• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکارهای عملی برای گوگل ادسنس و سیستمهای مشابه

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من و دوستانم قصد داریم وارد سیستم گوگل ادسنس وسیستم های دیگر درآمد اینترنتی بشویم.همه چیز حله اما تحریمهای دستوپاگیر تنها مزاحم راهه.از دوستان کسی هست که در زمینه های زیر بتونه راهکارهای کم هزینه تر و جدیدی رو بگه(من تایپیکهای قبلی رو در این زمینه خوندم)
اول اینکه کسی که در امریکا آشنا داشته باشه دقیقا باید چه کارهایی رو انجام بده؟(راهی رو بگید که طرف کم ترین زحمت رو متحمل بشه)
دوم اگر آشنایی وجود نداشته باشه آیا کسانی هستند که در قبال گرفتن دستمزد کار انتقال چک رو انجام بدن؟ماجرای آدرس مجازی
سوم اینکه آیا میشه در یکی از کشورهای همسایه غیرحضوری یا با وکالت حساب باز کرد(مثل مالزی) ؟اگر میشود امکان انتقال اینترنتی پول به حساب ارزی در ایران وجود دارد؟
چهارم چکهای این شرکتها مثل گوگل تا چه مدت اعتبار دارند که مثلا آشنای ما در آمریکا برای اینکه خیلی به زحمت نیفتد چند ماه یکبار به حساب مابریزد؟آیا در آمریکا امکان انتقال پول بصورت اینترنتی به حسابی دیگر در کشور دیگر است یا در آنجا هم شخص باید حضورا در بانک این کار را انجام دهد؟
زیاد شد . شرمنده .:blush:

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا کسی نبود جواب ما رو بده ؟این تایپیک اصلا فعال نیست

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
من و دوستانم قصد داریم وارد سیستم گوگل ادسنس وسیستم های دیگر درآمد اینترنتی بشویم.همه چیز حله اما تحریمهای دستوپاگیر تنها مزاحم راهه.از دوستان کسی هست که در زمینه های زیر بتونه راهکارهای کم هزینه تر و جدیدی رو بگه(من تایپیکهای قبلی رو در این زمینه خوندم)
اول اینکه کسی که در امریکا آشنا داشته باشه دقیقا باید چه کارهایی رو انجام بده؟(راهی رو بگید که طرف کم ترین زحمت رو متحمل بشه)
دوم اگر آشنایی وجود نداشته باشه آیا کسانی هستند که در قبال گرفتن دستمزد کار انتقال چک رو انجام بدن؟ماجرای آدرس مجازی
سوم اینکه آیا میشه در یکی از کشورهای همسایه غیرحضوری یا با وکالت حساب باز کرد(مثل مالزی) ؟اگر میشود امکان انتقال اینترنتی پول به حساب ارزی در ایران وجود دارد؟
چهارم چکهای این شرکتها مثل گوگل تا چه مدت اعتبار دارند که مثلا آشنای ما در آمریکا برای اینکه خیلی به زحمت نیفتد چند ماه یکبار به حساب مابریزد؟آیا در آمریکا امکان انتقال پول بصورت اینترنتی به حسابی دیگر در کشور دیگر است یا در آنجا هم شخص باید حضورا در بانک این کار را انجام دهد؟
زیاد شد . شرمنده .:blush:

اگه تاپیک‌های قبلی‌ رو خونده باشی‌ یکسری یوزر‌ها هستن که بهشون باید پیغام خصوصی و دستمزد بدی تا زود به هدفت برسی‌ اینجور چیزا رو مفت به کسی‌ یاد نمیدن من هم بلد نیستم در ضمن اگر فکر میکنی‌ که درامد شما بالاتر از ماهی‌ ۲۰۰۰ دلار هست اقدام به این کار کن در غیر این صورت فکر نکنم هزینه‌ها بزارن سود کنی‌

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دود به شما
دوست بالائیمون درست می گه
اما توی امریکا باز نکنی بهتره
1- مالیات بالا
2- نگرانی از بابت SSN
سوشال سکیوریتی نامبر
که خیلی خیلی بحث مهمی برای امریکائیها هست. در امریکا یک فرد رو با کردیتش ارزیابی می کنند. و یکی بد کردیت بشه یعنی خیلی خلاصه بدبخت شده !
و نگرانی از مالیات و غیره که در قالب همون بحث بالا هست فک نکنم ایرانیان آمریکا بتونند کمکی کنند.

من یه سالی مالزی بودم. مالیات روی درامد خارجی نداره. یعنی چکهای گوگل میاد تکس بهش نمی خوره.
اما باید حساب بانکی داشته باشی که تا دانشجو نباشی یا ویزای کار نداشته باشی بهت نمی دن.

از طرف دیگه اگه گوگل ادسنس رو برای ایران می گیری و به امید یوزر ایرانی هستی باید در ارزیابیهات دقت کنی که الان مخابرات آگهی های گوگل ادسنس رو فیلتر کرده.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
یکی از بهترین راه ها برای تبلیغات می تونه این باشه که از ادسنس اگهی بگیری و برای سایتی که ادسنس داری به ادودز آگهی بدی
که چیدمان آگهی ها مهندسی و نظارت و در یک کلام ایجاد یک مدل تبلیغات کلی مبتنی بر ارزیابی بین این دو سیستم گوگل می تونه موفقیت رو در تبلیغات برات به همراه داشته باشه.

من به زودی اکانتهای آماده تبلیغات در گوگل رو با قیمتی بسیار مناسب برای ایرانیان در همین بازارچه پرشین تولز قرا می دم.

برای مثال اکانت آماده تبلیغات در گوگل با موجودی حدود 70-75 دلار آمریکا 65 هزار تومن که اگه بخوای خودت بگیری
نیاز به کارت اعتباری هست تا توی گوگل ادودز آگهی داد که با اون روش حدود همین مقدار اعتبار اگهی رو باید 110 هزار تومن هزینه کنی !

چطور مي تونم اعتماد کنم ؟
کافيه در بخش خريد و فروش ليبرتي ريسرو اي دي منو ببينيد و نظر کاربراني که از من دلار ليبرتي ريسرو خريد داشتند رو بخونيد
چند نمونه اينجا مي گذارم

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3237766&postcount=1895
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3462099&postcount=2078
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3254009&postcount=1905
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3287421&postcount=1933
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3371708&postcount=2013
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3322142&postcount=1985
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3409198&postcount=2038
بقيه نظرها در سايت
www.3rvat.com
و در بخش چرا ثروت دات کام مي تونيد بخونيد

در صورت نیاز به این اکانت به زودی در بازارچه قرار می دم و یا می تونی این یاهو ای دی منو اد کنی که توش سند تو آل خواهم کرد
mmd.name
موفق باشی.

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دود به شما
دوست بالائیمون درست می گه
اما توی امریکا باز نکنی بهتره
1- مالیات بالا
2- نگرانی از بابت SSN
شوسال سکیوریتی نامبر
که خیلی خیلی بحث مهمی برای امریکائیها هست. در امریکا یک فرد رو با کردیتش ارزیابی می کنند. و یکی بد کردیت بشه یعنی خیلی خلاصه بدبخت شده !
و نگرانی از مالیات و غیره که در قالب همون بحث بالا هست فک نکنم ایرانیان آمریکا بتونند کمکی کنند.

من یه سالی مالزی بودم. مالیات روی درامد خارجی نداره. یعنی چکهای گوگل میاد تکس بهش نمی خوره.
اما باید حساب بانکی داشته باشی که تا دانشجو نباشی یا ویزای کار نداشته باشی بهت نمی دن.

از طرف دیگه اگه گوگل ادسنس رو برای ایران می گیری و به امید یوزر ایرانی هستی باید در ارزیابیهات دقت کنی که الان مخابرات اگهی های گوگل ادسنس رو فیلتر کرده.

ممنون از شما.ولی اینجوری مشکلم حل نمیشه که هیچ بدترم شد.دیگه تو آمریکام نمی تونم باز کنم.تو مالزیم که نیستیم.به فرض اینکه از اینجا بتونم باز کنم چجوری به ایران منتقلش کنم که اینم خودش دردسرای خودشو داره:(

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
ممنون از شما.ولی اینجوری مشکلم حل نمیشه که هیچ بدترم شد.دیگه تو آمریکام نمی تونم باز کنم.تو مالزیم که نیستیم.به فرض اینکه از اینجا بتونم باز کنم چجوری به ایران منتقلش کنم که اینم خودش دردسرای خودشو داره:(

درود به شما.
خوب ارمنستان بهتره اینطوری برای شما. نزدیک تر و ارزونتر. با اتوبوس 50-60 تومنه رفت برگشتشتم 30-40 تومن.
یه کلاس زبان ارزون پیدا کن که اجازه بدن حساب بانکی باز کنی.

در مورد انتقال پول هم به ایران فک نکنم نگرانی باشه.
چون ایرانی ها توی همه کشورها عموما هستند. مثلا یکی دانشجوئه و پدرش از ایران براش پول می فرسته. با پدرش هماهنگ می کنی و می گی من فلان مبلغ توی کشوری که فرزند شما درس می خونه دارم می تونم به قیمت روزانه دلار برای ایشون بفرستم و البته اول پدرش به حساب بانکی شما در ایران بریزه و بعد شما از طریق اینترنت بنکینگ به حساب فرزندش بریزی.

موفق باشی.

بالا