• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای توریست ها شدن مجوز میخواد ؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سلام دوستان کسی در این زمینه تجربه داره ؟
من بخوام فرضا با ماشین خودم چند تا گردشگر را ببرم شهرهای ایران را نشون بدم و کلا راهنما شون باشم مجوز میخواد ؟
نمیخام شرکت ثبت کنم و فرضا بخوام شخصی کار کنم
کسی اطلاع داره ؟
آیا گیر میدن و .. ؟

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
مجوز از سازمان گردشکری که میخواد هیچ باید یه سری شرایط دیگه هم داشته باشی
یکی از دوستام ماشین ون داشت میخواست کار شما را انجام بده ، روز اول دو تا توریست در شهر گردش داد و با این حال که زبانش خوب بود ولی باز جلو اونها کم آورد . خلاصه روز دوم از حراست گردشکری اومدند سراغش و ماشینش را بردند پارکینگ . جای شما بودم با چند تا راهنما صحبت میکردم که اگر ماشین نیاز داشتند خبرت کنند

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوستان کسی در این زمینه تجربه داره ؟
من بخوام فرضا با ماشین خودم چند تا گردشگر را ببرم شهرهای ایران را نشون بدم و کلا راهنما شون باشم مجوز میخواد ؟
نمیخام شرکت ثبت کنم و فرضا بخوام شخصی کار کنم
کسی اطلاع داره ؟
آیا گیر میدن و .. ؟
اصلا مجوز لازم نداره با شرایط شما
مجوز از سازمان گردشکری که میخواد هیچ باید یه سری شرایط دیگه هم داشته باشی
یکی از دوستام ماشین ون داشت میخواست کار شما را انجام بده ، روز اول دو تا توریست در شهر گردش داد و با این حال که زبانش خوب بود ولی باز جلو اونها کم آورد . خلاصه روز دوم از حراست گردشکری اومدند سراغش و ماشینش را بردند پارکینگ . جای شما بودم با چند تا راهنما صحبت میکردم که اگر ماشین نیاز داشتند خبرت کنند
حتما از این دوستتون شکایتی شده که ماشینش رو بردن پارکینگ. نیروی انتظامی میتونه ماشین کسی رو توقیف کنه نه حراست گردشگری. کار خلافی مرتکب شده بوده دوستتون، به مجوز مربوط نمیشه

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
یعنی من چند تا خارجی ا بزارم تو ماشین بخوام کل ایران را نشونشون بدم مجوز و اینا نمیخاد ؟

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
منظور این که حراست سازمان پیگیر کار بود

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
بدیهی ست اگه ادعایی در مورد داشتن مجوز و ... نکنید ، شما یه فرد معمولی هستین که با رفقای ایرانی یا خارجی خودتون ایرانگردی میکنین

کسی هم نمی تونه مشکلی برای شما ایجاد کنه . مگر اینکه از معجزات **** یکی اتفاق بیفته

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
یعنی من چند تا خارجی ا بزارم تو ماشین بخوام کل ایران را نشونشون بدم مجوز و اینا نمیخاد ؟
جوابش رو که در یک جمله شفاف بهتون گفتم.
ولی ظاهرا شما نیت دیگه ای دارید با این خارجی ها که نگران مجوز هستین

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
هیچ کس کاری با شما نداره ؛ مهم گیر آوردن گردشگر هست که به این راحتی ها گردشگر بدون راهنما گیر نمیاری

بالا