• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی کنید لطفا(کیفیت پایین پخش فیلم در وین7)

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلام دوستان من همیشه ازxp استفاده میکنم ولی تو این چند سال بار ها شده سون نصب کردم و راضی بودم ولی به خاطر یه مشکل اساسی نمیتونسم رو سون بودم.

داخل ایکس پی رزولوشن صفحه من روی 864*1152 هست که فیلمایی رو که با کیفیت 720 میگیریم خیلی عالی پخش میکنه ولی وقتی سون نصب میکنم رزولوشن میره روی اخرین حد گرافیک900*1440(درایور گرافیک رو خود ویندوز نصب میکنه)
بعد وقتی با این رزولوشن فیلم 720 پخش میکنم خیلی افتضاح کل صفحه شطرنجی کوچیک میشه انگار فیلم کیفیت نداره. وقتی رزولوشن صفحه رو میارم پایین خیلی حالت کامپیوتر بد میشه همه چی بزرگ میشه انگار که گذاشته باشی رو رزولوشن480*640 ایکس پی

حالا من باید چیکار کنم؟؟

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
ببین وقتی رزولشن صفحه روی 1440 * 900 باشه و با پلیری که پخش میکنی اگر فول اسکرین باشه خوب طبیعیه این مشکل چون سایر 720 در 576 کشش نداره تا 1440*900 بزرگ بشه و نه تنها پیکسل پیکسل میشه بلکه باید آنفرمم بشه چون سایز 720 4.3 هست 1440 اچ دی و 16.9

شما پلیرتو بگو چیه ؟

در ضمن :

سیستم لپ تاپه یا دستکتاپ ؟ اگر دستکتاپ با چه کابلی مانیتور به گرافیک وصل کردی ؟ آبی رنگ (RGB)یا سفید رنگ (DVI) خودم احتمال میدم با آبیه وصل باشه .

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
ببین وقتی رزولشن صفحه روی 1440 * 900 باشه و با پلیری که پخش میکنی اگر فول اسکرین باشه خوب طبیعیه این مشکل چون سایر 720 در 576 کشش نداره تا 1440*900 بزرگ بشه و نه تنها پیکسل پیکسل میشه بلکه باید آنفرمم بشه چون سایز 720 4.3 هست 1440 اچ دی و 16.9

شما پلیرتو بگو چیه ؟

در ضمن :

سیستم لپ تاپه یا دستکتاپ ؟ اگر دستکتاپ با چه کابلی مانیتور به گرافیک وصل کردی ؟ آبی رنگ (RGB)یا سفید رنگ (DVI) خودم احتمال میدم با آبیه وصل باشه .

دوست عزیز منظور من از 720 , بلوری720 با رزولوشن 720*1280 هستش
پلایرم km player
باDVI وصل کردم الان

الان من باید چیکار کنم پایین تر از رزولوشن1440 میزارم ویندوز مثل ذره بین میشه

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
.دی ، فرق نمیکنه بالاخره کمتر از 1440 پیکسله ،

بهترین راه نصب کامل گرافیک به همراه راه اندازشه ، کابل سیستمتم چون دی ویه باید خودش اتواسکل بشه و بهترین رزولشن مناسب با مانیتورت تنظیم بشه ،نشدنشم دلیلش معرفی نبودن کامل چیپست گرافیکت هست ، من پیشنهاد اولم نصب درایور گرافیکه ،

یا :
وقتی فیلم داره پلی میشه روی صفحه کلیک راست کن ، Screen Control ---- Keep Display Aspect Ratio ببین درست میشه ؟؟؟

arm4n

Registered User
لایک‌ها
20
احتمال کم مشکل از km می تونه باشه
با یه پلیر دیگه با کدک های پیشفرضش تست کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
.دی ، فرق نمیکنه بالاخره کمتر از 1440 پیکسله ،

بهترین راه نصب کامل گرافیک به همراه راه اندازشه ، کابل سیستمتم چون دی ویه باید خودش اتواسکل بشه و بهترین رزولشن مناسب با مانیتورت تنظیم بشه ،نشدنشم دلیلش معرفی نبودن کامل چیپست گرافیکت هست ، من پیشنهاد اولم نصب درایور گرافیکه ،

یا :
وقتی فیلم داره پلی میشه روی صفحه کلیک راست کن ، Screen Control ---- Keep Display Aspect Ratio ببین درست میشه ؟؟؟

ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد. مشکل از درایور گرافیک بود که از سایتnVidia دانلود کردم.

بالا