• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید دوچرخه

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

یکی از دوستان برای داداشش (14 سالشه) دوچرخه بگیره با بودجه حداکثر 700 ت و از اونجایی که اصلا اطلاعی از قیمت و مارک و ..... ندارم از

دوستانی که تو PT مطلعن و قیمتا دستشونه لطفا راهنمایی کنن که بهترین چیزی که با این بودجه میشه خریدو تهیه کنه

مصارفشم 90 درصد تو اسفالت ( خیابون و کوجه و جاده و ..) و یکمم جاده خاکی ( نه جاده کوهستانی ) همین دیگه
ممنون از لطفتون

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان نظری ندارید :general105::general306::general609:

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
با این قیمت نمیشه برندهای مختلف رو پیشنهاد داد چون بودجه کمه
برین بازار میتونین مارک های مختلف چینی یا مونتاز دستی بخرین

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
با این قیمت نمیشه برندهای مختلف رو پیشنهاد داد چون بودجه کمه
برین بازار میتونین مارک های مختلف چینی یا مونتاز دستی بخرین
ممنون
اینجا زیا تنوع نداره و این دوستمون هم نمیخاد نمیخاد بره کوه و .... همین تو کوچه با دوستاش یه چرخی میزنن و بودجه شم همینه مارک ویوا و اورتلند و ..... چیا هست سایتی چیزی هست قیمت مدلاشو داشته باشه

ali.faramarzi

Registered User
لایک‌ها
15
شما دست دوم برند شاید گیرتون بیاد به نظر من این کار بهتر از خرید دوچرخه های غیر استاندارده

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
شما دست دوم برند شاید گیرتون بیاد به نظر من این کار بهتر از خرید دوچرخه های غیر استاندارده

بله درست میگید منم تو همون مدل و مارکش موندم برم بگم چی میخام ؟ اینجا اکثرا چینین و جنس خوب و ندارن یا واست باید بیارن

ali.faramarzi

Registered User
لایک‌ها
15
چینی حالا کنوندال و جاینت و اسکات هم چینیه شما کاری به محل تولید نداشته باشین مهم هست اما نه تو این حدود فکر کنم فوجی جاینت یا اسکات گیرتون بیاد

hphp4540

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالا