• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی: 0 تا 100 طراحی قالب!

Today_2014

Registered User
تاریخ عضویت
19 فوریه 2014
نوشته‌ها
1,189
لایک‌ها
434
سلام خدمت وبمستران و دوستان عزیز!
یه سوال داشتم ممنون میشم اساتید لطف کنن جواب کامل با جزییات رو بدن!
ببینید میخوام مراحل طراحی وب رو با بیان تمام ریزه کاری ها بگین!
مثلا اول باید PSD طراحی بشه بعد باید بدیم به استادی برای برنامه نویسی Html بعدش چی؟!
همین Html میشه ثابل با نصب روی هاست میشه قالب؟!( چون روی بسیاری از هاست های لینوکس PHP نصبه خودش کار تبدیل html رو به PHP انجام میده!؟ مرحله طراحی ریسپانسیو چه وقتیه؟!
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کامل و جامع رو ارایه بدن!
پیشاپیش از لطف همتون ممنونم
 

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 جولای 2009
نوشته‌ها
865
لایک‌ها
486
محل سکونت
تهران
دوست عزیز نیاز های شما خیلی پایه ای تر از یک توضیح در یک پست هستش . به نظر من بهتره شما اول با مفاهیم کلی و پایه ای وب آشنا بشید ( برای مثال با تفاوت زبان های سمت سرور و زبان های سمت کاربر بیشتر آشنا بشید )

اما اگر خیلی کلی بخوام توضیح بدم :
اول از همه اینکه طراحی وب کتاب آسمانی نداره که حتما با اون شرایط شما باید پیش برید . خیلی از اصول آکادمیک هستن که راه ها رو خیلی منظم و به ترتیب شرح دادن ولی درعمل شما هر راهی رو بری و به نتیجه مناسب و درست برسی دیگه مهم نیست که راه چی بوده .

روش معمول و رایج برای طراحی قالب ( و سایت ) :
- کشیدن طرح کلی که در ذهن دارید روی کاغذ .
- پیاده کردن اون طرح با تمام جزئیات در فتوشاپ
- تبدیل طرح فتوشاپ با استفاده از CSS و HTML به یک قالب وبسایت ( در این قسمت توجه کنید که این قالب به خودی خود به دردی نمیخوره و قرار نیست روی هیچ سایتی همینجوری کار کنه یا خودکار نصب بشه )
- تحویل دادن قالب به برنامه نویس ( سمت سرور یا سمت کاربر )
- نوشتن برنامه سایت بر روی قالبی که طراحی شده ( یا تنظیم قالب برای استفاده روی CMS های آماده )

هر کدوم از موارد بالا ممکنه جا به جا بشه ، ممکنه یه برنامه نویس اول هسته برنامه رو بنویسه بعد متناسب با اون قالب داینامیک طراحی کنه ، یا سایت قابلیت تغییر قالب رو داشته باشه ... ممکنه حتی نیازی به طراحی در فتوشاپ نباشه و خود طراح با یه مقدار سعی و خطا در کدهای CSS به چیزی که میخواد برسه .

این مواردی که گفته شد خیلی کلی هستن و فقط در راستای سوال شما . وگرنه اولین قدم ساخت یه سایت همیشه تحلیل پروژه سایت هستش .

HTML به PHP تبدیل نمیشه . این دو متفاوت هستند . HTML زبان سمت کاربر برای نمایش صفحات وب هستش. PHP یک زبان سمت سرور هستش که روی سرور اجرا میشه و فقط نتایجی که کاربر باید ببینه رو به صورت تگ های HTML به مرورگر کاربر میفرسته . بعد از طراحی قالب کدهای PHP باید به قالب اضافه بشن تا اون قالب از یک صفحه ایستا ( static ) به یک سایت پویا ( Dynamic ) تبدیل بشه .

ریسپانسیو کردن قالب ، یه دکمه نیست که توی یه مرحله از طراحی اون دکمه رو فشار بدیم . ریسپانسیو کردن روشی برای طراحی صفحات وب هستش که اون سایت در هر صفحه نمایش با هر اندازه ای درست نمایش داده بشه . این روش باید در کل طراحی قالب و گاهی در برنامه نویسی JS و حتی برنامه نویسی سمت سرور هم به کار گرفته بشه تا نتیجه نهایی کامل و بدون ایراد باشه .

نصب بودن PHP روی یک سرور فقط نشون میده که اون سرور میتونه فایل ها PHP رو ترجمه کنه و بفهمه .
 
بالا