• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای در انتخاب گوشی

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من میخوام یه گوشی سونی اریکسون w550 بخرم حالا میخواستم ببینم کسی هست که تجربه استفاده از این گوشی رو داشته باشه و نظرش درباره این گوشی چی هست دیروز هم قیمت کردم شده 210 تومن . حالا ما هم که لب مرز هستیم اگه سفارش بدم بچه ها از اونور مرز بیارن ارزونترم میشه
در کل با این قیمت ( دویست و اندی) گوشی بهتر از این هست و پیدا میشه چون قابلیتهاشم واقعا عالیه : 8 ساعت زمان مکالمه ( در گوشی ها هم سطح نوکیا 3 ساعت) ، 400 ساعت زمان آماده باش ، 256 مگابایت حافظه داخلی (مشکل نداشتن مموری کارت رو پوشش میده) ، پخش عالی موسیقی و رادیو اف ام و ...
فقط مشکلش نداشتن سیمبین هست که جاوا هم در مقابل دست کمی ازش نداره

حالا این گوشی رو مناسب میدونید یا گوشی دیگه ای رو پیشنهاد میکنید
در ضمن بگم که من قبلا نوکیاداشتم ( از اون مدلی که همه دارن) ولی دل خوشی ازش ندارم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من همین w550
بهترین انتخابه
بخصوص که مزایاش رو می دونید + 1.3 مگاپیکسل دوربین و بازیهای باحال

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا فکر میکنی انتخاب بدی کردی؟ اتفاقا گوشی خیلی خوبی هست و تو این قیمت واقعا همه چی رو تمام و کمال داره ....طراحی اش هم که عالیه....گوشی خوبیه....مبارک باشه

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
پس w550 تایید شد

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از hadicg :
پس w550 تایید شد
ببین اینجا رسمه هرکی موبایل جدید مکیگیره شیرینی میده حالا زود باش شیرینی بده بریم دنبال کارمون

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از dead_chatter :
ببین اینجا رسمه هرکی موبایل جدید مکیگیره شیرینی میده حالا زود باش شیرینی بده بریم دنبال کارمون
من گفتم تائید شد نگفتم که خریدم
به روی چشم اگه خریدم یه جعبه شیرینی دانمارکی ببخشید محمدی میگیرم بین بچه ها پخش می کنم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! یکی میگه میخوام دبلیو 550 بگیرم یه عده طرفدار هم میگن بگیر خوبه!! حداقل میخواین تایید کنین که زودتر تو دام! بگین واسه یه واک من نخوردن حافظه یعنی کشک! 256 و همین!(دوست عزیز کجا مشکل رو پوشش میده؟!) شما اگه 210 میخوای پول بدی و سونی هم میخوای(راه گمراهی رو میخوای!) بهتره بری کا 750 بگیری که 230 تومنه و همه چیش به دبلیو 550 سره .. باز خود دانید ..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! یکی میگه میخوام دبلیو 550 بگیرم یه عده طرفدار هم میگن بگیر خوبه!! حداقل میخواین تایید کنین که زودتر تو دام! بگین واسه یه واک من نخوردن حافظه یعنی کشک! 256 و همین!(دوست عزیز کجا مشکل رو پوشش میده؟!) شما اگه 210 میخوای پول بدی و سونی هم میخوای(راه گمراهی رو میخوای!) بهتره بری کا 750 بگیری که 230 تومنه و همه چیش به دبلیو 550 سره .. باز خود دانید ..
ایشون ایراد نگرفتن از اینکه مموریش زیاد نمیشه اما از نظر ام پی تری و صدای اسپیکر:wacko: از کی 750 بهتره و همینطور کیفیت صدا و هدست.

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
شما علت های بد بودن w550 و خوب بودن کا 750 رو بگید
لطفا دلایل فنی و تخصصی نه تعصبی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hadicg :

اگه به تعصب باشه که میگم جفتش بد! ولی برای مقایسه همینجوری! خب به نظرم تفاوت کا 750 و دبلیو 550 زمین تا اسمونه گو اینکه کا 750 فقط 20 تومن گرونتره ... کا 750 مموری میخوره که خیلی مهمه به نظرم .. اصلا معنی نداره شما اهل اهنگ باشی و فقط 256 تا حافظه!! // دوربین کا 750 بسیار خفن هست و دبلیو 550 لنگ هم نیمندازه جلوش ... طراحی کا 750 شیک و بیسار زیباتر از دبلیو 550 هست (به نظر من البته) .. اخیرا حتی در پکیج کا 750 هندز فری بلوتوث هم میذارن که دیگه تکمیله نسبت به دبلیو 550 .. به نظر من که بدون شک کا 750 انتخاب خیلی بهتریه ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از hadicg :
در کل کی 750 خیل یانتخاب بهتریه اما فقط در مورد اسپیکر بگم که دبلیو550 اسپیکر بسیار قویتری داره و وقتی صداش رو بلند کنین جدا خیلی بلنده و نزدیک دو برابر کی 750 اما در در مورد پخش از هدست نمیدونم و گفتم بهتره چون خود هدستش بهتره اما فکر میکنم اون هدسته رو هم برای کی 750 بشه گیر اوورد در کل هر کدومو بخری پشیمون نمیشی اما اگه حاقظه بیشتر واست مهمه میتونی کی 750 بگیری چون از نظر مولتی مدیایی در سطح بالاییه ولی دبلیو 550 پخش از اسپیکرش خیلی قویتره
چون تازه کارین یه چیزی یاد آور شم اینه که اینجا تعصب بین دو برند نوکیا و سونی اریکسونه نه بین دو گوشی از یک برند!;) :)

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
یه جورای نظرتون کامل درست و فنی هست ولی مطمئن هستین که فقط بیست تومن گرونتره چون من چند وقت پیش دیدم قیمتش بالای سیصد تومن بود
کاملا هم موافقم کا 750 از دبیلیو 550 سرتره
این هندزفری بلوتوث رایگانه یا رو قیمتش میاد
Sony_Ericsson_K750i.jpg

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
قیمتهای حدودی فعلی
k750:235 تومن
w550:210 تومن
البته کاملا مطمئن نیستم
من خودم کی 750 رو خریدم :D 360 هزار تومن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hadicg :
یه جورای نظرتون کامل درست و فنی هست ولی مطمئن هستین که فقط بیست تومن گرونتره چون من چند وقت پیش دیدم قیمتش بالای سیصد تومن بود
کاملا هم موافقم کا 750 از دبیلیو 550 سرتره
این هندزفری بلوتوث رایگانه یا رو قیمتش میاد
Sony_Ericsson_K750i.jpg

ببخشید ولی این قیمت بالای سیصد مال خیلی بیشتر از چن وقت پیشه .. این قیمتایی که دد چتر زده درسته مگه اینکه تغییر خاصی کرده باشه ... تا اونجا که میدونم هندزفری بلوتوث میاره قیمت رو حدود 250 .. یعنی یه 15 تومنی حدودا پول اونو میگیرن برای پکیجی که دارتش ( سونی بازا اگه اشتبا میکنم بفرمایین!) ولی همین افزایش هم میصرفه چون تکش تقریبا دو برابر اون قیمته .. اگر هم نخوای البته پک بدون هندزفری هم هست .. من میگم کا 750 بی برو برگرد!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بحثی که بود سر W550 بود اگه نه ایشون اگه بخواد تا 250 هزینه کنه خب مسلمه که K750 خیلی بهتره...حالا اگه انقدر میتونی بدی خب منم میگم همین K750 صد در صد.....

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
پس کا 750 تصوب میشه

خوب شود اومدم اینجا گفتم وگرنه دبیلیو 550 رو گرفته بودم
سونی یه چیزی که داره و من ازش خیلی خوشم میاد کم مصرف بودنشه مثلا کا 750 نه ساعت زمانه مکالمه و 400 ساعت زمان آماده باش در حالی که تو نوکیا یک سوم این مقداره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به دلیل نوع باتری شون هست که مال سونی مدیریت باتری اش بهتره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
بحثی که بود سر W550 بود اگه نه ایشون اگه بخواد تا 250 هزینه کنه خب مسلمه که K750 خیلی بهتره...حالا اگه انقدر میتونی بدی خب منم میگم همین K750 صد در صد.....
ایشون بدون بلوتوث رو همون حدود 230 میتونه بگیره و به نظرم کاملا منطقیه ... شاید تا 3 ماه پیش که کا 750 حدود 300 بود نمیرزید ولی الان بدون شک در محدوده اون قیمت بهترین گوشی سونی هست ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hadicg :
پس کا 750 تصوب میشه

خوب شود اومدم اینجا گفتم وگرنه دبیلیو 550 رو گرفته بودم
سونی یه چیزی که داره و من ازش خیلی خوشم میاد کم مصرف بودنشه مثلا کا 750 نه ساعت زمانه مکالمه و 400 ساعت زمان آماده باش در حالی که تو نوکیا یک سوم این مقداره

پس حالا که کا 750 تصویب شد خداییش مرام داشته باش شیرنیشو هم بده .. شک نکن پشیمون نمیشی که بجای دبلیو 550 یه کا 750 میگیری ...

این یه حقیقت و به نظرم برتری غیر قابل انکاره که کال تایم باتری های نوکیا حرفی در مقابل باتریهای سونی ندارن .. (دوستان متعصب سونی که حاضر نیستید هیچ برتری ای از نوکیا رو در مقابل سونی بپذیرید میبینید که جایی که سونی برتری داره -بدون تیکه و متلک های مکرر که کار همیشه شماست- به راحتی گفته میشه ... )

بالا