• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی_گوشی بخرم یا دوربین

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام به همه ی دوستان عزیز
راستش من به یه دوربین برای فیلم برداری و عکاسی و یه گوشی احتیاج و میخوام بخرم

توی نت سرچ کردم به گوشی Nokia Lumia 1020 برخوردم که کیفیت دوربینش 40 مگا پیکسل هستش

وخیلی زیاد توی انجمن ها ازش تعریف کردن

حالا دوستان من نهایت هزینه ای که بتونم خرج کنم بین 1600 تا نهایتا 2500 هستش

ومیخوام هم دوربین داشته باشم و هم گوشی

من دوربین رو برای ساخت موزیک ویدئو با کیفیت و عکس برداری میخوام

آیا به نظر شما این گوشی میتونه گزینه خوبی برای ساخت موزیک و یدئو و عکاسی باشه یا نه؟

واینکه اگه گزینه خوبی نیست یه گوشی درحد 500 تومن پیشنهاد بدین و یه دوربین

برای ساخت موزیک ویدئو وعکاسی که راضی کننده باشه

لطفا راهنمایی کنید شما چی پیشنهاد میدین چی بخرم و یا چیکار کنم

چه دوربینی؟ یا چه گوشی؟

منتظر جوابتون هستم

باتشکر

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
درسته لومیا دوربینش چهل ویک مگاپیکسل هست ولی در حد این دوربین های حرفه ای نیستند به نظرم یک گوشی در کنار دوربین بخرین بهتره

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ببین دوست عزیز موبایل هیچ وقت جایه دوربینو نمیگیره.همونطوری که تبلت جایه موبایلو نمیگیری.ببین هرکدوم سر جایه خودشون کاربرد داره.شما یه دوربین بگیر و یه موبایل معمولی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوست عزیز یه کنون 600 دی یا 650 دی بگیر
و برای گوشی اگه 650 دی رو خریدی یه گوشی نهایتش 500 تومنی ولی 600 دی گرفتی 800 تومنی میتونی بخری

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
اولا از استارتر عزیز خیلی ممنونم که همچین تاپیکی زد چون این دقیقا سوال منم هست. دوما اینکه منم با نظر آقا فرشاد موافقم. دوربین هایی هم که پیشنهاد دادن عالی هستن

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام به همه ی دوستان عزیز
راستش من به یه دوربین برای فیلم برداری و عکاسی و یه گوشی احتیاج و میخوام بخرم

توی نت سرچ کردم به گوشی Nokia Lumia 1020 برخوردم که کیفیت دوربینش 40 مگا پیکسل هستش

وخیلی زیاد توی انجمن ها ازش تعریف کردن

حالا دوستان من نهایت هزینه ای که بتونم خرج کنم بین 1600 تا نهایتا 2500 هستش

ومیخوام هم دوربین داشته باشم و هم گوشی

من دوربین رو برای ساخت موزیک ویدئو با کیفیت و عکس برداری میخوام

آیا به نظر شما این گوشی میتونه گزینه خوبی برای ساخت موزیک و یدئو و عکاسی باشه یا نه؟

واینکه اگه گزینه خوبی نیست یه گوشی درحد 500 تومن پیشنهاد بدین و یه دوربین

برای ساخت موزیک ویدئو وعکاسی که راضی کننده باشه

لطفا راهنمایی کنید شما چی پیشنهاد میدین چی بخرم و یا چیکار کنم

چه دوربینی؟ یا چه گوشی؟

منتظر جوابتون هستم

باتشکر

من لومیا 1020 دارم و فقط تجربه امو میگم:

دوربین لومیا 1020 جز بهترین دوربین های گوشی هاس.
سنسورش از کامپکت ها و اکثر سوپر بریج ها بزرگتره که در نور کم مزیت حساب میشه.
کیفیت تصاویری هم که میده چه در فیلم چه در عکاسی خیلی خوبه به طوری که من خوندم بعضی از عکاسا که با DSLR عکاسی میکردن برای روز این گوشی و ترجیح دادن.

امکاناتی هم که در زمینه دوربین میده راضی کننده هست:
- زوم دیجیتال بدون افت کیفیت (در عکاسی تا 3 برابر - در فیلم برداری 4 تا 6 برابر بسته به کیفیت فیلم)
- امکانات تنظیم دستی (white balance - focus - iso - shutter speed - britghness) در عکاسی و ( white balance - focus ) در فیلم برداری
- تنظیم سرعت شاتر بین 1/8000 تا 4 ثانیه
- قابلیت عکاسی پی در پی و حذف شی اضافه متحرک - انتخاب شی متحرک و بلور کردن تصویر پشت ان - action shot (تکرار شی متحرک ) - و یکی دو مورد دیگه که کاربردی هم هست.
- در صورت خرید Grip مربوطه امکان اتصال سه پایه هم به دستگاه میسر میشه.
- در صورت نصب چند برنامه محتص نوکیا امکان پاناروما - تنظیم فوکوس بعد از عکس گرفتن (مثل دوربین های لایترو) - ضبط تصاویر متحرک GIF - ویرایشگر قوی عکس هم میسر میشود.
- عکاسی به فرمت Raw

معایبی که داره :
- باتری ضعیف
- سرعت کم ذخیره تصاویر (2-4 ثانیه) که میتونه باعث از دست رفتن سوژه بشه
- کم بودن برنامه ها (حتی در زمینه عکاسی و ویرایش عکس و فیلم)
- عدم امکان تنظیم عمق تصویر
- نداشتن لنز یا فلش متغیر (با beast grip میشه این مشکل رو حل کرد ولی نه 600$ میارزه خرید چنین چیزی نه سایز اجریش تو جیب جا میشه یا اینکه از لنز های چینی بی کیفیت برای تله - ماکرو - واید و فیش ای که تو بازار زیاد شده استفاده کنین )

محدودیت ها و معایبی که داشت باعث شد من دوربین DSLR بگیرم . که دیدم کلا تا قبل اوون اصلا عکاسی نمیکردم.
به مزایای دوربین بپردازم کیفیت خیلی بهتره - امکانات زیادی روی زاویه دید - عمق تصویر میده - زوم ارائه میده
درسته که دوربین عکاسی هم خودش و هم تجهزاتش گرونه کار باهاش پیچیده تر از گوشیه ولی خرید دوربین ارزششو داره بخصوص DSLR ها که دوستان چند مورد رو معرفی کردن.
دوربین های GO pro هم اگرحرفه ای کار نمیخواهید بکنید مورد خووبی هست

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
ممنون وتشکر از همه دوستان عزیز و گرانقدر

دوستان عزیز لطفا دوربین و گوشی مناسب در اون رنج قیمت معرفی کنید

قابل توجه با دوربین هم میخوام عکس آتیله ای بگیرم و هم موزیک ویدئو و برای ساخت تیزر های تبلیغاتی ازش استفاده کنم کیفیتش خوب باشه

enom

Registered User
لایک‌ها
48
آقا من این پستو نوشتم اما اصلاً حواسم نبود که ایشون نوشتند
در آتلیه هم می‌خواهند عکس بگیرند!

اگر بحث آتلیه و ویدئوکلیپ را کنار بگذاریم امیدوارم به افرادی که قصد خرید دارند کمک کوچکی باشد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​
یک موردی در مورد انتخاب دوربین و یا حتی انتخاب گوشی برای عکاسی هست که پارامتر مهمی است اما متأسفانه بهش توجه نمیشه تا زمانی که دیگه دوربین خریداری شده!

بحثش مفصله اما مختصر میگم که تو ذهنتون باشه، سبک و سنگین کردن موضوع با خودتون...

باید ببینید دنبال چه نوع عکاسی هستید. واقعاً به SLR نیاز دارید؟ یا صرفاً سمپل‌های خو آب و رنگ این دوربین‌ها دلربایی میکنه!؟
من این صحبت که بعد از خرید SLR تازه فهمیدم عکاسی چیه و قبلش عکاسی نمیکردم را قبول ندارم!!!

یکی از ویژگی‌های گوشی با دوربین مناسب یا یک دوربین کامپکت، وزن پایین اونه... این یعنی شما همیشه یک دوربین مناسب همراه خود دارید اما SLR با یک لنز مناسب هرگز دورین همیشه همراه شما نیست...

این مطلب را ننوشتم تا ویژگی‌های DSLRها رو نفی کنم یا ادای این حرفا رو دربیارم که شخص عکاسی می‌کند نه دوربین...

اما برای کسی که دوست دارد همیشه دوربین همراه خود داشته باشد و عکاسی حرفه‌ای نمی‌کند (کسب و کارش عکاسی نیست) خرید DSLR یعنی در بسیاری مواقع به همراه نداشتن دوربین ...

موفق باشید

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
دوست عزیز شک نکن که دوربین جدا بگیری بهتره . اگر هم تصمیم داشتی گوشی وین فون بگیری لومیا 520 بگیر ارزون و فوق العاده عالی . . .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوست عزيز سعي ميكنم خلاصه و خودموني بنويسم 40 مگاپيكسل يعني 40 تا فيل رو بخواي سوار يه پرايد بكني , ميشه به نظرت ؟!
موارد بسيار زيادي هست كه دوربين موبايل كارايي لازم رو نداره مثله :
سنسور , لنز , دياف , شاتر , ايزو و ده ها گزينه ديگه .
حتي اگه 4000 مگاپيكسل هم باشه به درد نميخوره , حتي براي تمرين كردن و ياد گرفتن تصوير برداري.
اين تا اينجاي داستان .
در مورد عكاسي و موزيك ويدئو با بودجه 2500
براي عكاسي توصيه ميكنم كانن مدل 700d بگيري با لنز 18 - 135 حدودا همين قيمت ميشه .
يا اينكه d5300 nikon بگيري كه به نظر خيلي ها نيكن بنا به هزارو يك دليل پايين تر از كانن هست.
براي موزيك ويدئو در حد كارهاي شبكه ايران م و ز ي ك بايد تصوير برداري ياد بگيري حتي اگه يه نفر ديگه تصوير برداري كنه بايد حداقل لنزها رو بشناسي , نور پردازي و غيره بماند .

براي تمرين تصوير برداري هم توصيه بنده همون دوربين هاي بالا هست حتي اگه جزئيات فيلم برداري رو رعايت كني ميتوني كار رئال در حد همون شبكه ارائه بدي

براي ساخت موزيك ويدئو حرفه ايي بايد دوربين فول فريم و لنز و تجهيزاتي كه لازم داري رو اجاره كني كه وقتي وارد داستان شدي خودت بيشتر آشنا ميشي با اين موارد . و افراد بسياري كه شغلشون همين هست .

اين رو يادم رفت بگم كه دوربينهاي nikon اصلا به درد تصوير برداري نميخورن هيچ مدليش

نميدونم چند سالته شما , دوست عزيز بچه بازي و گوشي تيتيش ماماني رو بزار كنار يه كوشي نوكيا 50 60 تومني بگير دستت البته اگه به عكاسي و فيلم سازي علاقه داري .
گوشي رو امروز ميخري يه هفته بعد ديگه جذابيتي نداره
دوربين رو امروز ميخري اگه واقعا علاقه داشته باشي ميشه زندگيت ميشه شخصيتت ! ميشه شغلت ميشه آيندت
اگر هم بيشتر ميتوني هزينه كني يه 70d كانن بگير
اين رو هم بگم تا يادم نرفته از دي جي كالا خريد نكن نور نگار قيمتهاي بد نيست .
600d و 650d هم كه دوستان گفتن معايب بسيار زيادي نصبت به 700d دارن از جنس بدنه و باطري بگير تا ......................

سوالي داشتي خوشحال ميشم جواب بدم البته اگه پاسخ سوالهايت در حد دانش بنده باشه

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزيز سعي ميكنم خلاصه و خودموني بنويسم 40 مگاپيكسل يعني 40 تا فيل رو بخواي سوار يه پرايد بكني , ميشه به نظرت ؟!
موارد بسيار زيادي هست كه دوربين موبايل كارايي لازم رو نداره مثله :
سنسور , لنز , دياف , شاتر , ايزو و ده ها گزينه ديگه .
حتي اگه 4000 مگاپيكسل هم باشه به درد نميخوره , حتي براي تمرين كردن و ياد گرفتن تصوير برداري.
اين تا اينجاي داستان .
در مورد عكاسي و موزيك ويدئو با بودجه 2500
براي عكاسي توصيه ميكنم كانن مدل 700d بگيري با لنز 18 - 135 حدودا همين قيمت ميشه .
يا اينكه d5300 nikon بگيري كه به نظر خيلي ها نيكن بنا به هزارو يك دليل پايين تر از كانن هست.
براي موزيك ويدئو در حد كارهاي شبكه ايران م و ز ي ك بايد تصوير برداري ياد بگيري حتي اگه يه نفر ديگه تصوير برداري كنه بايد حداقل لنزها رو بشناسي , نور پردازي و غيره بماند .

براي تمرين تصوير برداري هم توصيه بنده همون دوربين هاي بالا هست حتي اگه جزئيات فيلم برداري رو رعايت كني ميتوني كار رئال در حد همون شبكه ارائه بدي

براي ساخت موزيك ويدئو حرفه ايي بايد دوربين فول فريم و لنز و تجهيزاتي كه لازم داري رو اجاره كني كه وقتي وارد داستان شدي خودت بيشتر آشنا ميشي با اين موارد . و افراد بسياري كه شغلشون همين هست .

اين رو يادم رفت بگم كه دوربينهاي nikon اصلا به درد تصوير برداري نميخورن هيچ مدليش

نميدونم چند سالته شما , دوست عزيز بچه بازي و گوشي تيتيش ماماني رو بزار كنار يه كوشي نوكيا 50 60 تومني بگير دستت البته اگه به عكاسي و فيلم سازي علاقه داري .
گوشي رو امروز ميخري يه هفته بعد ديگه جذابيتي نداره
دوربين رو امروز ميخري اگه واقعا علاقه داشته باشي ميشه زندگيت ميشه شخصيتت ! ميشه شغلت ميشه آيندت
اگر هم بيشتر ميتوني هزينه كني يه 70d كانن بگير
اين رو هم بگم تا يادم نرفته از دي جي كالا خريد نكن نور نگار قيمتهاي بد نيست .
600d و 650d هم كه دوستان گفتن معايب بسيار زيادي نصبت به 700d دارن از جنس بدنه و باطري بگير تا ......................

سوالي داشتي خوشحال ميشم جواب بدم البته اگه پاسخ سوالهايت در حد دانش بنده باشه

مرسی داداش از نظراتت استفاده کردم-الان توی سایت دیجی کالا قیمت

Canon EOS 700D Kit 18-55mm IS STM

2,090,000 تومان

به نظرت این مدل خوبه برای موزیک ویدئو؟ با این لنز؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
مرسی داداش از نظراتت استفاده کردم-الان توی سایت دیجی کالا قیمت

Canon EOS 700D Kit 18-55mm IS STM

2,090,000 تومان

به نظرت این مدل خوبه برای موزیک ویدئو؟ با این لنز؟
از ديجي كالا خريد نكن
لنز 18 - 55 به هيچ دردي نميخوري بايد بدنه 700d بگيري با لنز 18 - 135
براي شروع و تمرين بد نيست , كلاس عكاسي يا تصوير برداري بايد ثبت نام كني تا با لنزها بيشتر آشنا بشي

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
توصيه ميكنم از سايت زير بگيري اگه تهراني كه حضوري
http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Canon/canon700dkit18135stm
فقط 300 كسري مياري كه هرطوري هست تامينش كن لنز 18 - 55 به درد بخور نيست
از جاهاي ديگه هم قيمت بگير خوردت , گارانتي خيلي مهمه دوست عزيز

aliip4

Registered User
لایک‌ها
83
متاسفانه با این بودجه دوربینی برای فیلم برداری نمیتونید تهیه کنید تنها دوربینی که میشه باهاش فیلم برداری کرد که اونم باز خیلی مشکل و دردسر داره 5D هست که 10 میلیونه..
مشکل هم اینه که به دلیل داشتن سنسور مخصوص عکاسی ,دوربین بیشتر از چند دقیقه (به دلیل داغ شدن سنسور) توانایی فیلم برداری نداره ..

بالا