• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای خرید امن از یک فروشنده اینترنتی

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
حتما شده در تالارهای گفتگو می خواهید از یک فرد فروشنده جنسی فیزیکی یا دیجیتالی رو بخرید و نمی دونید چطور اعتماد کنید و پول رو بدید و بعد محصول رو دریافت کنید.

حالا این محصول ممکنه یک پول اینترنتی مثل پی پال، پیزا، آلرت پی، لیبرتی ریزرو یا کردیت کارت مجازی یا نه یه محصول فیزیکی مثل خرید اینترنتی انواع زیورآلات یا ابزار و لوازم زندگی و خلاصه خرید جنسی باشه که به هر دلیلی مایل هستید اونو از اینترنت تهیه کنید.

به بیان بهتر نگران هستید که اون فرد کلاهبردار باشه و پس از دریافت پول دیگه به پیامهاتون جواب نده.

در این نوشتار در این مورد می نویسم.

شما جنسی که می خواهید بخرید از دو حالت خارج نیست. کالای مورد نظر شما یا فیزیکی هست یا دیجیتالی.

اگه فیزیکی باشه که محصول رو سفارش می دید و پس از تحویل درب منزل پول می دید که خب قبل از تحویل پول باید بسته رو باز کنید ببینید محصول اشتباهی فرستاده نشده، کیفیتش همونه و اگه راضی بودید پول رو بدید و نبودید با صاحب سایت تماس بگیرید تا مامور پست تکلیفش رو بدونه.

و اما اگه می خواهید محصول فیزیکی رو پرداخت اینترنتی بدید که تخفیفهائی می گذارند خب اینجا باید اعتبار فروشنده رو بررسی کنید که راهنماش یکسان هست با خرید دیجیتالی

حالا حالت دوم خرید دیجیتالی هست. یعنی قصد دارید پول بدید و یک محصول غیر فیزیکی رو خرید کنید. حالا باید از اعتبار فروشنده آگاه باشید.

آگهی از اعتبار یک فروشنده با توجه به چند عامل ساده اما خیلی مهم بدست میاد.

1- تاریخ عضویت

هر چقدر تاریخ عضویت اون فرد در اون تالار گفتگو یشتر باشه یعنی اینکه مکی تونید بصورت سنبی اطمینان بیشتری بهش بکنید . لطفا توجه کنید که این یکی از عوامل اطمینان بخش هست نه همه اون.

اکثر کلاهبردارها می رن توی فورومها چندین نام کاربری می سازن و می ذارن از تاریخش بگذره و قدیمی شه و بعد اقدام به کلاهبردرای های بزرگ می کنند !

2- توجه به تعداد پست ها

هر کاربری میزان مشخص فعالیت در فوروم داره که بصورت نوشتن اعداد در کنار نام کاربریش نوشته می شه. که با کلیک روی نام کاربری می تونید آخرین نوشته ها و همه نوشته های اون کاربر رو ببینید و متوجه بشید که کجاها پست داده ، چه پستهائی داده. رفتار و پاسخ به مشتریان قبلیش با احترام و سر وقت بوده و …

3- تعداد نظرات مشتریان قبلی

توجه به این مورد از سایر موارد دیگه مهم تر هست. مشتریان قبلی پس از هر خرید اجازه پیدا می کند تا در مورد فروشنده امتیاز و نظر بدند. خوندن نظرات مشتریان قبلی بسیار به شما کمک می کنه در یک انتخاب درست. اما دقت در همین مورد هم بسیار مهم هست که باید این موارد رو دقت کنید.

مشتریانی که نظر دادند دارای رتبه بالا در فوروم می باشند یا یوزرهای تازه کار هستند؟ چون به امتیار و رتبه دهی یوزرهای تازه کار نمی شه اعتماد کرد. زیرا ممکنه خود فروشنده نام کاربری بسازه و به خودش امتیاز بده !

در پایان توصیه می کنم حتما از افرادی که در تالار های گفتگو عضو هستند خرید کنید نه افرادی که سایت شخصی دارند. چنانچه سایت شخصی دارند ازشون بخواهید چنانچه در یک تالار گفتگوی اینترنتی بخش خرید و فروش فعال هستند لینک اون صفحه رو بدند. و باز لطفا دقت کنید ممکنه نام کاربرای معتبر اون تالار گفتگو رو بدند و شما فکر کنید خب ایشون معتبر هست! پس باید توی همون تالار عضو شید و در همون فوروم به نام کاربری که ادعا کرده مال ایشون هست پیغام خصوصی بدید و بپرسید : آیا شما همونی هستید که در فلان ایمیل باهاتون تماس گرفتم؟ آیا این سایت مال شماست ؟

نوشته

مهدی محمدی دهقانی

کارشناس مدیریت بازرگانی

راهنمای خرید از یک فروشنده در اینترنت | Scam Warning

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
از اونجائی که بالارفتن سطح آگاهی افراد رابطه مستقیم با احتمال درگیر شدن به موارد کلاهبردرای داره . از آقای احسان یا Hosseinpro درخواست دارم چنانچه ممکن بود این نوشتار آموزشی به عنوان بحث مهم در بخش اصلی درآمد از اینترنت قرار بگیره.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
همه این مسائل رو هم که رعایت کنید باز هم هیچ جایی نمیشه اعتماد 100% داشت..حتی بازارچه پی تی باشه..حتی طرف مقابل بالای 25 امتیاز داشته باشه...همیشه ریسک وجود داره..من تجربه کرذم که دارم میگم

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
چقدر فکر کردی به این نتایج رسیدی ....؟

از زیر دست بازرسان سازمان انرژی اتمی در رفتیا شیطون ،

با تشکر

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
اگه فیزیکی باشه که خب محصوئل رو سفارش می دید و پس از تحویل درب مزنل پول می دید که خب قبل از تحویل پول باید بسته رو باز کنید ببینید محصول اشتباهی فرستاده نشده، کیفیتش همونه و اگه راضی بودید پول رو بدید و نبودید با صاحب سایت تماس بگیرید تا مامور پست تکلیفش رو بدونه.

اگه تلفنش و جواب نده چی؟ من چیکار کنم با مامور پست؟ موبایلشو هم که میندازه دور دیگه... 5 تومنه سیم کارت.............

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
اگه فیزیکی باشه که خب محصوئل رو سفارش می دید و پس از تحویل درب مزنل پول می دید که خب قبل از تحویل پول باید بسته رو باز کنید ببینید محصول اشتباهی فرستاده نشده، کیفیتش همونه و اگه راضی بودید پول رو بدید و نبودید با صاحب سایت تماس بگیرید تا مامور پست تکلیفش رو بدونه.

اگه تلفنش و جواب نده چی؟ من چیکار کنم با مامور پست؟ موبایلشو هم که میندازه دور دیگه... 5 تومنه سیم کارت.............

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
همه این مسائل رو هم که رعایت کنید باز هم هیچ جایی نمیشه اعتماد 100% داشت..حتی بازارچه پی تی باشه..حتی طرف مقابل بالای 25 امتیاز داشته باشه...همیشه ریسک وجود داره..من تجربه کرذم که دارم میگم

درود بر شما. بله درسته هیچ سیستمی صد در صد مطمئن نیست، بلکه بحث سر کاهش میزان ریسک با رعایت نکات جزئی هست. یقینا ریسک دو درصدی با ریسک 90 درصدی خیلی فرق داره.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اگه فیزیکی باشه که محصول رو سفارش می دید و پس از تحویل درب منزل پول می دید که خب قبل از تحویل پول باید بسته رو باز کنید ببینید محصول اشتباهی فرستاده نشده، کیفیتش همونه و اگه راضی بودید پول رو بدید و نبودید با صاحب سایت تماس بگیرید تا مامور پست تکلیفش رو بدونه.

مشکلات مردم در خصوص فروشگاه‌های اینترنتی | Scam Warning

بالا