• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی میخوام : یه باکس دانلود برای سایت موزیک میخوام - نمونه داخل تاپیک

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با سلام خدمت دوستان اول از همه چیز دارم دنبال یه قالب برای سایت موزیک میگردم و میخوام قبل از شروع هر کاری قالب کامل باشه که زیاد نیاز به تغییر نباشه:D

برای همین همه رو دارم نگاه میکنم بیشترین مشکلی که با این قالب های موجود دارم نداشتن یه باکس دانلود خوبه داخل یک سایت یه نمونه دید که زیبا هم هست و ساده

عکسش هم گرفتم میذارم اگه کسی باشه راهنمایی کنه ممنون میشم :wub:

box.jpg

دوستان اگه راهنمایی دارن بگن ممنون میشم اگه هم نه که تاپیک رو بالا بیارید تا به یه راهکاری برسیم :blink:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
برای طراحی ظاهر این جدول که باید از HTML و CSS استفاده کنید و پیشنهاد میکنم حتما از table استفاده نکنید.
برای بخش داینامیک هم همونطور که دوستمون گفتند میتونید از زمینه های دلخواه استفاده کنید

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با تشکر از saeedagha2010 بنده هم میدونم که این کار قابل انجامه

این مدل رو میخوام یعنی کد این باکس دانلود و او پلیر آنلاین رو میخوام

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
برای طراحی ظاهر این جدول که باید از HTML و CSS استفاده کنید و پیشنهاد میکنم حتما از table استفاده نکنید.
برای بخش داینامیک هم همونطور که دوستمون گفتند میتونید از زمینه های دلخواه استفاده کنید

متوجه نشدم چون زیاد سر در نمیارم کد آماده اگه داره بدید ممنون میشم

اگه این کار هزینه داره چقدر در میاد؟؟؟

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
برای پخش آنلاین اگر قالبتون HTML5 باشه میتونید بدون پلیر اجرا کنید.
البته اگر خودتون آشنا نیستید نمیتونید با راهنمایی اجرا کنید و باید کسی براتون انجام بده. در این لحظه بنده پروژه جدید نمیگیرم. میتونید در تاپیک درخواست های تجاری وردپرس تاپیک بزنید تا دوستان بهتون قیمت بدهند.

موفق باشید

بالا