• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای در مورد تبلیغات CPM یا کلیکی و...

farhad_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من ادمین یک سایت خارجی بودم و سایت کلا پولی بود و رایگان نبود . باهاشون به مشکل خوردم و همکاری رو قطع کردم .

تصمیم گرفتم خودم یک سایت بزنم یک سال میشه که اینکارو کردم و سایت به صورت رایگان نیست و برای دانلود باید مبلغی پرداخت کنن .

اما بعد از این مدت فایده نداره و اصلا بازدهی نداره

میخوام سایت رو رایگان کنم اما برای دانلود به اجبار کاربر تبلیغ ببینه یا کلیک کنه

سایت زیاد بازدید نداره اما اگر فکر کنم رایگان کنم بازدید زیاد میشه . روزی 200 تا 300 تا ورودی گوگل داره . اصلا براش تبلیغ نکردم و فقط ورودی گوگل دارم و از هیچ جامعه مجازی ورودی نداره . ورودی هم از همه جای دنیا هست بیشتر آمریکا و چین و هند ...

ممنون میشم سایت های که با نمایش بنر یا کلیک روی بنر یا پاپ آپ پرداخت دارن و بهتره پول میدن رو معرفی کنید .

سایت ها با دلار یا بیت کوین کار کنن و بشه با پی پال یا وب مانی و ... دریافت کرد درآمد رو

ممنون میشم هرکی تجربه داره کمک کنه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با سلام
من ادمین یک سایت خارجی بودم و سایت کلا پولی بود و رایگان نبود . باهاشون به مشکل خوردم و همکاری رو قطع کردم .

تصمیم گرفتم خودم یک سایت بزنم یک سال میشه که اینکارو کردم و سایت به صورت رایگان نیست و برای دانلود باید مبلغی پرداخت کنن .

اما بعد از این مدت فایده نداره و اصلا بازدهی نداره

میخوام سایت رو رایگان کنم اما برای دانلود به اجبار کاربر تبلیغ ببینه یا کلیک کنه

سایت زیاد بازدید نداره اما اگر فکر کنم رایگان کنم بازدید زیاد میشه . روزی 200 تا 300 تا ورودی گوگل داره . اصلا براش تبلیغ نکردم و فقط ورودی گوگل دارم و از هیچ جامعه مجازی ورودی نداره . ورودی هم از همه جای دنیا هست بیشتر آمریکا و چین و هند ...

ممنون میشم سایت های که با نمایش بنر یا کلیک روی بنر یا پاپ آپ پرداخت دارن و بهتره پول میدن رو معرفی کنید .

سایت ها با دلار یا بیت کوین کار کنن و بشه با پی پال یا وب مانی و ... دریافت کرد درآمد رو

ممنون میشم هرکی تجربه داره کمک کنه
این سایت پرداخت به ازای دلار داره و کوتاه کننده لینک هست و خوب شمارش میکنه. البته اگه بازدیدکننده هات اکثرا از خارج از ایران باشند.
https://short.im

farhad_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این سایت پرداخت به ازای دلار داره و کوتاه کننده لینک هست و خوب شمارش میکنه. البته اگه بازدیدکننده هات اکثرا از خارج از ایران باشند.

با تشکر از شما این سایت تازه تاسیس فکر نکنم واریزی انجام بده
ممنون میشم سایت های معتبر معرفی کنید

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با تشکر از شما این سایت تازه تاسیس فکر نکنم واریزی انجام بده
ممنون میشم سایت های معتبر معرفی کنید
من دارم استفاده میکنم شمارشش خوبه. البته هنوز به حدنصاب واریز نرسیدم.
سایتهای قدیمی رو میتونید از توی گوگل پیدا بکنید.

farhad_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دارم استفاده میکنم شمارشش خوبه. البته هنوز به حدنصاب واریز نرسیدم.
سایتهای قدیمی رو میتونید از توی گوگل پیدا بکنید.

اگر واریزی داشتید اعلام کنید تا ما هم استفاده کنیم مرسی

• Like
Reactions: ap3

farhad_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

این سایت مال ایرانیاست . اگر میدونین برای چه کسی هست بگید باهاشون صحبت کنیم . هاست رو از پارس پک گرفته

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
داداش بهتر نیست اول بازدید کننده هات رو بالاتر ببری؟
به نظرت با این تعداد IP چقدر می شه درامد داشت؟

• Like
Reactions: ap3

farhad_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش بهتر نیست اول بازدید کننده هات رو بالاتر ببری؟
به نظرت با این تعداد IP چقدر می شه درامد داشت؟

بازدید الان خیلی پایین اما وقتی رایگان بشه سایت بازدید میره بالا
نگاه منم به الان نیست که الان درآمد داشته باشم و به آینده فکر می کنم

مثلا اگر قرار فایل هارو کوتاه کنم و قرار بدم دوباره کاری نشه سیستم رو عوض کنم و 1000 تا فایل رو دوباره عوض کنم .

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

مثلا اگر قرار فایل هارو کوتاه کنم و قرار بدم دوباره کاری نشه سیستم رو عوض کنم و 1000 تا فایل رو دوباره عوض کنم .
اون دوستمون درست گفتن. با این بازدید درامدی ندارین. حداقل روزی 2 هزار و 3 هزار ای پی بکنید بعد اقدام به کسب درامد به کنید.

farhad_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا اگر ورودی من کم هم است کاش تجربیاتتون رو معرفی میکردید برای وقتی ورودی ما بالا بره
مرسی از همه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

این چیزا اسکریپت داره بهتره از اونا استفاده کنی.
حالا اگر ورودی من کم هم است کاش تجربیاتتون رو معرفی میکردید برای وقتی ورودی ما بالا بره
مرسی از همه
این تجربیات لایو یا (Live) برای زمانی هستش که شما بازدید زیاد رو الان دارید برای بعدتون میتونید از تجربیات قدیمی دوستان که در آرشیو انجمن زیاد هم هست استفاده کنید. (بهتر هم هستش)

بالا