اولين اينكه اگه يه سايت فارسي زبان باشه فعلا نميتونه موفقيت چنداني كسب كنه چون خيلي از سايتهاي قوي هنوز نتونستن اما اگه انگليسي باشه قضيه فرق داره من در مورد نسخه انگليسي مايلم همكاري كنمبه نقل از roozbeh :اينم تاپيكش!
شروع كنيد نظراتتون رو بگيد!
انگليسي رو كوتاه بيا!به نقل از farhad12 :اولين اينكه اگه يه سايت فارسي زبان باشه فعلا نميتونه موفقيت چنداني كسب كنه چون خيلي از سايتهاي قوي هنوز نتونستن اما اگه انگليسي باشه قضيه فرق داره من در مورد نسخه انگليسي مايلم همكاري كنم
مگه من هنوز سايتمو راه انداختم كه ديديش؟ :lol:به نقل از roozbeh :انگليسي رو كوتاه بيا!
گلد ماينتو ديديم چه قدر مشتري خارجي داشت
من هم سرمايه گذار و مدير و كار راه انداز و... همه چي پايه هستم!به نقل از davidmors :آقا من همه جوره پايه ام.
صد در صد
هاست و دومين هم با من.
منتظرم .
يك كنفرانس تو ياهو بذاريم بهتره.
ممنون
اي وللا بابكبه نقل از babakweb :من هم سرمايه گذار و مدير و كار راه انداز و... همه چي پايه هستم!
من هم هستم اما مثل روزبه پول ندارمبه نقل از roozbeh :محمد اگه اوكي آخر رو بده رو منم از لحاظ كمك مالي حساب كنيد!
به جاش يه سايت داري روزي 6 هزار تا هيت دارهبه نقل از mahiar0 :من هم هستم اما مثل روزبه پول ندارم
من از اد هروس گرفته بودم! اين قدر خودم روش كليك كردم كه اكونتم رو بست! از روي كوكي و آي پي تشخيص ميداد كه كليك ها از كجا انجام ميشه!به نقل از daftarekhaterat :سلام سلام.
ببخشيد من يه كم دير رسيدم. :blush:
به نظر من موضوع مهم برنامه نويسي قوي و استفاده از يه سيستم قابل اعتماده. در ضمن بايد يه كسي توي كار باشه كه تمامي ترفندهاي كلاه برداري رو بلد باشه و در ضمن تمامي پاتك ها و ضد پاتك ها رو هم بدونه!! كسي رو شما ميشناسين كه بشه باهاش صحبت كرد؟ خودتون بلدين؟
حدود يك سال پيش من و آقاي مير فخرايي قرار شد كه همچين سيستمي رو راه اندازي كنيم اما من اون موقع درسام زياد بود و نتونستم همكاري كنم ايشون هم سايت پرشن هيت رو تاسيس كرد كه حدود چند ماهي هست راه اندازي شده و الان هم طبق قولش به اولين نفري كه بيشترين زيرمجموعها رو تونست بدت بياره 50$ جايزه داد يعني به آقاي اسد شير به نظرم اگه كسي مي خواد تحقيق كنه بهترين راه اينه كه از كسايي كه صاحب اين سيستمها هستند سوال كنهبه نقل از daftarekhaterat :سلام سلام.
ببخشيد من يه كم دير رسيدم. :blush:
به نظر من موضوع مهم برنامه نويسي قوي و استفاده از يه سيستم قابل اعتماده. در ضمن بايد يه كسي توي كار باشه كه تمامي ترفندهاي كلاه برداري رو بلد باشه و در ضمن تمامي پاتك ها و ضد پاتك ها رو هم بدونه!! كسي رو شما ميشناسين كه بشه باهاش صحبت كرد؟ خودتون بلدين؟
ببخشيد ولي اون آقايي كه ميگيد از يك اسكريپت ساده استفاده كردهبه نقل از farhad12 :حدود يك سال پيش من و آقاي مير فخرايي قرار شد كه همچين سيستمي رو راه اندازي كنيم اما من اون موقع درسام زياد بود و نتونستم همكاري كنم ايشون هم سايت پرشن هيت رو تاسيس كرد كه حدود چند ماهي هست راه اندازي شده و الان هم طبق قولش به اولين نفري كه بيشترين زيرمجموعها رو تونست بدت بياره 50$ جايزه داد يعني به آقاي اسد شير به نظرم اگه كسي مي خواد تحقيق كنه بهترين راه اينه كه از كسايي كه صاحب اين سيستمها هستند سوال كنه
ببين من نظر ديگه اي دارم.به نقل از daftarekhaterat :اين اسكريپت هاي آماده كه آدرسش رو دادي اكثرا يا پولي هستن يا مناسب نيستن. ما بايد يه سيستمي مثل گوگل داشته باشيم كه مثلا بتونه تبليغات رو با توجه به محتواي صفحه تغيير بده و... وگرنه سيستم PhpAds كه قبلا ازش صحبت شد يه سيستم خيلي روتين هست كه از اينجور قابليت ها نداره.