• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکار گوگل برای یافتن گوشی‌های مسروقه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
این ابزار جدید در اصل ترکیبی از یک ابزار موبایلی و سرویس‌های آنلاین است که به مشتریان اندروید کمک می‌کند محل استقرار گوشی سرقت شده خود را بیابند.
به گزارش فارس به نقل از د رجیتسر، شرکت گوگل برای نخستین بار طی ماه جاری سرویس رایگان امنیتی و مبتنی بر محل استقرار کاربران را برای گوشی‌های هوشمند و رایانه‌های لوحی اندرویدی روانه بازار می‌کند که به واسطه آن می‌توان گوشی‌های سرقت شده و مفقود شده را به راحتی پیدا کرد.
"بنجامین پویز"(Benjamin Poiesz) مدیر تولید سیستم‌عامل اندروید در شرکت گوگل در این خصوص توضیح داد این ابزار جدید موسوم به Android Device Manager(ADM) در اصل ترکیبی از یک ابزار موبایلی و سرویس‌های آنلاین است که به مشتریان اندروید کمک می‌کند محل استقرار گوشی سرقت شده خود را بیابند و امنیت کامل روی آن را برقرار سازند تا دسترسی به اطلاعات ذخیره شده در آن غیرممکن شود.
اگر گوشی سرقت شده یا مفقود شده در محلی نزدیک به شما باشد، ابزار ADM این امکان را فراهم می‌کند تا از موقعیت آن مطلع شوید و در کوتاه‌ترین زمان به گوشی خود دسترسی پیدا کنید. برای استفاده از ابزار ADM باید با شناسه کاربری و رمز عبور خود در سیستم گوگل وارد ابزار یاد شده شوید و کلید Ring را در آن فشار دهید تا در زمان سرقت صدای گوشی حتی اگه در حالت سکوت هم باشد، در بلندترین میزان قرار گیرد.
در نهایت اگر گوشی در نزدیکی شما نباشد و نتوانید صدای آن را گوش دهید، این سرویس روی نقشه الکترونیکی آنلاین محل استقرار گوشی را مشخص می‌کند و از راه دور این امکان را برای شما فراهم می‌سازد تا تمام اطلاعات موجود در آن را از بین ببرید.

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
راجع به این شناسه و رمز عبور بیشتر توضیح میدید که چیه و از کجا بیاریم؟
خودتون استفاده کردید؟
با تشکر

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
تو گوشیای sony ییه بخشی هست بنام my xperia که اگر فعالش کنی موقعیت دقیق گوشی رو نشون میده ! اگه گمش کنی یه صدایی گوشی درمیاره که پیدا کن . اگر گم کنی یه کد 4 رقمی می فرستی که گوشی قفل بشه و یک متنی روی گوشی + شماره موبایل شما به طرف نشون داده میشه که بیاره گوشی رو تحویل بده . بعد یه بخشیم داره میشه گوشی رو کلا پاک کرد اطلاعاتشو ! ( ولی یک عیب داره گوشیت باید مدام به اینترنت وصل باشه و وضعیت GPS و اون بخش my xperia‌فعال باشه که زمان کمتر شدن شارژ همه اینا خودکار غیرفعال میشن ) یه ایراد دیگه هم اینکه اگه رو گوشی رمز هم گذاشته باشید با فشار دادن دکمه پاور به راحتی میتونه خاموش کنه - (مثل نوکیا نیست که اول باید رمز رو بزنی بعد خاموش کنی)

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
https://www.google.com/android/devicemanager

اطلاعات جیمیلتون مدنظر هست .

ممنونم شما خودتون تستش کردید؟جواب میده این یکی؟بعد ردیابیش از طریق کامپیوتره؟
چون قدیمتر راجع به برنامه ای شنیده بودم که روی دوتا وسیله اندرویدی نصب میشه که همدیگرو موقع سرقت رو نقشه نشون میدن
راجع به اون چیزی شنیدید؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ممنونم شما خودتون تستش کردید؟جواب میده این یکی؟بعد ردیابیش از طریق کامپیوتره؟
چون قدیمتر راجع به برنامه ای شنیده بودم که روی دوتا وسیله اندرویدی نصب میشه که همدیگرو موقع سرقت رو نقشه نشون میدن
راجع به اون چیزی شنیدید؟

من الان تست کردم کشور رو میاره ولی باز همونطور که گفتم باید اینترنت و gps شما همیشه فعال باشه تا بتونه پیداش کنه ! ردیابیش هم از هر طریقی که به اینترنت و به این ادرس وارد بشی میسره ! در مورد این دو وسیله اندرویدی چیزی نشنیدم ولی هرچی باشه باید از اینترنت و gps استفاده کنه !

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
امریکا فکر کنم تصویب کردخ بود که روی کل گوشی ها نرم افزار دزد یاب نصب بشه تا اگه دزدیدن بشه کلا گوشی رو غیر فعال کرد.اینو گفتم بدونین در اینده ای نزدیک نرم افزار های خوبی براش میاد :دی

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
از نرم افزار find my phone استفاده کنید براش یه شماره و دو متن اس ام اس رو تعریف میکنید بعدش هر وقت برای مثال کلمه رینگ رو از اون شماره ای که براش تعریف کردید بفرستید با صدای بلند زنگ میخوره حتی اگه بی صدا باشه و یا اگه برای مثال کلمه find رو از همون شماره ای که براش تعریف کردید بفرستید با جی پی اس پیدا میکنه ادرسشو براتون اس ام اس میکنه که روی نقشه گوگل مپ باز میشه(فقط بایدبراش یه شماره مطمئن رو تعریف کنید و مطمئن باشید از دست نمیدینش)
یا علی

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
e72 یه گزینه داره هنگام سرقت یه مسیج میزنی بهش بعد گوشی قفل میشه...قبلش باید مسیجو واسش تعریف کرده باشی..البته خیلی از گوشیا این قابلیتو الان دارن

kanon-7103

Registered User
لایک‌ها
34
e72 یه گزینه داره هنگام سرقت یه مسیج میزنی بهش بعد گوشی قفل میشه...قبلش باید مسیجو واسش تعریف کرده باشی..البته خیلی از گوشیا این قابلیتو الان دارن
بیشتر نوکیاها این گزینه رو الان دارن

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
از نرم افزار find my phone استفاده کنید براش یه شماره و دو متن اس ام اس رو تعریف میکنید بعدش هر وقت برای مثال کلمه رینگ رو از اون شماره ای که براش تعریف کردید بفرستید با صدای بلند زنگ میخوره حتی اگه بی صدا باشه و یا اگه برای مثال کلمه find رو از همون شماره ای که براش تعریف کردید بفرستید با جی پی اس پیدا میکنه ادرسشو براتون اس ام اس میکنه که روی نقشه گوگل مپ باز میشه(فقط بایدبراش یه شماره مطمئن رو تعریف کنید و مطمئن باشید از دست نمیدینش)
یا علی
کسی که میدزده اول سیم کارتو میندازه بیرون

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
کسی که میدزده اول سیم کارتو میندازه بیرون
فکر نکنم ربطی به سیم کارت داشته باشه
به محض وصل شدن به wifi یا دیتا اعمالی که ما از طریق سایت گوگل انجام دادیم روگوشی اجرا میشه
Sent from my Sony Xperia™ smartphone

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
فکر نکنم ربطی به سیم کارت داشته باشه
به محض وصل شدن به wifi یا دیتا اعمالی که ما از طریق سایت گوگل انجام دادیم روگوشی اجرا میشه
Sent from my Sony Xperia™ smartphone
من برنامه ای که دوستمون معرفی کرده بود رو گفتم

kanon-7103

Registered User
لایک‌ها
34
اگه دزده به اینترنت وصل نشه..نمیشه کاری کرد؟..
یه برنامه پولی هست بنام GpsRadMe1.05 واسه همه چی کارایی داره ولی فکرکنم 90 تومنه...سایت شخصیشم هست.

بالا