• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکار در مورد مشکلات وردپرس در آمارهای بالا

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان می خوام یک مجله خبری رو راه اندازی کنم و خب در مورد آمارش که ممکنه بره بالا فکرم مشغول شده چون وردپرس در آمارهای بالا مشکل ایجاد می کنه دوستان نظر خاصی در این مورد دارن چون من دیدم سایت های بزرگ اکثرا از اسکریپت اختصاصی بهره می برن مثل بیتوته و امثال اون که این نشون میده که در آمار بالا این سی ام اس ها ی آماده حرفی برای گفتن ندارن

fg2670

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
طوری میگید که انگار گوگل کشته مرده سایت هست که سریع بعد از راه اندازی چند هزار تا کاربر بفرسته داخلش!! اختصاصی را بزار کنار میدونم فکر کار عاقبتی هستی ولی فعلا باید وضع به همین روال عادی پیش بره آمار بالا کار یک شبه نیست...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام خدمت دوستان می خوام یک مجله خبری رو راه اندازی کنم و خب در مورد آمارش که ممکنه بره بالا فکرم مشغول شده چون وردپرس در آمارهای بالا مشکل ایجاد می کنه دوستان نظر خاصی در این مورد دارن چون من دیدم سایت های بزرگ اکثرا از اسکریپت اختصاصی بهره می برن مثل بیتوته و امثال اون که این نشون میده که در آمار بالا این سی ام اس ها ی آماده حرفی برای گفتن ندارن
وردپرس توی آمار های بالا اگه بهینه کنید و از پلاگین هایی که فشار به سرور نیارن استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
یکی از راه کاراش هم خرید سرور اختصاصی با منابع بالا هست که با اون مقدار بازدیدی که توی ایده آلتون هست اگه نتونید خرج یه سرور اختصاصی رو در بیارید باید از دنیای وبمستری خداحافظی کنید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بهینه سازی کد ها هیچ موشکولی رو پیش نمیاره

الان خیلی از سایت های زیر 500 ایران وردپرسی هستن

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
شما اول سایتت رو راه اندازی کن تا بازدید بگیری بعد میتونی به این موضوع فکر کنی
میتونی از یک قالب بهینه استفاده کنی و سرور مجازی اختصاصی داشته باشی جواب کارت هم میده و مشکلی نیست

بالا