• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اقا من می خواستم برم تو کار لینوکس خواستم از شما راهنمایی بگیرم ببینم کدوم ویرایش اون بهتر هست و در مورد کار با اون تو بازار کتابی هم باشه که بشه با اون کار کرد در ضمن اگه محبت کنید بگید حداقل سخت افزار لازم برای نصب لینوکس چه حدودی باید باشه ممنون میشم و دیگه اینکه تو رشته مهندسی کامپیوتر لینوکس و مکینتاش رو هم یاد می دن من خودم سال اولی هستم می دونم یه سیستم عامل داریم می خواستم بدونم شامل اینهای که گفتم هم میشه و باز هم اینکه من ردهات رو دیدم نصبش سخته ولی کتاب در موردش تو بازار زیاد من نسخه ای جز اون رو می خوام و سوال دیگه اینکه این لینوکس های که رو هاست ها نصب هست کدوم ویراش هست:)

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
برای شروع و اگر هیچ آشنایی نداری در وهله اول سی دی های live نسخه های مختلف لینوکس رو بهت پیشنهاد میکنم که نیازی به نصب ندارن و مشکلی هم برات پیش نمیاد در مورد نسخه های نصبی هم mandriva( همون mandrake سابق) و suse برای شروع مناسبتر هستن به نظر من البته ubuntu هم جدیده و بد هم نیست

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
کدوم نسخش در موردش تو بازار کتاب هست

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
متاسفانه تا اونجا که من دیدم تو بازار بیشتر کتاب redhat هست اما بگردی فکر کنم راجع به سایر توزیع ها هم میتونی پیدا کنی اما به تظر من بهترین منبع همین وب هست وبرای شروع میتونی از اینجا شروع کنی

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی هر سوالی هم برات پیش اومد اینجا مطرح کن تا همه بتونیم استفاده کنیم

بالا