• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای جامع سئو برای سال ۲۰۱۸

amirfateh1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 جولای 2010
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
4
در این مقاله قصد داریم استراتژی های تست شده ای که برای سال جدید مفید خواهد بود را با هم مرور کنیم. اگر به دنبال یک راهنمای جامع سئو برای سال جدید هستید در این مقاله همراه ما باشید.

فصل اول: رنک برین و سیگنال تجربه کاربری


سال گذشته گوگل اعلام کرد که رنک برین سومین سیگنال مهم برای رتبه بندی است. در عرض چند ماه این الگوریتم توسعه یافت و در حال حاضر سومین فاکتور مهم برای رتبه بندی در نتایج موتورهای جستجو محسوب می شود. از آنجایی که گوگل این الگوریتم را اصلاح کرده است رنک برین می تواند در سال جدید مهم تر از سال قبل باشد. حالا سوال اینجاست که رنک برین چیست؟ چگونه می توان سایت را برای آن بهینه سازی کرد؟

رنک برین گوگل: یک توضیح ساده

رنک برین سیستم یادگیری ماشینی است که به گوگل کمک می کند نتایج جستجو را مرتب نماید. این موضوع به نظر پیچیده می رسد اما چنین نیست. رنک برین تعامل کاربر با موتورهای جستجو را اندازه گیری می کند و بر اساس همین تعامل به سایت ها رتبه ای را اختصاص می دهد. به عنوان مثال فرض کنید برای عبارتی همچون” قهوه دم شده سرد” در گوگل جستجو می کنید. نتیجه چهارم برایتان قانع کننده و تشویق کننده به نظر می رسد و بلافاصله بر روی آن کلیک می کنید. زمانی که وارد سایت می شوید بهترین اطلاعاتی که در مورد قهوه می خواستید را دریافت می کنید و سعی می کنید کلمه به کلمه مقاله را دقیق بخوانید. رنک برین این موضوع را متوجه می شود و تصمیم می گیرد برای نتیجه چهارم در جستجو، افزایش رتبه ای را اختصاص دهد. حالا فرض کنید که جستجوی مشابهی را در گوگل انجام می دهید اما اینبار، بدون نگاه کردن به سایر نتایج بر روی نتیجه اول کلیک می کنید. اما محتوایی که در این سایت مشاهده می کنید وحشتناک است. به همین خاطر سایت را بعد از چند ثانیه ترک می کنید و بر روی نتیجه چهارم کلیک می نمایید و هر چیزی که در مورد قهوه می خواستید را به دست می آورید.رنک برین این موضوع را هم مدنظر قرار می دهد. اگر بازدیدکننده به سرعت سایت را ترک کند، گوگل این موضوع را در نظر می گیرد و رتبه سایت مدنظر را کم می کند. همانطور که مشاهده کردید، الگوریتم رنک برین بر روی دو موضوع تمرکز دارد:

  • مدت زمانی که فرد در سایت باقی مانده است( زمان ماندن در سایت یا Dwell time)
  • درصد افرادی که بر روی نتایج سایت شما کلیک کرده است( نرخ کلیک یا همان CTR)
اجازه دهید هر کدام از این موارد را با جزییات بیشتری مورد بررسی قرار دهیم.

برای مطالعه باقی این مقاله به لینک زیر مراجعه کنید.

راهنمای جامع سئو برای سال 2018
 
بالا