• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای سفر من به بیروت

ساحل محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راهنمای سفر من به بیروت : بیروت بزرگترین شهر و پایتخت لبنان، از بندرهای برجستهٔ شرق دریای مدیترانه است که در شبه جزیره‌ای از کوه‌پایه‌های لبنان در میانگاه کشور جای گرفته. بیروت از مراکز مهم فرهنگی در شرق جهان عربی است، شهری کهن و باستانی است که نامش در لوحه‌های عمارنه یاد شده و از سدهٔ پنجم پیش از میلاد سکونت‌پذیر است .

بیروت به عنوان پایتخت و بزرگ‌ترین شهر لبنان با واقع شدن در ساحل مدیترانه‌ای این کشور و داشتن تاریخی دور و دراز از شگفتی های زیادی برخوردار است. گرچه این شهر بر اثر جنگ صدمات بسیاری دید، اما روزگاری آن را پاریس خاورمیانه می‌خواندند و این خود شاهدبر زیبایی‌های آن به شمار می‌رود. در ادامه با راهنمای سفر من همراه باشید تا با این شهر تاریخی بیشتر آشنا شویم.

IIBIALQRCT.jpg

بیروت از آن دست شهرهایی است که در میان فرهنگ دوستان هم محبوبیت بالایی دارد، اما علاوه بر آن اگر به دنبال سواحل زیبا و شب زنده‌داری باشید، باز هم با مقصدی جذاب روبرو خواهید بود. با تمام این جذابیت‌ها متاسفانه این شهر از زیرساخت‌های مناسب گردشگری چندانی برخوردار نیست و این موضوع می‌تواند تا حدودی باعث ناامیدی‌تان شود. همچنین قیمت‌ها در این شهر معمولا از آنچه انتظار دارید، گران‌تر خواهد بود. با این وجود همه‌ی این مسائل باعث نمی‌شود تا نتوانید با یک برنامه‌ریزی صحیح از سفر به یکی از جاذبه‌های خاورمیانه و منطقه‌ی مدیترانه لذت ببرید. مطلب پیش رو برای سفری ۳ روزه به این شهر تهیه شده است.

hiking_to_harissa_our_lady_santa_maria.jpg

وضعیت آب و هوایی
بیروت به طور معمول در تمام طول سال آب و هوایی مطلوب دارد. از ماه جولای تا سپتامبر هوای این شهر کاملا داغ و شرجی می‌شود، اما دست کم در این مدت تقریبا شاهد بارش باران نخواهیم بود.

بهار و پاییز این ناحیه برای اغلب مردم، بهترین زمان برای سفر محسوب می‌شود، چرا که دمای هوا معتدل و بارش باران هم به ندرت اتفاق می‌افتد. زمستان‌ها اما به مدت طولانی شاهد ریزش باران خواهیم بود. با این وجود در این مدت هم دمای هوا چندان سرد نمی‌شود.

ادامه در راهنمای سفر من

ارزانترین بلیط لحظه آخری هواپیما
قیمت مناسب بلیط هواپیما
خرید بلیط هواپیما
اپلیکیشن رزرو بلیط

بالا