• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای از دوستان حرفه ای عکاسی 60d vs 700d

iphone4job

Registered User
لایک‌ها
117
سلام من میخوام بگم از استرالیا یه دوربین واسم بیارن
اول بگم زیاد نمیخوام هزینه کنم نهایت 2300
خودم 700 دی انتخاب کردم که بادی خالی اونجا 624 دلار هست دلار 3 تومن البته
حالا 60d رو هم دیدم رفم تو فکر دوستان من یه مقدار فیلم بردای هم واسم مهم هست که فوکوس ممتد داره 700 دی

بیشتر توضیح نمیدم نظرات خودتون رو بذارید خواهشا؟
مرسی

pedram sharif

Registered User
لایک‌ها
391
بهتر بود کاربردتون رو یه مقدار توضیح میدادید.
اول اینکه اگه میتونید بیشتر هزینه کنید 70 دی از هر دوی اینا بهتره.
وگرنه
اگه فوکوس مداوم در حین فیلمبرداری برات مهمه که قطعا 700 دی باید بخری در غیر اینصورت 60 دی یه کلاس بالاتره و امکاناتی چون بدنه ای مستحکمتر، سرعت شاتر بیشتر(1/8000)، نسبت به باران خیلی کم، ضد آب ، باطری خیلی قویتر و ...
اما با توجه به سایز سنسور از نظر کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارن .

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
برای عکاسی 60 دی...
البته فیلم برداری بهتر باعث نمیشه که بخوای از 60 چشم پوشی کنی...
50 دی مام بد نیست تو قیمت خودش;)

iphone4job

Registered User
لایک‌ها
117
یه سون دی بادی دسته دوم تمیز هست

700d ya 7d ?
برای عکاسی 60 دی...
البته فیلم برداری بهتر باعث نمیشه که بخوای از 60 چشم پوشی کنی...
50 دی مام بد نیست تو قیمت خودش;)

700d ya 7d ?

iphone4job

Registered User
لایک‌ها
117
بهتر بود کاربردتون رو یه مقدار توضیح میدادید.
اول اینکه اگه میتونید بیشتر هزینه کنید 70 دی از هر دوی اینا بهتره.
وگرنه
اگه فوکوس مداوم در حین فیلمبرداری برات مهمه که قطعا 700 دی باید بخری در غیر اینصورت 60 دی یه کلاس بالاتره و امکاناتی چون بدنه ای مستحکمتر، سرعت شاتر بیشتر(1/8000)، نسبت به باران خیلی کم، ضد آب ، باطری خیلی قویتر و ...
اما با توجه به سایز سنسور از نظر کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارن .

700d ya 7d ?

pedram sharif

Registered User
لایک‌ها
391

700d ya 7d ?
7d نسبت به 60D بدنه ای کاملا مستحکم داره و از برتری هاش نسبت یه 60D سرعت عکاسی پیاپی اون هست . البته این بسته به کاربردتون داره. من خودم به شخصه اگه بنا باشه 7D بگیرم خوب یه 70D می گیرم که بهترین دوربین آینه دار برای فیلمبرداری هستش. حالا قیمت 7D چند هست؟
در کل من یه مورد رو به شما عرض کنم. اگه به دنبال کاربردهای خاص عکاسی مثل سرعت عکاسی پیاپی و یا عکاسی زیر باران ، بدنه مستحکم و ... چیزا نیستی و فقط برای عکاسی خانوادگی و یا طبیعت میخوای، نظر من اینه که شما یه بدنه 600D بخری به همراه یکی از لنز های زیر
1- Canon EF 24-70 f/4L IS USM
2- Canon EF-S 15-85 IS USM در صورت مهاجرت نکردن به فول فریم ها
3- Canon EF 28-135 IS USM
بعد برو عکس بنداز حالشو ببر . و برای فیلمبرداری هم یه لنز آنالوگ از آقای درویشی پیگیری کن به همراه تبدیلش که البته باید به صورت دستی فوکوس رو انجام بدی ولی کیفیت فیلمبرداری عالی میشه بازم برو حالشو ببر. من خودم چند ماه قبل به دنبال بدنه ی 650D بودم اونم فقط به خاطر فوکوس اتوماتیک در حین فیلمبرداری. در صورتی که بجز 70D همه دوربین های آینه دار کانن در فوکوس حین فیلمبرداری خطا دارن مخصوصا تو نور کم. در کل اگه این مورد فوکوس حین فیلمبرداری برات مهم نیست و بهتره که مهم هم نباشه به نظر من رو لنز سرمایه گذاری کن نه رو بدنه . مگه اینکه بخوای بدنه فول فریم بگیری که خوب اون قیمتش خیلی بالا میره.

Last edited:

iphone4job

Registered User
لایک‌ها
117
7d نسبت به 60D بدنه ای کاملا مستحکم داره و از برتری هاش نسبت یه 60D سرعت عکاسی پیاپی اون هست . البته این بسته به کاربردتون داره. من خودم به شخصه اگه بنا باشه 7D بگیرم خوب یه 70D می گیرم که بهترین دوربین آینه دار برای فیلمبرداری هستش. حالا قیمت 7D چند هست؟
در کل من یه مورد رو به شما عرض کنم. اگه به دنبال کاربردهای خاص عکاسی مثل سرعت عکاسی پیاپی و یا عکاسی زیر باران ، بدنه مستحکم و ... چیزا نیستی و فقط برای عکاسی خانوادگی و یا طبیعت میخوای، نظر من اینه که شما یه بدنه 600D بخری به همراه یکی از لنز های زیر
1- Canon EF 24-70 f/4L IS USM
2- Canon EF-S 15-85 IS USM در صورت مهاجرت نکردن به فول فریم ها
3- Canon EF 28-135 IS USM
بعد برو عکس بنداز حالشو ببر . و برای فیلمبرداری هم یه لنز آنالوگ از آقای درویشی پیگیری کن به همراه تبدیلش که البته باید به صورت دستی فوکوس رو انجام بدی ولی کیفیت فیلمبرداری عالی میشه بازم برو حالشو ببر. من خودم چند ماه قبل به دنبال بدنه ی 650D بودم اونم فقط به خاطر فوکوس اتوماتیک در حین فیلمبرداری. در صورتی که بجز 70D همه دوربین های آینه دار کانن در فوکوس حین فیلمبرداری خطا دارن مخصوصا تو نور کم. در کل اگه این مورد فوکوس حین فیلمبرداری برات مهم نیست و بهتره که مهم هم نباشه به نظر من رو لنز سرمایه گذاری کن نه رو بدنه . مگه اینکه بخوای بدنه فول فریم بگیری که خوب اون قیمتش خیلی بالا میره.
اتفاقا من بیشتر واسه فیلم بردای میخوام اسه همین 700d رو میخواستم بگیرم چون فوکوس ممتد داره ولی 7d نداره حالا
7dدسته دوم هست و 700d اکبند که گفتم میخوان بیارن من فقط بین این دو تا شک دارم بله من خودم میدونم 70d خیلی خوبه ولی قیمت فضایی هست :d

pedram sharif

Registered User
لایک‌ها
391
اتفاقا من بیشتر واسه فیلم بردای میخوام اسه همین 700d رو میخواستم بگیرم چون فوکوس ممتد داره ولی 7d نداره حالا
7dدسته دوم هست و 700d اکبند که گفتم میخوان بیارن من فقط بین این دو تا شک دارم بله من خودم میدونم 70d خیلی خوبه ولی قیمت فضایی هست :d
اگه اینقد فوکوس مداوم تو فیلمبرداری برات مهمه که باید همون 700 دی رو بگیری. ولی من یه پیشنهاد دیگه دارم
من خودم مدتی یه دوربین 650 دی داشتم به همراه لنز 18-55 STM. این ترکیب یعنی همون 700 دی چون تفاوت این دو دوربین به غیر از چند تا افکت فیلمبرداری در لنز کیتهاشون هست که 650 دی با لنز IS ارائه میشه ولی 700دی با لنزهای STM. با همه تبلیغاتی که در مورد این دوربین ها درباره فوکوس مداوم در مود فیلمبرداری شده باز هم تو نور کم خطا زیاد داره . اینی که من میگم خیلی دنبال فوکوس نباش به خاطر اینه که من خودم دقیقا همین اشتباه شما رو میکردم و کلید کرده بودم به فوکوس مداوم در حالی که وقتی بهش رسیدم دیدم سرعت فوکوسش در مود فیلمبرداری هیچ فرقی با دوربین سونی آلفا Nex-5 که مال سه یا چهار ساله قبله نمیکنه بلکه شاید هم کندتر و پر خطا تر. حالا تصمیم با خودتونه . این لینک تاپیکی که من مثل شما چند وقت پیش زدم . تو این تاپیک دوستان خیلی حرفه ای صحبت های جالبی کردن که میتونی ببینی . تمام چیزای که من گفتم هم راهنمایی های همین دوستان بود.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
فوکوس ممتد چیه آقا من با 600D یه فیلمایی میگیرم دهن همه باز میمونه . فقط یه سه پایه یا شولدر بگیر که دوربین رو وقتی اینور اونور میکنی نلرزه . یه دستت به دستگیره ی سه پایه و یه دستت هم به رینگ فوکوس . خیلی سریع دستت میاد که چجوری فوکوس کنی که وقتی فیلمو میبینی ضایع نباشه فوکوس شدن.
وقتی خود دوربین فوکوس میکنه توی فیلم خیلی ضایع این اتفاق میفته .هی جلو عقب میشه و دیر فوکوس میکنه .

بالا