• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازه اینترنت خانگی با 4G ایرانسل

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
سلام دوستان. من از شبکه اطلاعاتی ندارم برای همین این تاپیک میزنم دوستانی که تخصص دارن راهنمایی کنن که چکار کنم.
ماجرا از این قراره که بعد از خسته شدن از دست شرکت های کلاهبردار ADSL و با راهنمایی یکی از دوستان تصمیم گرفتم کلا ADSL بذارم کنار و از 4G ایرانسل استفاده کنم ولی می خواستم که اینترنت ثابت باشه و در محیط خونه روی وایرلس برای تمام لوازم قابل دسترسی باشه. اول دانگل Sierra AirCard 320U خریدم. این دانگل 4G اینترنت رو از سیمکارت ایرانسل میگیره و از طریق USB خروجی میده که میتونه به لپ تاپ باشه یا یه روتر. این Sierra AirCard 320U هست:

sierra_aircard_320u_telstra_usb_4g_ac320u_operator_logo.jpg

حالا سیم کارت گرفتم و انداختم توش و همه چیز خوبه و سرعت عالی تا 16-17 مگ. مشکل اینه که توی خونه من ایرانسل آنتن نداره! منطقه تحت پوشش هست ولی من طبقه دوم هستم آنتن ندارم. توی خیابون خوبه یا پشت بوم آنتن پره. حالا برای اینکه اینترنت سیمکارت رو روی وایرلس داشته باشم باید یه روتر با پورت USB بگیرم که تا اونجا که من میدونم سه مدلش در دسترس هست. این و این و این. که بعد از اتصال به روتر ترکیب اینجوری میشه:

modem_router.jpg

من میتونم دانگل + روتر رو ببرم پشت بام نصب کنم که آنتن داشته باشه ولی مساله اینه که آنتن وایرلس از طبقه 5 به طبقه 2 که من هستم نمیرسه حتی اگه مدل 2 آنتن روتر رو بگیرم. حالا دنبال راه حل برای این مشکل هستم.
راه حل هایی که به ذهنم رسیده ایناست لطفا دوستانی که در شبکه تخصص دارن راهنمایی کنن که کدوم بهتره:

1- راه حل اول که به نظر خودم خیلی منطقی نیست خرید یه سیم افزایش طول USB بلند مثلا 15 متری هست. اینجوری میتونم دانگل رو به تنهایی ببرم لب پشت بوم نصب کنم با یه سیم بلند بیارم پایین بزنم به روتر که لب پنجره واحد خودم هست. اینجوری وایرلس آنتنش تو واحد خودم پره.

2- یه اکسس پوینت دوال باند بگیرم بذارم روی مد ریپیتر و بذارمش بین واحد خودم و پشت بوم. اینجوری اکسس پوینت وایرلس روتر اولی رو میگیره و ریپیت میکنه و چون بهم نزدیکتره آنتنش بهم میرسه ولی شاید بازم پرپر نباشه ولی از این راه منطقی تره. البته 4-5 میلی ثانیه تاخیر دارم که چیز نیست ولی به هرحال سرعت کم میشه یه مقدار ناچیز.

3- دانگل + روتر اولی رو ببرم جفتش پشت بام نصب کنم یه کابل شبکه از روتر بگیرم ببرم پایین تو واحد خودم اونجا بدم به یه اکسس پوینت که وایرلس کنه. این روش به نظر خودم منطقی تره چون اینجوری اکسس پوینت داخل واحد خودم میذارم نه بین راه و تاخیر زمانی هم ندارم چون ارتباط بین روتر و اکسس پوینت با سیم هست. اگه بخوام اینکار کنم یه لینکسیس E900 هم کارم راه میندازه

G1kJnOW.png

منتظر نظر دوستان هستم.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داداش این همه میخوای واسه خودت هزینه تراشی کنی و این همه دردسر و این همه وصل دستگاه ها به هم و... که ADSL استفاده نکنی؟؟
بابا از ورودی در حیاط که سیم های مخابرات میان تو یه سیم بکش تو خونه و خطوط داخلیتو کلا از دم در قطع کن.سیمو تا محلی که میخوای مودمو بذاری بکش و یه پریز رو کار بزن و یه نت شاتل بگیر همه چی حله.فقط از سیم مسی درجه یک استفاده کن
الان انقد کیفیت خطوط داخلی ساختمانا بده که نمیشه نت داشت.از کنار سیم برق رد شدن و همچنین از بدترین نوع ممکن سیم استفاده شده
اینهمه هزینه تراشی نکن واسه خودت
با ۱۵-۲۰ متر سیم و یه نت شاتل کار راه میفته
اگه اینا دزد باشن دیگه ایرانسل و همراه اول شاه دزدن

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
داداش این همه میخوای واسه خودت هزینه تراشی کنی و این همه دردسر و این همه وصل دستگاه ها به هم و... که ADSL استفاده نکنی؟؟
بابا از ورودی در حیاط که سیم های مخابرات میان تو یه سیم بکش تو خونه و خطوط داخلیتو کلا از دم در قطع کن.سیمو تا محلی که میخوای مودمو بذاری بکش و یه پریز رو کار بزن و یه نت شاتل بگیر همه چی حله.فقط از سیم مسی درجه یک استفاده کن
الان انقد کیفیت خطوط داخلی ساختمانا بده که نمیشه نت داشت.از کنار سیم برق رد شدن و همچنین از بدترین نوع ممکن سیم استفاده شده
اینهمه هزینه تراشی نکن واسه خودت
با ۱۵-۲۰ متر سیم و یه نت شاتل کار راه میفته
اگه اینا دزد باشن دیگه ایرانسل و همراه اول شاه دزدن

داداش این روش بصرفه تره. الان ایرانسل 100 گیگ حجم برای 12 ماه میده که 175،000 تومن هست. شارژ با تخفیف بخری 130 تومن میشه. یعنی 100 گیگ حجم با سرعت 16-17 مگ بر ثانیه 130 تومن که میشه گیگی 1300 تومن. کل هزینه هم یه دانگل 140 تومن + یه روتر 70 + اکسس پوینت 130 تومن = 340 تومن. به نظرم هزینه معقولیه برای داشتن یه اینترنت درست حسابی که هیچ ربطی هم به خط تلفن و فاصله تا مرکز مخابرات و ... نداره. از دست این شرکت های دزد خسته شدم. تا همین ماه پیش ماهی 45 تومن میدادم به مخابرات برای 1 مگ نامحدود ولی سرعت از 30 کیلوبایت هم بالاتر نمیرفت! خب همین پول رو بدم به ایرانسل سالی حدود 400 گیگابایت حجم بهم میده با حداکثر سرعت! عمرا اینقدر مصرف ندارم شاید 150 الی 200 گیگ در سال مصرفم باشه که میشه سالی 260 هزار تومن که برای سرعت 16-17 مگ تو این خراب شده مفته.

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
طرح 100 گیگابات برای یکسال داره که 175،000 تومان هست که من شارژ با تخفیف خریدم 131،000 تومن شد. یعنی هر گیگ 10،900 تومن برای 8.3 گیگ در ماه. هروقت هم حجم تموم بشه دوباره طرح فعال میکنم. فکر کنم 100 گیگ برای من 7-8 ماه جواب بده. دایل آپ چیه؟! تا 20 مگ سرعت داره. قراره با راه افتادن LTE بزودی سرعت نسل 4 ایرانسل به 60 مگ برسه. امسال تو تله کام رونمایی شد.

فایل های ضمیمه

• ping.jpg
    ping.jpg
    221.4 KB · نمایش ها: 8

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
در حال حاضر سرعا 4g نمی دونم چرا پایین اومده من تا 1.200 کیلوبایت دریافت داشتم ولی 3 ماهی هست سرعت بین 200 تا 400 متغیر هست .. اینو تجربه داشتید ؟

بسته ای هم که من می خرم : 20 تومن برای 5 گیگ در ماه هست ..

روش خرید این موردی که شما می گید ( تخفیف هزینه ای ) منظورتون شارژ با 144 هست یا روش دیگه ای ؟

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
در حال حاضر سرعا 4g نمی دونم چرا پایین اومده من تا 1.200 کیلوبایت دریافت داشتم ولی 3 ماهی هست سرعت بین 200 تا 400 متغیر هست .. اینو تجربه داشتید ؟

بسته ای هم که من می خرم : 20 تومن برای 5 گیگ در ماه هست ..

روش خرید این موردی که شما می گید ( تخفیف هزینه ای ) منظورتون شارژ با 144 هست یا روش دیگه ای ؟

من که خودم خیلی تجربه ای از سرعت ایرانسل نداشتم تا حالا ولی از دیروز تا الان وصل شدم سرعت speedtest حدود 4-5 مگ هست که برای من که یه فیلم با حداقل کیفیت رو توی یوتیوب با هزار تا سکته باید می دیدم سرعت خیلی خوبیه و الان راضی هستم. فعلا همینجا لب پنجره واحد خودم گذاشتم یا یکی دو خط آنتن ارتباط پایدار داره و سرعتش هم خوبه جالبه بردم پشت بام تست کردم که آنتن پر بود بازم سرعت همین بود. فکر میکنم افت سرعت موقتی و سراسری هست و احتمالا دوباره بر میگرده به حالت قبل
4774407760.png

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
من که adsl نداشتم و اینترنت 3g ایرانسل استفاده می کردم ! به دلیله هزینه ی سنگین ایرانسل رفتم سراغ مبین نت . تعرفه ای که دارم معمولا استفاده می کنم : سرعت 1 مگ - 12 گیگ - ماهیانه که میشه حدود 55تومان.

M ATRIX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
سلام
سینا جان (اگه درست گفته باشم آخه دیگه زیاد انجمن نمی آم)
منم رفتم ایرانسل
اینم تست سرعت الان البته شبها سرعت خیلی بهتره تا 20 مگ هم میرسه من مخابرات 2 مگ گرفتم ! 5 مگ هم گرفتم اما پینگ زیر 200 نیومد همش هم قطعی داشت!

4774430942.png

باور کنید از مخابرات خیلی ارزون تر در میاد و سرعت هم بهتره.
اون سوال دوستمون در مورد شارژ
http://forum.persiantools.com/threa...با-22-تخفیف-همراه-با-جایزه-░▒▓█▇▆▅▄▃▂.694959/

بالا