• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای جهت ارتقای سیستم

ali a s

Registered User
لایک‌ها
64
سلام یه دوستی داریم یک مین x370 asus قرار شده به من بده البته رایگان😊 که دارد ارتقاع می دهد

هفت میلیون هم پول دارم خواستم سی پیو 5600x براش تهیه کنم الان سوال من این است این سی پیو رو تهیه کنم با این مین مشکل نمی خورم. آیا می تونم از تمام توانش استفاده کنم با یک گرافیک 3060ti یا 3070 البته بعدا اینها تهیه میشه فعلا گرافیک 1030 دارم

یا سی پیو فناوری خواصی دارد که با این مین جواب ندهد و نتونم از اون فناوری استفاده کنم

یا بررسی یا تستی هست که 5600x رو با دو تا مین x370 و سری 500 انجام شده باشد. البته در این مورد چون انگلیسی خودم ضعیف است نتونستم چیزی متوجه شوم (پیدا کنم)

از تمام دوستانی که راهنمایی می کنند و زمان می گذارند و تایپ می کنند تشکر دارم

Last edited by a moderator:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام یه دوستی داریم یک مین x370 asus قرار شده به من بده البته رایگان😊 که دارد ارتقاع می دهد

هفت میلیون هم پول دارم خواستم سی پیو 5600x براش تهیه کنم الان سوال من این است این سی پیو رو تهیه کنم با این مین مشکل نمی خورم. آیا می تونم از تمام توانش استفاده کنم با یک گرافیک 3060ti یا 3070 البته بعدا اینها تهیه میشه فعلا گرافیک 1030 دارم

یا سی پیو فناوری خواصی دارد که با این مین جواب ندهد و نتونم از اون فناوری استفاده کنم

یا بررسی یا تستی هست که 5600x رو با دو تا مین x370 و سری 500 انجام شده باشد. البته در این مورد چون انگلیسی خودم ضعیف است نتونستم چیزی متوجه شوم (پیدا کنم)

از تمام دوستانی که راهنمایی می کنند و زمان می گذارند و تایپ می کنند تشکر دارم

سلام
اول سایت سازنده را چک کنید ببنید بایوس مناسب برای این سوکت ارائه داده است یا نه ؟
چندان محدودیتی نخواهید داشت . محصوصا با گرافیک هایی نوشتید ولی مهم ترین آن بایوس مناسب برای پردازنده انتخابی هست که باید چک شود و همینطور باید بایوس با یک پردازنده قدیمی تر اپدیت بشه .

ali a s

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
اول سایت سازنده را چک کنید ببنید بایوس مناسب برای این سوکت ارائه داده است یا نه ؟
چندان محدودیتی نخواهید داشت . محصوصا با گرافیک هایی نوشتید ولی مهم ترین آن بایوس مناسب برای پردازنده انتخابی هست که باید چک شود و همینطور باید بایوس با یک پردازنده قدیمی تر اپدیت بشه .
مدلش این است
Asus x370 ROG Crosshair VI Hero AMD Ryzen
سایتش رو چک کردم متوجه نشدم پشتیبانی می کند یا نه
این لینک بایوس است امکان دارد چک کنید بایوس دارد که پشتیبانی سری 5000 ممنونم می شوم
دوستم گفت تا به حال آپدیت نکرده فقط یک بار اما گفت میشه بدون سیپیو پایین رده آپدیت کرد مادربرد امکانات شو دارد اما بلد نبود توضیخ بدهد
🙏🙏🙏🙏

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
آخرین بایوس رو اپدیت کنید . باید سری 5000 را ساپورت کنه .
بایوس فلش بک هم داره میتونید بدون پردازنده بایوس ریکاوری کنید .

ali a s

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
آخرین بایوس رو اپدیت کنید . باید سری 5000 را ساپورت کنه .
بایوس فلش بک هم داره میتونید بدون پردازنده بایوس ریکاوری کنید .
منظور شما، نسخه بتا رو دانلود کنم؟ میشه روش آپدیت رو بفرماید که به چه صورت انجام بدهم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
منوال را از سایت سازنده بگیرید . داخل منوال قید شده است .
نسخه آخر سایت

بالا