• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای سفر به ترکیه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سلام دوستان
برای رفتن به ترکیه بهتره لیر ترک بگیریم یا دلار؟
کدوم صرفش بیشتره؟
ممنون

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
صبر کن من فردا بهت یه اما ردیف بدم فقط بهم یه یاد اوری بکن بعد از ظهر تماس بگیرم بهت بگم
رفیقم تازه اومده از اونجا

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ایول دمت گرم

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
الانه که یه سری بریزن اینجا و ...

پول تو شکم ترک و عرب نریزید ....:D خوب چه کاریه؟ برید تاجیکستان و ارمنستان ....:D خیلی بهتره ....

frog

Registered User
لایک‌ها
36
دلار بگیر بهتره .

توی فرودگاه هم چنج نکن ، کارمزد می گیرند . فقط 5-10 از اینجا ببر که بتونی از فرودگاه به وسیله مترو بری داخل شهر . اونم بلیتش 1.75 لیر هست .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اقا دلار بگیری بهتره
اونور گفت همه جاش هست میتونی چنج کنی اگر نیاز باشه به صرافیاشم مثل اینکه میگن دویز
رو بیلیط هم نفری 2000 تا مثل اینکه دلار میده ( که 100 تومن ارزونتر میوفته واست ) الباقی هم که باید بری منوچهری و صرافی و اینا

frog

Registered User
لایک‌ها
36
البته به نظر من اگه می خوای ارز بگیری از بانک ، یورو بگیر ، از صرافی ها دلار .

اختلاف قیمت یورو توی بانک و بازار آزاد 190 تومن هست ، که روی 2 هزار تا میشه 380 هزار تومن ولی برای دلار میشه 280 تومن .

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
دلار هم تو اونجا رواج داره
خیلی عالیه ترکیه اصلا با ارمنستان قابل مقایسه نیست ، حتما ازمیر هم برو

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ممنون دوستان لطف کردین

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان برای خرید شلوار جین ترجیها برند معمولی مثل ltb...تو استانبول جایی رو سراغ دارین؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
نه واسه خودم

frog

Registered User
لایک‌ها
36
تکی فقط توی حراجی ها که تک سایز شدن بخر وگرنه در حالت عادی قیمتش چندان با تهران فرقی نداره و شاید گرونتر هم باشه .

======

توی بندرها هم بنرد Lcwakiki و چند برند توی این مایه ها قیمتاشون به نسبت بقیه پایین تر هست . Jean Cons هم بعضا توی حراجی هاش چیزای خوبی با قیمت مناسب گیرت میاد .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تکی فقط توی حراجی ها که تک سایز شدن بخر وگرنه در حالت عادی قیمتش چندان با تهران فرقی نداره و شاید گرونتر هم باشه .

======

توی بندرها هم بنرد Lcwakiki و چند برند توی این مایه ها قیمتاشون به نسبت بقیه پایین تر هست . Jean Cons هم بعضا توی حراجی هاش چیزای خوبی با قیمت مناسب گیرت میاد .
ببخشید بابت اسپم
اقا من هنوز فرصت نکردم از اون لباسا و بروشور عکس و اینا بزارم ببخشید خلاصه

xBehix

Registered User
لایک‌ها
1
کلا ترکیه و قبرس بری باید 3 واحد پول ببری به نظرم
یورو دلار لیر

اما دلار و یورو ببری بهتره فقط تو بانکشون چنج نکن کمیسیون زیاد میگیرن اما صرافی ها خوبه من آخرین بار 1500 دلار بردم چنج کردم هر چه قدر لازم داشتم هر 100 دلار 154 لیر میدادن یورو هم یه 10 یورویی داشتم 21 لیر دادن

Last edited:

MARYAMSAFARI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای خرید عمده برای مغازه خیلی از افراد استانبول میرن. در محله اکسارای یا مرتر هتل بگیرید. اکثر عمده فروشیها در منطقه اکسارای و خیابان مرتبط با اون یعنی لاللی قرار دارند. اگر البسه شیکتری میخواهید باید به بخش عثمانبیگ یا شیشلی برید. مناطق دیگه ای هم مثل مرتر، باکیرکوی هستند. همه این محله و خیابانها را با مترو یا تراموا میتونید با هزینه کم بهشون برسید. مدت زمانیه برند جدیدی به اسم lc waikiki در همه مناطق استانبول شعبه باز کرده که کیفیت و قیمتهای خوبی داره. کلا برای خریده عمده عالیه . ما همیشه توریستی رفتیم و هیچ یک از البسه عمده را در مغازهاشون پیدا نمیشه کرد و اصلا هم تک نمیفروشند.

کیفیت هتلهای ترکیه نسبت به ستاره هاش مثل جاهای دیگه نیست و کمی پایینتره اما طوری هم نیست که قابل قبول نباشه.
ارز دلار ببرید.
دیدار از جزایر پرنس، موزه ها، مساجد، اکواریوم، پارک ابی، گشت بسفر، کاخ اتاتورک، و خیابان استقلال با کافه ها مراکز خرید و ... همه را بعنوان تفریح میتونید انجام بدید.

برای سفر به استانبول تا جاییکه اطلاع دارم سفر با تور چون هتلها را در گارانتی خودشون دارن به صرفه تر است، که برای 3شب و 2 روز در هتل 3ستاره از 400تومان شروع میشه.

nastaran1367

Registered User
لایک‌ها
5
کلیسای آیاتریادای استانبول

کلیسای آیاتریادای استانبول
اگرچه استانبول به شهر هزار مسجد شهره است اما باید گفت صدها کلیسای تاریخی نیز در این شهر وجود دارد که برخی جاذبه های گردشگری نیز دارند . کلیسای آیاتریادای استانبول از آن جمله است .

کلیسای آیا تریادا در میدان تقسیم ( میدان تکسیم ) استانبول و نزدیک خیابان استقلال استانبول قرار گرفته است . این کلیسا ی زیبا در سال 1800 ساخته شده است و به ارتودوکسهای یونانی استانبول تعلق دارد . این کلیسای دیدنی که هنوز هم دآن برنامه های مذهبی انجام میشود دارای معماری داخلی فوق العاده با آیکونها و طراحی های چذاب و دیدنی با فرسکوی رنگ میباشد . این کلیسا دارای دو برج ساعت نیز می باشد . در قسمت خارج کلیسا نیز یک حیاط با درختان زیاد وفضای سبز زیبا به چشم میخورد .

بالا