• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي بزرگترين سايت آموزش كسب درآمد اينترنتي

sodavar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
براي قدم گذاشتن در هر كسب و كاري نياز به تجربه و آموزش درست در رابطه با آن موضوع ميباشد ، كسب درآمد از اينترنت در ايران مقوله جديد و نوپايي است كه براي قدم گذاشتن در آن نياز است تا قبل از هر چيز آموزشهاي صحيح در مورد آن براي افراد جوياي اين حرفه برگزار گردد يا توسط مقالات و كتابهاي مفيد در زمينه كسب و كارهاي اينترنتي اين مسير كه مسيري بس پر فراز و نشيب است ميسر گردد .
من خود سالهاي زيادي در اين زمينه به كسب تجربه و آموزش مشغول بوده و خوشبختانه بعد از گذشتن از اين مرحله تجربه كافي را بدست آورده و قصد دارم راه را براي كساني كه در اين زمان نياز به يك شغل اينترنتي و كسب درآمد در منزل را دارند ميسر سازم ، به همين منظور سايت سودآور به آدرس www.sodavar.com را براي كمك به هموطنان خويش راه اندازي نموده ام . من شخصا جاي يك چنين سايتي در ايران را سالها حس كردم و هميشه به اين فكر ميكردم كاش مرجع كاملي در اين زمينه وجود داشت .
به لطف خدا امروز توانستم اين سايت را راه اندازي كنم باشد كه مورد توجه وبمستران و افراد علاقه مند به اين حرفه قرار گيرد . در پايان خواهشمندم اينجانب را از راهنمايي ها و نظرات خويش محروم نفرمائيد باشد كه در چند ماه آينده كاملترين مرجع كسب درآمد از اينترنت باشيم . دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند نيز ميتوانند در اين زمينه همكاري نموده و مطالب خويش را از طريق اين سايت منتشر نمايند .
جهت همكاري از قسمت تماس با ما درخواست نمائيد .

موفقيت ايرانيان در تجارت الكترونيك آرزوي ماست WWW.SODAVAR.COM

بالا