• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکار هایی تجربی برای نجات از Google Penalty

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
ما چند راهکار را برای چند وب سایت که اخطار Penalty دریافت کرده بودیم استفاده کردیم این وب سایت ها زیاد پس رفت نکردند و نهایتا با 7 یا 8 پله در رقابت های متوسط باقی ماندند.......

1. تغییر عنوان سایت
معمولا این وب سایت ها از عنوان هایی نظیر عنوان زیر استفاده می کردند : (البته نمونه زیر به عنوان مثال عرض می شود )
سئو | بهینه سازی سایت | بهینه سازی وب سایت | ارتقا رتبه در گوگل
تغییر ما :
نام وب سایت شما ، پیشرو در خدمات سئو و بهینه سازی آن​
2. تغییر نسبت متون و بالا تر بردن نسبت متن کلی صفحه به نسبت
3. حذف بسیار تدریجی لینک های خریداری شده
4. گرفتن بک لینک های بسیار قدرتمند با احتیاط بسیار زیاد
5. سعی در بروز رسانی وب سایت با نظم بسیار زیاد
ادامه را از بلاگ ما بخوانید
[h=2] راهکار هایی تجربی برای نجات از اخطار Google Penalty [/h]

*Ebad*

Registered User
لایک‌ها
21
همه می دانیم که گوگل چند هفته قبل الگوریتم آنتی اسپم خود (پنگوئن ) را عملیاتی کرده و بدین وسیله بسیاری از وب سایت ها با افت شدید در رتبه های خود مواجه شده اند. ما نیز در این مورد چند تجربه بد داشتیم که با مطالعه و راهکار هایی موفق شدیم اندکی از سقوط وب سایت بکاهیم و سقوط را به چند رتبه کاهش دهیم. این راهکار ها تماما تجربی است و ممکن است اشتباه یا درست باشند. هنوز هیچ کس راهکاری 100% عملیاتی در این مورد ارائه نداده ممکن است این راهکار ها حتی با شکست مواجه شوند. تمام اینها با سئو استاندارد مطابقت دارد و چیز های عجیبی نیست.

اخطار Google Penalty
1. تغییر عنوان سایت
معمولا این وب سایت ها از عنوان هایی نظیر عنوان زیر استفاده می کردند : (البته نمونه زیر به عنوان مثال عرض می شود )
سئو | بهینه سازی سایت | بهینه سازی وب سایت | ارتقا رتبه در گوگل
تغییر ما :
نام وب سایت شما ، پیشرو در خدمات سئو و بهینه سازی آن

2. تغییر نسبت متون و بالا تر بردن نسبت متن کلی صفحه به نسبت
3. حذف بسیار تدریجی لینک های خریداری شده
4. گرفتن بک لینک های بسیار قدرتمند با احتیاط بسیار زیاد
5. سعی در بروز رسانی وب سایت با نظم بسیار زیاد
6. ایجاد ترافیک طبیعی ( فقط ترافیک طبیعی نه غیر طبیعی ) و افزایش منظم آن
7. نمودانم این را چطور بگویم باید کاری کنید خود مردم آدرس وب سایت شما را بزنند و مستقیم به آن وارد شوند.
8. بهینه سازی خیلی قوی در صفحات داخلی
9. ایجاد چند لینک خارجی در وب سایت
10. ایجاد محبوبت در وب به طور طبیعی
هنوز در حال مطالعه هستیم و هیچ کدام از این آیتم ها قابل اتکا نیست. امیدوارم نظرات شما نیز این ایتم ها را تکمیل و یا رد کند.

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
شما لطف کردید..................

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اینو برحسب تجربه هرچند کوتاهم میگم سعی نکنید برای 4 تا بازدید کننده افکار حتی یک بازدید کننده را نسبت به خودتون منفی کنید
چون اون یک بازدید کننده خیلی مهم تر از چند تا گذرا هست
این که لینک بدید شاید برای شما بازدید بیاره اما مطمئنا افکار خیلی ها بد میشه نسبت به برند شما

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
اینو برحسب تجربه هرچند کوتاهم میگم سعی نکنید برای 4 تا بازدید کننده افکار حتی یک بازدید کننده را نسبت به خودتون منفی کنید
چون اون یک بازدید کننده خیلی مهم تر از چند تا گذرا هست
این که لینک بدید شاید برای شما بازدید بیاره اما مطمئنا افکار خیلی ها بد میشه نسبت به برند شما

.........
دوست من
من کوچیک همه دوستانم.
من 14 تا سایت پنالتی شده داشتم.
آیا از نظر شما استفاده هر کسی از تجربه من در پنالتی ها ارزش یک کلیک کردن نداره !!!!!!
اینهایی که من اینجا توی این فروم نوشتم عین طلا می مونه.
حالا دوستی برای اینکه اطلاعات به این خوبی که هیچ کس توی وب به کسی نمیگه رو بدونه ، یک کلیک هم روی سایت ما بزنه بده و نا راحت میشه؟ در حالی که من حتی از 10 مورد 5 تاش رو گفتم

می خواستم مقاله ترجمه شده بی خودی بگذارم امروز ، گفتم بی خیال بچه ها این فروم خیلی خوبن، بگذار در مورد پنالتی بنویسم.
من فردا یک پست روی بلاگم می گذارم هر دوستی که سایت غیر تجاری داشته باشه و از گوگل پنالتی دریافت کرده برای من ایمیلی که اونجا هست آدرسش رو بفرسته درحد توان بهش کمک می کنیم.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
شما مطمئن باش اگر مقاله ات خوب باشه وزیر لینک سایتت رو بدی من به شخصه میام تو سایتت
ولی اینطوری نصفه میذاری واجبار طرف رو میکنی که بیاد تو سایتت یکم ناجوره
الان نوشته ات جالبه برام وراحت میخوام بقیه پست هات رو هم ببینم پس کلیک میکنم ومیام تو سایتت

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
شما مطمئن باش اگر مقاله ات خوب باشه وزیر لینک سایتت رو بدی من به شخصه میام تو سایتت
ولی اینطوری نصفه میذاری واجبار طرف رو میکنی که بیاد تو سایتت یکم ناجوره
الان نوشته ات جالبه برام وراحت میخوام بقیه پست هات رو هم ببینم پس کلیک میکنم ومیام تو سایتت

شما از جهاتی درست می گید ولی یکم هم جای من بگذارید خودتون رو
الان پست های این فروم در یک ساعت در گوگل ایندکس میشوند . الان مقاله دیروز من در بلاگم از نظر گوگل کپی حساب می شود..... من مجبورم درصدی رو بگذارم.
اگر راهکار بهتری دارید بفرمایید . من انتقاد پذیرم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
الان پست های این فروم در یک ساعت در گوگل ایندکس میشوند . الان مقاله دیروز من در بلاگم از نظر گوگل کپی حساب می شود..... من مجبورم درصدی رو بگذارم.

به نظر من هیچ ایرادی نداره که لینک میدید ، و دوستانی که میان کل مطلب رو بعد پست شما میزارن ، کار صحیحی انجام نمیدن چون نویسنده مطلب صاحب اثره و خودش رضایت نداره که کل مطلب رو قرار نمیده و دوست داره مطلب از سایتش خونده بشه.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

به نظر من تو سایتت اول گذاشتی بگذار چند ساعتی بگذره وپنگ هم کرده باشی بعد تو انجمن ها بگذار که دیگه مشکل اینکه میگید گوگل کپی حساب میکنه هم نداشته باشید ومطل شما ایندکس بشه
چه بخوای چه نخوای سایتی که قدمت و رنک وبازدیدش بالاتر و..باشه ان مطلب تو سایتش بگذاره ان بالاتر میاد

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با نظر دوستان موافقم ولي من به خاطر زحمتي كه كشيديد دو بار كليك كردم .

ولي بهتر بود كمي توضيح ميدادين كه بايد چيكار كنيم . براي خيلي ها من جمله خود من اين مسائل گنگ هست .

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
با نظر دوستان موافقم ولي من به خاطر زحمتي كه كشيديد دو بار كليك كردم .

ولي بهتر بود كمي توضيح ميدادين كه بايد چيكار كنيم . براي خيلي ها من جمله خود من اين مسائل گنگ هست .

کجا گنگ بود بفرمایید توضیح بدم

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
ratinweb عزیز :

شما بهتره که مطلبو کامل اینجا بزاری و تو متن بعضی کلمات رو به پست اصلی خودت لینک بدی و در پایان هم منبع رو بزنی که دوستان ببینند

اینجوری نه گوگل شمارو کپی کار میشناسه و به جای تذکر از شما تشکر میشه

ممنون از مقاله خوبت . مفید بود

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
جناب راتین وب عزیز : شما اگر همین الان یه مطلب تو بلاگ خودتون بنویسید و 1 دقیقه بعدش اون رو توی این فروم بگذارید ، شاید این تاپیک زودتر ایندکس بشه اما توجهه کن که وقتی به سایت خودت لینک بدی گوگل از طریق این لینک وارد سایت شما میشه و این نه تنهها ضرری برات نداره بلکه دو تا مکزیت داره برات .

1 - گوگل مطلب شمارو به سرعت ایندکس میکنه
2- مطلب شما به عنوان منبع شناخته میشه و ارزش مطلبتون میره بالا .

حالا باز خود دانی

همون اول هم گفتم بچه های اینجا راجع به این جور پست ها دیدگاه خوبی ندارن .

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
جناب راتین وب عزیز : شما اگر همین الان یه مطلب تو بلاگ خودتون بنویسید و 1 دقیقه بعدش اون رو توی این فروم بگذارید ، شاید این تاپیک زودتر ایندکس بشه اما توجهه کن که وقتی به سایت خودت لینک بدی گوگل از طریق این لینک وارد سایت شما میشه و این نه تنهها ضرری برات نداره بلکه دو تا مکزیت داره برات .

1 - گوگل مطلب شمارو به سرعت ایندکس میکنه
2- مطلب شما به عنوان منبع شناخته میشه و ارزش مطلبتون میره بالا .

حالا باز خود دانی

همون اول هم گفتم بچه های اینجا راجع به این جور پست ها دیدگاه خوبی ندارن .

دوست عزیز
این فروم رو من الان دارم تجربه می کنم ......... قاعدتا حرف شما درسته ولی اینطور نمیشه ! برای من هم جای تعجب داره

بالا