• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای سفر به خارج برای نقد کردن کردیت کارد(ویزا مستر ...)

mehdi1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستانه خوبم .
میخاستم بدونم که بهترین کشور برای نقد کردن (دلار) کردیت کاردمون چیه و کدوم بانک اون کشور؟ ترکیه , ارمنستان , دبی یا ... ؟ کسی تو ایران بانکی رو سراغ داره که بتونه کردیت کارد رو نقد کنه ؟
یکی از دوستانمون میگفت که شما با 50 تومن میتونید برید ترکیه و یه حساب بانکی اونجا بسازید حالا دیگه نمیدونم همه بانک های ترکیه کردیت کارد (ویزا مستر و ...) رو قبول دارند یا نه ؟

ممنون .

hamid.xsky

Registered User
لایک‌ها
0
لازم نیست واسه نقد کردن خارج برید !
هم از طریق اینتزنت و هم از راه های دیگه توی ایران می تونید موجودی کارت خودتون را بفروشید.

mehdi1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب یه بدی که از طریق اینترنت هست اینه که روشه ثابت و پایداری نیست و همچنین فروش دلار خیلی کند صورت میگیره
Thanks

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به دوستانه خوبم .
میخاستم بدونم که بهترین کشور برای نقد کردن (دلار) کردیت کاردمون چیه و کدوم بانک اون کشور؟ ترکیه , ارمنستان , دبی یا ... ؟ کسی تو ایران بانکی رو سراغ داره که بتونه کردیت کارد رو نقد کنه ؟
یکی از دوستانمون میگفت که شما با 50 تومن میتونید برید ترکیه و یه حساب بانکی اونجا بسازید حالا دیگه نمیدونم همه بانک های ترکیه کردیت کارد (ویزا مستر و ...) رو قبول دارند یا نه ؟

ممنون .

با سلام،
آستارا (آذربایجان) و شهر مرزی دُغو بایَزید (دُغو بایَزید) در ترکیه، شهر دُغو بایَزید رو بیشتر پیشنهاد میدم. از مرز بازرگان نهایت یک ساعت تا اونجا فاصله دارید.

hamid.xsky

Registered User
لایک‌ها
0
بعضی از صرافی ها هم دستگاه POS دارند.من خودم تا دو ماه پیش داشتم اما الان ندارم.
اما بازم به نظر من بهترین راه اینترنته.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه اینترنت بانک داره ، بنده خریدار هستم !

البته سورس مطمئن

mehdi1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،
آستارا (آذربایجان) و شهر مرزی دُغو بایَزید (دُغو بایَزید) در ترکیه، شهر دُغو بایَزید رو بیشتر پیشنهاد میدم. از مرز بازرگان نهایت یک ساعت تا اونجا فاصله دارید.

سلام
ممنون دوسته عزیز , اگه کسی ترکی بلد نباشه مشکلی براش پیش نمیاد(فقط انگلیسی صحبت کنه) ؟

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
ممنون دوسته عزیز , اگه کسی ترکی بلد نباشه مشکلی براش پیش نمیاد(فقط انگلیسی صحبت کنه) ؟

خیر، مشکلی نیست، اما تا جایی که مقدوره آذربایجان تشریف نبرید، ترکیه تشریف ببرید هم احترامتون رو نگه میدارند هم برخورد مناسب تری دارند.

mori_morteza

Registered User
لایک‌ها
0
من هم یه حساب از آذربایجان دارم که ماهیانه بهش پول واریز می شه.
آیا منظور شما نقد کردن از خود بانک هستش یا دستگاه خودپرداز. چون پولی که من می خوام برداشت کنم 3 4 هزار دلار هستش. و سوال دیگه اینکه چه قدر کارمزد می گیرند؟ اگه بیشتر از 3% باشه نمی صرفه راه های بهتری هست!

ممنون

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
من هم یه حساب از آذربایجان دارم که ماهیانه بهش پول واریز می شه.
آیا منظور شما نقد کردن از خود بانک هستش یا دستگاه خودپرداز. چون پولی که من می خوام برداشت کنم 3 4 هزار دلار هستش. و سوال دیگه اینکه چه قدر کارمزد می گیرند؟ اگه بیشتر از 3% باشه نمی صرفه راه های بهتری هست!

ممنون

کارمزد این بانک برای Gateway ها و همچنین POS & ATM نهایتا 2.5% هست.

cellphone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کسی صرافی در ایران میشناسه که دستگاه پوز داشته باشه؟
من هم می خواستم یک جوری اعتبارم را خالی کنم ولی مشکل این هست که در خارج از کشور در هر روز از atm فقط می توانیم یک مقدار پول برداریم و باید چند روزی در خارج از کشور باشم که هزینه هاش زیاد میشه و همین طور کارمزد هم دارد.
من هم دنبال یک راه هستم که سریع اعتبار ویزا کارتم را خالی کنم با کمترین هزینه
یا علی

بالا