• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی بلوتوث

Hedieh _15

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من آی پد مینی گرفتم هیچ مشکلی نداره کار باهاش برام آسونه فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که میخوام بلوتوثشو مفتکی فعال کنم برای تبادل فایل با همه ی گوشیا ولی فایلایی که دان میکنم فقط برای بین اپلیه کسی app ی میشناسه که مفتی باشه و این کارو انجام بده ممنون میشم راهنماییم کنین

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
اگه دستگاهتونو جیلبریک کرده باشید میتونید از سایدیا air bluesharingورژن رایگانشو نصب کنید ولی با اصلیش فرق داره و با همه گوشی ها سازگاری نداره.من نصب کردم نمی تونستم فایل بگیرم ولی ارسال میکرد

Hedieh _15

کاربر فعال
لایک‌ها
6
پس این جور که معلومه مفتکی به جایی نمیرسم
بدجور بهش نیاز دارم
همه چیشو اه اندازی کردم مسیج کال ولی این نشد

Hedieh _15

کاربر فعال
لایک‌ها
6
میشه یه وب معتبر برای خریدش معرفی کنید من cydiacenter.ir رو پیدا کردم اما چون اولین بارمه میخوام از این مراکز خرید کنم میترسم

Hedieh _15

کاربر فعال
لایک‌ها
6
میخوام یه جا معتبر باشه من یه بار خرید کردم از یه جایی سرم کلاه رفت گنده نمیخوام اون اتفاق بیوفته برای همین باید مطمئن باشه

DezBusiness

Registered User
لایک‌ها
13
اینجا هم می فروشن.ولی من خودم خرید نکردم نمی دونم مورد اعتماده یا نهبلوتوث من | فروش آنلاین بلوتوث آیفون آیپاد آیپد

ممنون از شما .

میخوام یه جا معتبر باشه من یه بار خرید کردم از یه جایی سرم کلاه رفت گنده نمیخوام اون اتفاق بیوفته برای همین باید مطمئن باشه

مطمئن نیستم خرید کردید یا نه ، اما خب 14 هزار تومان چیز خاصی نیست که اعتبار خودمون رو زیر سوال ببریم !

دوست داشتید فردا ما اکانت رو برای شما بفرستیم بعد از نصب هزینه رو واریز کنید ! کاملا جدی گفتم ..

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز
1)خوب اگه از خود بچه های پرشین تولز بگیری حداقل یکی طرف حسابت هست
2)مگه 10/12 تومن کلاهبرداری میخواد ؟؟؟

3)مهمترین سوال من ؟؟ شما شمارشگر پست هات یه بار ریست کردی؟>؟ اخه با150-160 چه جوری میشه فعال شد :ی

بالا