• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی کنید ادامه بدم یا انصراف

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
من دانشجوی ازادم
کارشناسی
میرم ترم 5 تا حاالا 20 واحد بیشتر پاس نکردم --از حدود60 واحدی که گرفتم

حالا به نظرتون با این اوضا اگر از این ترم به بعد 15 واحد هر ترمی پاس کنم میتونم تموم کنم ترم اخر مشکلی برام پیش نمیاد

یه مشورتی بدین موندم چیکار کنم

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
اگه اهل درس خوندن نیستی یا اینکه رشتت رو دوست نداری 100% بی برو برگرد انصراف بده سریع همین فردا بدون این که فکر کنی

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
خوب انصراف بدم بعد چیکار کنم
یکمی تنبل هستم ولی دوست ندارم ول کنم
حالا اگه ادامه بدم چی برام مشکلی پیش نمیاد
برم از اول کنکور شرکت کنم چی

1408

Registered User
لایک‌ها
57
هدفت رو تو زندگی از الان مشخص کن
اگه می خوای درس بخونی یا علی بگو تا آخر کمر همت رو ببند و درس رو بخون و دور این دوستی ها و قلیون و دوست دختر بازی و این جور چیزها رو خط بکش و هدفت رو فعلا ردس خوندن بزار

اگه نمی خوای بخونی خود دانی ولی بخون . اگه نمی خوای بخونی انصراف بده و برو یه مهارت یاد بگیر

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
متاسفانه دقت نکردین من چی میگم

منظورم اینه با این اوضاع اگر ادامه بدم مشکلی پیش نمیاد برام تو ترم های آخر
چون باید 120 تا پاس کنم فعلا 20 تا پاس کردم و 100 تا مونده و معمولیش 4ترم دیگه وقت دارم که حالا انگاری 1ترم به خاطر اینکه پیش خورده بهم زیاد میشه یعنی فقط 5 ترم دیگه دارم
که تو 5 ترم نمیشه 100 تا پاس کنم سوال من اینه این رو چیکار کنم
ایا می تونم 2 ترم دیگه بیشتر ادامه بدم قضیش چی میشه

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
اولا که رشتت چیه؟
دوما که اگه علاقه نداری یا فکر میکنی توان ذهنی و هوشی نداری حتما انصراف بده!!!
من خودم برق خوندم خیلیم از دوستام هستند که بعد از 8 ترم هنوز 60 واحد پاس کردند تازه همه عمومی!!
من به بعضیاشون "2تاشون عاقلتر بودند" ساله پیش گفتم شما که نمیخونین !!برق هم که کشکی نیست!می دونین که نمیتونین تموم کنین!
چرا الکی پول و وقت میزارین!! رفتن با استفاده از همین دانشگاه های غیر انتفاعی و معافیت تحصیلی دانشگاه ازاد کاردانی معماری گرفتند .!!! الانم کارشناسی شرکت کردند!!
حالا بقیشون تقریبا 10 15 نفر میشناسم که پارسالم از دست دادند و هیچیم پاس نکردند!!میخوان تازه برن سربازی!!
طبق ایین نامه میشه کارشناسی رو بین 4 تا 6 سال خوند و اگر پاره وقت باشی 8 سال
اگر غیرپاره وقت بودیو تموم نکردی میتونی به **** پاره وقت داری!ایین نامه رو بگیر خودتم بخون!

rok

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز در دانشگاه آزاد، همه چی با پول حل میشه!!!
من کسی رو دیده بودم ترم 14 بود و هر ترم با تبصره تخیلی و یه کم خرج کردن ادامه تحصیل میداد.
اما با این حال بهترین منبع شما، آموزش دانشگاهه. برو ازشون بپرس حتماً جلوی پات یه راهی میزارن.

rainyboy7

Registered User
لایک‌ها
3
شما 6 سال فرصت دارید یعنی 12 ترم پس هنوز 9 ترم فرصت دارید . طبق قوانین هر ترم 20 واحد می تونید بگیرین که میشه مجموع 180 واحد پس براحتی می تونید تموم کنید . ولی اگه حساب کنید که طی 4 ترم 20 واحد پاس کردین و از این به بعد هم همینطور ادامه بدین حداکثر 50 واحد می تونید پاس کنید .
پس اگه از حالا تصمیم جدی به خوندن بگیرید خیلی راحت می تونید تموم کنید و اگر هم این اراده رو در خودتون نمی بینید همین فردا انصراف بدین .

1408

Registered User
لایک‌ها
57
الا که دیگه مدرک تکه برگه پاره ای حساب می شه
مهارت یاد بگیر

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
بززار اینو بهت بگم که دانشگاه ازاده انقدر میشه توش پیچونده از اون لحاظ مشکلی نیست

ووقتی که یکی مشروط با فورم 5 بر میگرد بگیر برو تا اخر

بالا