• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنما برای ثبت دامنه

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان

چندتا سوال دارم اگه کمکم کنید ممنون میشم

اولی

یک سایت ایرانی با دامنه .com راحت تر ترافیک میگیرم یا .ir

چجوری و کجا میتونم به صورت آنی ثبت کنم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اصول بحث ترافیک را باید بر دو مبنا بزاری
اول اینکه نوع محتوای سایت شما چی هست
بعدش میره دامین

نکته دیگه
الان زیاد تاثیر نداره ولی پیشنهاد من دات کام هست. چرا که عمومی تر هست و اندیکس بهتری داره

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
دات کام یه چیز دیگه هست و کلاس خودشو
دومین با هر پسوندی همیشه سایه دات کام خودشو داره
به نظر من برای سایت های ایرانی بعد از دات کام آی آر مناسب ترین گزینه هست حتی بهتر از دات نت دات اورگ دات کو و...
از لحاظ فنی زیاد تاثیر نداره جز خرید اس اس ال برای دومین یا در موارد نادر هاست به جهت تحریم

taklearn

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
ببین من بهینه ساز وب هستم و تا الان که چندین سایت رو بهینه کردم به این نتیجه رسیدم که دات کام با دات آی آر هیچ فرقی در مورد ترافیک نمیکنه . تنها فرقشون اینه که دات کام دامین بین المللی هست و دات آی آر متعلق به ایران هست. اگه میخوای محتوای سایتت متعلق به ایرانی ها باشه و برای مثال سایتی برای پارسی زبانان باشه دات آی آر زیباتره با این حال بازم فرقی نمیکنه.اما با این وضعیت قیمت های دامنه اگه برات قیمتش مهم نیست و نمیخوای تعداد زیادی دامین ثبت کنی دات کام رو پیشنهاد میکنم اما اگه قیمتش مهمه پیشنهادم دات آی آر هست چون میتونی با 15 تومن پنج سال یه دامینو ثبت کنی و به صرفه تره . برای ثبت آنی دامین هم میتونی از هاست ایران استفاده کنی .
موفق باشید

بالا