• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی میخوام در مورد فعالیت دوباره سایت بعد رفع فیلتر

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
آقا سایت ما رو سر چیزای الکی شیلتر کردن و بعد از پیگیری، خلاصه حدود 5 ماه سایت ما شیلتر بود و بلاخره حدود چند هفته پیش رفع فیلتر شد.
دقیقا یکماه قبل از شیلتر شدن کلی بک لینک قوی و کارساز خریده بودم که واقعا روی رتبه و نتایج سایت تاثیر داشت و روی کلمات کلیدی مدنظرم اومده بودم صفحات اول تا پنجم.
الان هیچ اثری از سایت من توی صفحات گوگل نیست و بازدید سایت هم میشه گفت به صفر رسیده دیگه.
یعنی سایتی با چندسال قدمت و ایندکس بالا در گوگل بازدید متوسط ، بخاطر شیلتر شدن شده مثل یه سایت تازه کار.

حالا سوالم از شما دوستان اینه :
الان که رفع فیلتر شده ، با توجه به قدمت دامنه و بک لینکهای قبلی و ایندکسهای سایت و ... امکان برگشت به رقابت برامون مقدوره یا نه؟
چون بازدیدهامون هم از ایران بود ، شیلتر شدن سایت باعث فلج شدن کامل سایت شد.

با تشکر

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
بروزرسانی را ادامه بده برمیگرده

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
چطور رفع فیلتر شدی؟ من عضو ساماندهی بودم یوزر ساماندهی را در سایت رفع فیلتر میزدم ارور میداد. یعنی با ایمیل و پسورد وارد ساماندهی میشدم یوزر خاصی نداشت. شما چطوری وارد رفع فیلتر شدی؟ یوزر چی زدی؟ ممنون میشم اگر جواب بدی

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
باید بهشون تیکت بدی که سایتم فیلتر شده و میخوام برای رفع فیلتر اقدام کنم، بهت مهلت 30 روزه میدن تا بتونی وارد رفع فیلتر بشی و پیگیری کنی.

بالا