• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يك صفحه وب در اينترانت و تنظيمات DNS

Kovsarsystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمام سروران معزز و گرانقدر:cool: :cool:
ادمين عزيز مي خواستم مرا راهنمايي نماييد كه چطوري ميتونم تو يه شبكه داخلي (اينترانت) و بدون اتصال به اينترنت
يه صفحه وب رو بذارم تا بقيه كاربران شبكه بتونن به راحتي با باز كردن صفحه مرورگر و وارد كردن مثلا
http://www.myname.com اين نام صفحه وب من رو مرور كنن:blink: :blink: :blink: :blink:

من يه جايي خوندم كه ميشه صفحه وب را داخل درايو c و در پوشه WWWroot قرار داد وبا تنظيمات ساده DNS كار رو به پايان رسوند.
منتها من نميدونم اين تنظيمات چطوري و يا اصلا چطور بايد اين كارو كرد ؟؟؟؟

در انتها ببخشيد كه اين سوال پيش پا افتاده را از حضور استادان ميپرسم :hmm: آخه دار و ندار ما يه فروم پرشين تولسه :f34r: يه نكته : خداوكيلي نياين بگين برو به اين سايت و نميدونم از اين مسايل :wacko:

Kovsarsystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا اينجا ادميني چيزي نداره جواب ما رو بده لا اقل از قدرت ويژه اش استفاده كنه و اين تاپيك رو منفجر كنه ؟؟؟؟؟:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

faryd_y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه راه میدونم ولی توی سرور 2003 ، که خیلی راحت سرویس IIS رو نصب میکنی و تنظیماتش رو انجام میدی والبته فکر کنم که client ها هم باید عضو Domain باشن

seniorsajjad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز؛

این کار کار ساده ای نیست. البته من توی خونه دقیقا همین کاری رو که شما میخواهید انجام دادم و روی سیستم خودم دارم به صورت محلی این کارها رو انجام میدم. میتونید به راحتی یک فروم محلی و یا یک وبلاگ محلی راه اندازی کنید و در خونه کار کنید.
این کار نیاز به داشتن یک ویندوز سرور (ترجیحا 2003) داره که شما در ابتدا باید نصب و راه اندازی این ویندوز رو یاد بگیرید. بعد از این مرحله باید بتونید سرویسهای مربوطه رو راه اندازی کنید. مثلا DNS که کار ترجمه آدرس رو به IP به عهده داره و نیز باید از یک سرور مثل IIS و یا Apache نیز استفاده کنید که البته برای صفحات PHP ار آپاچی استفاده میشه(IIS هم میتونه استفاده بشه ولی خوب نیست). بعد از این مرحله شما باید تعریف هاست رو یاد بگیرید. هم در DNS و هم در Apache که در بعضی موارد یه مقدار پیچیده میشه. البته نیاز به عضویت Domain نداریم و اصلا نمیخواد دامین راه بندازیم و فقط باید بلد باشیم که با ویندوز سرور کار کنیم و از امکاناتش استفاده کنیم که نیاز به یک دوره آموزش داره و در چند پست خلاصه نمیشه. البته اگه شما هم مثل من علاقه زیادی به یاد گیری داشته باشید خودتون دنبالشو میگیرید و درستش میکنید. به هر حال برای شروع باید یک ویندوز سرور 2003 رو نصب کنید. البته شاید بتونید در ویندوز XP هم یه جورایی از این امکانات DNS استفاده کنید ولی کار اصولی نیست. من یه جایی رو بلدم که در WinXP هم میشه هاست راه اندازی کرد. میتونید فعلا این DNS رو بیخیال بشید و فقط یه سرور محلی برای نمایش صفحات وب راه بندازید.
اگه اشکالی داشتید بپرسید.

Kovsarsystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یه جایی رو بلدم که در WinXP هم میشه هاست راه اندازی کرد. میتونید فعلا این DNS رو بیخیال بشید و فقط یه سرور محلی برای نمایش صفحات وب راه بندازید.
اگه اشکالی داشتید بپرسید.[/QUOTE]

:p عليك السلام دوست عزيز
ممنون از جوابت
آقا ما دي ان اس رو بي خيال شديم
وين 2000 سرور هم بي خيال
همون صفحه وب رو به ما بگو چطوريه ؟ براي هفت پشتمون بسه :rolleyes:
ضمنا اگه تو ويندوز Xp رو ياد بدي كه از خدامونه

ghasempouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر منظورتان راه اندازی سرویس IIS در WinXP است که شدنی است. این قابلیت را از Component ها اضافه کنید. اما اگر برای صفحه محلی روی ویندوز سرور می خواهید (که اگر Valid IP هم روی سرور داشته باشید با IP نیز قادر به دیدن و کش شدن در موتور سرچ در خارج از محموعه داخلی خود خواهید شد) تنظیمات DNS را به اینصورت انجام دهید:
در قسمت Action روی New Zone رفته و در زون جدید یک Host را با IP محلی به www تخصیص می دهیم. سپس صفحات وب از پیش طراحی شده را در مسیر wwwroot کپی می کنیم.
یک راه غیر حرفه ای کاملا محلی هم وجود دارد که بدون استفاده از DNS به سراغ فایل lmhost ویندوز رفته و آنرا ادیت کنید. در سطر آخر آدرس دلخواه مثلا www.mycompany.com را بیفزایید و به آی پی خودتان ارتباط دهید. البته در هر دو حالت چنانچه دامین ثبت شده و صفحات واقعی به آن نام در اینترنت وجود داشته باشد، کاربران شما تنها سایت شما را به جای آن خواهند دید. پس شما می توانید سایت خودتان را به جای گ.گل و یاهو به خورد آنها بدهید!!! البته با تنظیمات پروکسی بر روی مرور گر سایتهای واقعی در حوزه اینترنت دیده می شوند و اثر سایت محلی خنثی می شود.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان در بالا کاملا صحیح می فرمایند
یه راه ساده دیگه هم من پیشنهاد می کنم .

در این روش دیگه نیازی به تنظیم DHCP و DNS و همینطور IP های تمام سیستمها نداری . به صورت اوتومات تنظیم میشن .

یه ویندوز XP که داری ( فرقی نمی کنه که سرور باشه یا پروفشینال ، فقط هومدیشن نباشه ) ، روی او همانطری که در بالا ذکر شد IIS رو
نصب کن ( اگه نمیدونی بگو تا راهنماییت کنیم ) . حالا درون اون درایوی که ویندوزت نصبه یه فولدر به نام Inetpub داری و داخل اون یه فولدر به نام wwwroot . وارد فولدر wwwroot شو و سایتی که طراحی کردی رو درون اون کپی کن .
حالا Internet Explorer رو باز کن اینو localhost در آدرس بار اون تایپ کن بعد اینتر بزن . حالا سایتت باز میشه .
خوب مر حله اول که تمام شد .

حالا تمام کلاینتات رو روشن کن . ( ارتباط اونها با سرور برقراره دیگه ) در سرور یه سری تنظیم باید انجام بدی .
اگه از این طریق بری تمام کلاینتهات اوتومات تنظیم میشه .
یه کانکشن اینتر نت درست کن . فرقی نمیکنه که از طریق تلفن باشه یا ADSL یا هر چیز دیگه .
حالا از داخل Control Panel گزینه Network Connections رو انتخاب کن . سمت چپ در تک Network Tasks گزینه Set up a home or small office network رو بزن دو بار Next میزنی بعد گزینه اول رو انخاب میکنی و Netxt میزنی در کادری که باز شده همون کانکشنی که ایجاد کردی رو انتخاب کن و Netx بزن چند بار Next می زنی تا دیگه نداشته باشه و عکس دو تا کامپیوتر بیاد که از یکی به دیگری وارد میشه ، چند لجظه صبر کن تا کارش تموم بشه کارش که تموم شد اگه موفق شده باشه یه سری گزینه میده که باید یکی رو انتخاب کنی . گزینه آخر رو انخاب کن و Next یا finish بزن .
تنظیمات انجام شد .

حالا از روی تمام کلاینتها میتونی سایتت رو ببینی .با این آدرس
http://192.168.0.1

موفق باشی

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چی شد . خبری ازت نشد ؟

کارت درست شد ؟ تونستی راه اندازی کنی ؟

shfd7450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا فقط كافيه در ويندوزXP يا 2003 بر روي يك شاخه كليك راست كنيد و گزينه WebSharing را انتخاب كنيد و سپس در Internet Explorer آدرس زير را وارد كنيد http://localhost/foldername بجاي Foldername نامي را كه موقع WebSharing اختصاص داده ايد را وارد كنيد البته بايد صفحات ASP و يا HTML خود را در آن شاخه ذخيره كرده باشيد يا بجاي Localhost آدرس IP مورد نظر را تايپ كنيد

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از shfd7450 :
بابا فقط كافيه در ويندوزXP يا 2003 بر روي يك شاخه كليك راست كنيد و گزينه WebSharing را انتخاب كنيد و سپس در Internet Explorer آدرس زير را وارد كنيد http://localhost/foldername بجاي Foldername نامي را كه موقع WebSharing اختصاص داده ايد را وارد كنيد البته بايد صفحات ASP و يا HTML خود را در آن شاخه ذخيره كرده باشيد يا بجاي Localhost آدرس IP مورد نظر را تايپ كنيد
یعنی شما می فرمایید که نیازی به نصب IIS در ویندوز نداریم دیگه .:eek:

ninimaster

Registered User
لایک‌ها
174
بالا