خوب یکی یکی بگید همش رو یاد بگیریم
1-یکم بهت علاقه مندمخوب یکی یکی بگید همش رو یاد بگیریم
1-.
.
.
ولی هیچ کدوم این نمیشن
حقیقتا میخوامت
علاوه بر تائید حرف celine
تعریف کردن ، اعتماد به نفس دادن و روحیه دادن هم خیلی تاثیر داره ..
پ ن : خیلی میخوای کلاسیک باشی بهش بگو چشم های قشنگی داری !
آخه اون بهم گفته من دیگه نمی تونم بهش بگم
عشق 3 مرحله داره
حال اوليه
كم محلي
ضد حال
بد بود ؟
امتحان کنید جان خودم موثره
لطف دارید :happy:
نمیدونم والا شاید با روحیات پارتنر شما سازگاری داشته باشه....که احتمالاً سازگاری هم داره با روحیات بعضی ها...
من بدم میاد ولی...یعنی هرچی حساب میکنم میبینم بین دوستهام هم کسی نیست تحت تاثیر قرار بگیره... احتمالاً وسط کار میزنن زیر خنده یا 5 ثانیه تموم نشده میگن خوب حالا که چی؟!
همسر آدم باشه که بخواد فیلم بیاد و همیشه اینجوری نباشه تابلو میشه میخوره تو ذوق آدم ...مگر اینکه همیشه رمانتیک بودنش رو ثابت کرده باشه .
دوست و نامزد و اینها هم باشی برای من حس خر کردن داره اون هم به شدت آماتور وار!
البته این فقط نظر من...
به خصوص قسمت یه بوسه از پیشانی....کابوس این بوسه از پیشانی ... من رو یاد رفتار پدر و پدربزرگ و اینها میندازه...
باز هم میگم جسارت نباشه...گاهی چیزی که واسه من زهر واسه یکی دیگه پادزهر ....
یجورایی شبیه تو فیلماست البته
دستاشو میگیری ...
تو چشاش نگاه میکنی ...
5 الی 10 ثانیه که گذشت
میگی خیلی دوست دارم ...
بعد با لحظه ای تامل ، یه بوس از گونه یا پیشونیش میکنی
و بعد ترجیحا محل رو ترک میکنی
این روش محدویت جنسی نداره
نمیدونم والا شاید با روحیات پارتنر شما سازگاری داشته باشه....که احتمالاً سازگاری هم داره با روحیات بعضی ها...
من بدم میاد ولی...یعنی هرچی حساب میکنم میبینم بین دوستهام هم کسی نیست تحت تاثیر قرار بگیره... احتمالاً وسط کار میزنن زیر خنده یا 5 ثانیه تموم نشده میگن خوب حالا که چی؟!
همسر آدم باشه که بخواد فیلم بیاد و همیشه اینجوری نباشه تابلو میشه میخوره تو ذوق آدم ...مگر اینکه همیشه رمانتیک بودنش رو ثابت کرده باشه .
دوست و نامزد و اینها هم باشی برای من حس خر کردن داره اون هم به شدت آماتور وار!
البته این فقط نظر من...
به خصوص قسمت یه بوسه از پیشانی....کابوس این بوسه از پیشانی ... من رو یاد رفتار پدر و پدربزرگ و اینها میندازه...
باز هم میگم جسارت نباشه...گاهی چیزی که واسه من زهر واسه یکی دیگه پادزهر ....
10 ثانیه تقریبا یه چرت کوتاهه همین جوری نگاش کنی احتمال داره فکر کنه **** شدی یه چکی تیپایی چیزی بزنه به هوشت بیاره
*بابا ولم کنید میخام برم ، اگه زود نرم اثر جملم از بین میره
**عزیزم روز عروسیته کجا میخای بری؟
*من حالیم نیست ، اثر جملم الان از بین میره
این مورد بسیار مشکوکه:f34r: احمدی نژاد تو دانشگاه کلمبیا گفت ما از اینا نداریم که؟ منظورت چی بود؟:f34r:
دستاشو میگیری ...
تو چشاش نگاه میکنی ...
5 الی 10 ثانیه که گذشت
میگی خیلی دوست دارم ...
بعد با لحظه ای تامل ، یه بوس از گونه یا پیشونیش میکنی
و بعد ترجیحا محل رو ترک میکنی
این روش محدویت جنسی نداره
فكر كنم با نظر جناب Ace...! عزيز موافق باشم ، هر چند البته به نظر من هر نوع نوازشي زيبايي و جذابيت خاص خودش رو داره مخصوصا اگه حقيقي و به دور از دورو دو رنگي باشه. به هر حال منبع و منشا ش علاقه ايه كه به مخاطبش داره ديگه! واقعا چه چيزي از اين زيباتر و آرامش بخش تر؟ شايد من هم زماني خيلي به نوع و شيوه اين جور چيزها اهميت مي دادم ولي الان بيشتر به تداوم و ثبات هر چيزي فكر مي كنم.
من واقعا نمي دونم ماها آخرش كي مي خوايم بفهميم كه زمان به سرعت در حال گذشتنه و ما واقعا نمي دونيم و نمي تونيم هم بفهميم چقدر وقت داريم! اينا همش از عواقب تسونامي ژاپنه ها! :f34r: براي من واقعا بعد از اون حادثه خيلي چيزها خيلي خيلي مهمتر و در عين حال خيلي چيزها هم خيلي خيلي كم اهميت تر شده!
خلاصه روشتون درسته جنابAce...!
عزيز و ان شاء الله مورد پذيرش اوني كه بايد هم قرار مي گيره! :happy: