید تا بازشود...
A.Ordibehesht Registered User تاریخ عضویت 17 دسامبر 2010 نوشتهها 127 لایکها 10 20 آگوست 2012 #4 به نقل از AeroSpace : خب این چه سودی داره برای من ؟؟ تازه باید ماهی 300 پول سرور بدم :blush: کلیک کنید تا بازشود... سود که حتما داره اگر بخواهید دقیق و حساب شده کار کنید .. پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد انجام این کار رو دارید (من به شوخی یه چیزی گفتم) با یک تیم حرفه ای شروع کنید حتما به نتیجه میرسید ..
به نقل از AeroSpace : خب این چه سودی داره برای من ؟؟ تازه باید ماهی 300 پول سرور بدم :blush: کلیک کنید تا بازشود... سود که حتما داره اگر بخواهید دقیق و حساب شده کار کنید .. پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد انجام این کار رو دارید (من به شوخی یه چیزی گفتم) با یک تیم حرفه ای شروع کنید حتما به نتیجه میرسید ..
AeroSpace Registered User تاریخ عضویت 5 مارس 2012 نوشتهها 626 لایکها 17 20 آگوست 2012 #5 به نقل از A.Ordibehesht : سود که حتما داره اگر بخواهید دقیق و حساب شده کار کنید .. پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد انجام این کار رو دارید (من به شوخی یه چیزی گفتم) با یک تیم حرفه ای شروع کنید حتما به نتیجه میرسید .. کلیک کنید تا بازشود... مرسی از شما دوست عزیز ایده جالبی بود دست شما درد نکنه خیلی هم خوشم اومد میشه هاستارو هفته ایی رایگان داد با فضای محدود مثلا 100 مگ دوستان نظر دیگه ایی نبود ؟؟
به نقل از A.Ordibehesht : سود که حتما داره اگر بخواهید دقیق و حساب شده کار کنید .. پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد انجام این کار رو دارید (من به شوخی یه چیزی گفتم) با یک تیم حرفه ای شروع کنید حتما به نتیجه میرسید .. کلیک کنید تا بازشود... مرسی از شما دوست عزیز ایده جالبی بود دست شما درد نکنه خیلی هم خوشم اومد میشه هاستارو هفته ایی رایگان داد با فضای محدود مثلا 100 مگ دوستان نظر دیگه ایی نبود ؟؟