• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی همکاری درفروش قالب وردپرس

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
باسلامدوستان من میخوام یه سایت به زبان انگلیسی راه بندازم که در اون قالب سایت های دیگر رو تبلیغ کنم تاکاربران باکلیک بر روی لینک من قالب رو بخرند و من پورسانتم رو ازسایت خارجی بگیرم فقط چندتامشکل دارم۱.یک قالب خوب برای سایت قالب که بشه درونش لینک پیش نمایش ولینک خرید گذاشت که لینک پیشنمایش در صفحه ی جدید باز بشه ۲.یه پلاگین هست که کار پیشنمایش قالب هارو برعهده داره اونم میخوام۳.هرچندتاسایت قالب بلدین بگین۴.ایا میشه ازش کسب درامد کرد وموفق میشه یانه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود
پلاگین پیشنمایش قالب : wordpress.org/extend/plugins/theme-preview
ایا میشه ازش کسب درامد کرد وموفق میشه یانه؟

به نظر من خیر .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
باسلامدوستان من میخوام یه سایت به زبان انگلیسی راه بندازم که در اون قالب سایت های دیگر رو تبلیغ کنم تاکاربران باکلیک بر روی لینک من قالب رو بخرند و من پورسانتم رو ازسایت خارجی بگیرم فقط چندتامشکل دارم۱.یک قالب خوب برای سایت قالب که بشه درونش لینک پیش نمایش ولینک خرید گذاشت که لینک پیشنمایش در صفحه ی جدید باز بشه ۲.یه پلاگین هست که کار پیشنمایش قالب هارو برعهده داره اونم میخوام۳.هرچندتاسایت قالب بلدین بگین۴.ایا میشه ازش کسب درامد کرد وموفق میشه یانه؟

سلام
1- قالب که زیاده و نیاز نیست امکانات اضافی داشته باشه تا بتونی لینک پیش نمایش و لینک خرید بزاری
2- پیشنهاد منم این پلاگینه wordpress.org/extend/plugins/theme-preview
3-
http://forum.persiantools.com/t248651.html
4- میشه اما از این جور سایت ها الان زیاده . تنها راه کسب درآمد اینه که یه چیز تازه داشته باشی که سایت رو از سایت های رقیب متمایز کنه

بالا