• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی انجمن با زن فورو

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
سلام تا جایی که اطلاع دارم سیستم زن فورو پولیه یا من اشتباه متوجه شدم و مجانیه؟؟؟

حالا چطور باید زن فورو رو گیر بیارم؟؟ حقیقتش من قصد دارم یه انجمن راه اندازی کنم و انتخاب اولمم زن فوروئه ممنون میشم دوستان اگر کمکی از دستشون برمیاد دریغ نکنن تا من بتونم هرچه زودتر انجمن رو راه اندازی کنم

S.brother

Registered User
لایک‌ها
102
ویبولتین بهتر از زنفورو و آی پی بی هست .

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
ویبولتین بهتر از زنفورو و آی پی بی هست .

ممنون ولی نسخه نال شده نمیخوام چون خیلی راحت مسدودش میکنن میخوام ببینم جایی هست بتونم لایسنسش رو بخرم البته ویبولتین رو هم میپسندم ولی ویبولتین هم پولیه

آی پی بی مجانیه؟؟

S.brother

Registered User
لایک‌ها
102
ممنون ولی نسخه نال شده نمیخوام چون خیلی راحت مسدودش میکنن میخوام ببینم جایی هست بتونم لایسنسش رو بخرم البته ویبولتین رو هم میپسندم ولی ویبولتین هم پولیه

آی پی بی مجانیه؟؟
اگه محتواتون خارجی هست که باید بخرید در هرصورت ، انجمن ساز رایگان بعید میدونم.
از طریق : http://www.vbiran.ir/thread36758.html فک کنم بتونید بخرید یا رابط پیدا کنید .

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام تا جایی که اطلاع دارم سیستم زن فورو پولیه یا من اشتباه متوجه شدم و مجانیه؟؟؟

حالا چطور باید زن فورو رو گیر بیارم؟؟ حقیقتش من قصد دارم یه انجمن راه اندازی کنم و انتخاب اولمم زن فوروئه ممنون میشم دوستان اگر کمکی از دستشون برمیاد دریغ نکنن تا من بتونم هرچه زودتر انجمن رو راه اندازی کنم
سلام
بله پولیه
البته میتونید از نسخه نال شده در هاست وارز استفاده کنید و نگران مسدود شدن هم نباشید
زن فورو انتخاب بسیار عالی هست، ولی اگه انجمن ساز رایگان خواستید از MyBB استفاده کنید، اما امکاناتش درحد vBulletin و زن فورو نیست...

Sent from my K00R using Tapatalk

بالا