• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی : Cpu Usage

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
سلام
با توجه به توضیحات ممنون میشم کمک کنید

چند وقتیه که
(شاید بشه گفت بعده نصب کاسپرسکی 28 روز پیش - شایدم درست نباشه ولی قبلش رو دقت نکردم )
Cpu Usage رو که نگاه میکردم تو زمان های متقاوت بالا و پایینه زیادی داشت مثل عکس هایی که زیر گذاشتم

: Windows Task Manager ( Performance) : http://www.image-upload.net/viewer.php?file=rtpze8wno588cfykkd1.jpg

Windows Task Manager ( Processes ) : http://www.image-upload.net/viewer.php?file=93o3r4vp6vcgzddb7itd.jpg
فایرفاکس مصرفش بالاست که توضیجی پایین دادم .

اطلاعت سی پی یو : http://www.image-upload.net/viewer.php?file=dd6nqmbuwd6oqzvqt93k.jpg

جستجوهایی که تو نت انجام دادم تو خیلی جاها و فروم های خارجی و ایرانی بحث بیشتر سر ویروس بود که این احتمال خیلی خیلی ضعیفه چون انتی ویروس که با کد اصل اپدیت میشه طبیعتا باید بشناسه ( شایدم ویروسش جدید باشه )
و احتماله دیگه هم این بود که از ویندوز هست که سنگین شده و نرم افزار زیاده و غیره که این احتمال هم کمه چون ویندوز ویستا هست و اصل ( نه از این اصل هایی که تو پک هایی نرم افزاری هست ) و اپدیت ها تا اینجا همه گرفته شده و فقط SP2 رو نگرفتم چون یه جا خوندم ممکنه سیستم رو سنگین کنه به خاطر همین گفتم چند وقتی صبر کنم تا چند جایی رو سرچ کنم تا ببینم این اپدیت سنگین نمیکنه یا نه ...

یک احتمال دیگه هم هست اینکه ممکنه سیستم داغ میکنه ( که این مورد در فروم ها که میخوندم بعضی ها میگفتن Cpu Usage ربطی با دما نداره و بعضی میگفتن داره .. ) به هر واسه امتحان هم پنکه رو امتحانی گذاشتم جلوی کیس ... ولی نگاه کردم تفاوت انچنانی رو احساس نمیکردم .. .

یک مورد دیگه اینکه کامپیوتر ممکنه تو طول روز 10 تا 15 ساعت روشن باشه ( ولی نه همیشه ) که شاید مربوط به داغیش بشه .

تو این چند وقت اخیر ( شاید 1 ماه یا بیشتر ) فقط با FireFox - FileZilla - Yahoo - IDM - JetAudio - Gom Player و کمی هم photoshop که هنوز هم نصبه | چون فعالیت با اینا بوده و نرم افزار های روان و سبکی هستن میگم .
فقط فایرفاکس مصرفش بالاست ( تو عکس هم معلومه و به بالای 200 هم میره ... ) و وقتی اجرا میشه کمی سرعت میاد پایین ... ( البته اولش و شاید وسطا که گیر کنه وقتی میشه 100 % ! )

این توضیحات رو دادم تا اگه دوستان کمکی میتونن بکنن ممنونه میشم ..

اگه با خرید cpu جدید حل میشه که بگین ... ( همون اینتل بگیرم یا AMD یا .. )
فن اضافه کنم ؟
مینبورد نمیکشه ؟ باید عوض بشه ؟
رم ؟ با توجه به نرم افزار ها ...
فایرفاکس رو عوض کنم ...

یا تشکر فراوان ...

Last edited:

sami naceri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دقیقا من می دونم مشکلت چیه :D

(شاید بشه گفت بعده نصب کاسپرسکی 28 روز پیش - شایدم درست نباشه ولی قبلش رو دقت نکردم )

دقیقا مال کسپراسکی هست اما نه به این معنی که این آنتی ویروس بد هست یا سرعت سیستم رو میاره پایین خیر ! این آنتی ویروس دائما در حال چک کردن هارد هست اما نه طوری که سی پی یو رو اشغال کنه یا سرعت رو بیاره پایین . اما در دو صورت 100% این دو مورد پیش میاد !
چه جوری ؟

windows defender ویندوزت روشن باشه . اونوقته که با کسپر تداخل پیدا می کنه و دهن ویندوز رو سرویس می کنه !

کسپر رو بعد از نصب کلی نرم افزار یا بعد از پاک کردن یه آنتی ویروس دیگه نصب کردی !! این کار اشتباست

شما به توصیه من عمل کن . بعد نتنیجشو بیا همین جا بگو

ویندوزت رو از اول نصب کن . به محض نصب درایورهای ویندوزت برو توی Run و تایپ کن windows defender
از otion غیر فعالش کن . بعد ویندوز رو ریست کن و بعد از بالا اومدن کسپر عزیز رو نصب کن و بذار آپدیت بشه . از این به بعد از سرعت فوق العاده ویندوز و مصرف کم سی پی یو لذت ببر
یک احتمال دیگه هم هست اینکه ممکنه سیستم داغ میکنه ( که این مورد در فروم ها که میخوندم بعضی ها میگفتن Cpu Usage ربطی با دما نداره و بعضی میگفتن داره .. ) به هر واسه امتحان هم پنکه رو امتحانی گذاشتم جلوی کیس ... ولی نگاه کردم تفاوت انچنانی رو احساس نمیکردم .. .

هیچ ربطی به این نداره و اگه مشکلی که شما گفتی پیش بیاد سیستم ریست میشه ! در ضمن این کارتم که پنکه گذاشتی واقعا اشتباس . شما هرچی گرما رو دوباره می فرستی داخل کیس و توی تهویه سی پی یو هم اختلال ایجاد می کنی !!!!
یک مورد دیگه اینکه کامپیوتر ممکنه تو طول روز 10 تا 15 ساعت روشن باشه ( ولی نه همیشه ) که شاید مربوط به داغیش بشه .

کامپیوتر هرچی کمتر خاموش روشن بشه بهتره ! کامپیوتر داداشم الان یه هفتس به خاطر دانلود روشنه .
فقط فایرفاکس مصرفش بالاست ( تو عکس هم معلومه و به بالای 200 هم میره ... ) و وقتی اجرا میشه کمی سرعت میاد پایین ... ( البته اولش و شاید وسطا که گیر کنه وقتی میشه 100 % ! )

چون کسپر سایت هایی که باز می کنی رو چک می کنه . چون با windows defender تداخل داره قاط می زنه و سرعت سیستم میاد پایین

اگه دقت کنی موقعی که از idm هم استفاده می کنی این مشکل پیش میاد . چون کسپر دانلودت رو چک می کنه

Last edited:
بالا